Pri problémoch s chrbticou, krížami, krčnou chrbticou pomáhajú medené produkty. Meď lieči, je proti bolesti, uvoľňuje kŕče svalov okolo stavcov a je to tepelná terápia. Viac info na e-maili.
Ahoj stano chcel som sa len spýtať či si sa stoho dostal mam herniu disku L4, L5 8 mm a bez cyklistiky si to neviem predstavit. Daj mi vediet.
Ahoj stano chcel som sa len spýtať či si sa stoho dostal mam herniu disku L4, L5 8 mm a bez cyklistiky si to neviem predstavit. Daj mi vediet.
Mozem cvicit cviky ktore su tu popisane aj ked mam este bolesti? Nezhorsi sa to este? A co masirovanie miesta bolesti? Lezim uz stvrty den myslela som si ze mi to uz prechadza no stale nic. Beriem infuzky a liely proti bolesto. Zacala som aj rybi olej… juuuuj… a stale to boli. Co este?
Mozem cvicit cviky ktore su tu popisane aj ked mam este bolesti? Nezhorsi sa to este? A co masirovanie miesta bolesti? Lezim uz stvrty den myslela som si ze mi to uz prechadza no stale nic. Beriem infuzky a liely proti bolesto. Zacala som aj rybi olej… juuuuj… a stale to boli. Co este?
Vyskúšajte si zadok a stehná vyšľahať pŕhľavou, znie to ako blbosť ale uvidíte.
Aj moja mamka ma strasne bolesti pomozte prosim je to strasne dakujem
Velmi dobre je cvicenie SM system, upravi aj skoliozu aj vyskocenu platnicku + mne pomahalo natieranie hrejivym masaznym gelom + breussova masaz : http://www.nutrimas.sk/TATRANSKY-BYLINNY-GEL-HREJIVY-250ML-d88.htm
BOL SOM MESIAC NEMOCNICI NA ZAPAL SEDACIEHO NERVU. ZABRALY MI AS INFUZIE -KORTEKOJIDI. SU TO UZ 4 ROKY A STALE NIESOM FIT. VRACIA SA MI TO, TAK 3 KRAT DO ROKA. NA DVA TYZNE SOM MIMO. LIEKY, LIEKY, INFUZIE POTOM FUNGUJEM ZHRUBA 3-4 MESIACE A ZNOVA TEN SAMI PROCES. TREBA SA STIM ASI NAUCIT ZIT.
Ano, treba sa s tým naučit žit! treba dávat pozor na prechladnutia na zadnú čast tela. pevne dufam že tam nemáte nič vážnejšie, myslím tým chrbticu. Ja som takto bola dlhé roky a skončila som na operačke.
Dobry den zijem v zahranici a mam uz asi mesiac podobny problem, najprv obrovska bolest v krizoch, taka ze som nevedel ist na WC, postupne presla do nohy ktoru mam uplne strpnutu, na dotyk bolestivu s pocitom akoby som ju mal v ohni ale na pohlad je noha ok aj teplota normalna, skusil som uz vsetky maste, antibiotika, cviky… a stale sa noha nelepsi, bolest v krizoch skoro uplne zmizla ale noha boli a strnuta je nadalej, poprosim o kazdu radu lebo tu v zahranici kde zijem zdravotnictvo nestoji za nic, dakujem.
Zdravim vas treba sa zamysliet nad zivotospravou a tym spojenou kyslostou organizmu. zapaly akehokolvek druhu lahko vznikaju v prekyslemom prostredi. pri ischyatickom zapale odpurucam nejest -sladke - mlieko- maso -pecivo-kavu-alkohol. mne velmi pomohli SCHINDLEHO minerali! v neposlednom rade alkoholove zabaly z svedskych kvapiek. velmi dolezity je pohyb a specialne cviky na rozhybanie bedrovej casti. treba cvicit aj ked to boli doslova si tu bolest vychutnat a pokorne dakovat za chorobu ktora ma ako kazda choroba - psichycke priciny ktore ked clovek neodstrani vo svojom vnutry -vo svojom spravani a postojoch k zivotu choroba bude pretrvavat. nezufajte bolest patry k zivotu. teste sa z moznosti duchovne podrast
Pomoc pri zapale sedacieho nervu trva to uz 5 rokov dakujem
Je mozne Hippokratin kupit v lekarni?
Vazeni priatelia… na zapal okrem zivotospravy treba mat aj masaze sedacieho svalu, spojene s masazou krizovo-driekovej oblasti… musi to byt naozaj fakt zodpovedny a hlavne dobry maser, ktory by vam to dokazal urobit-uvolnit svalstvo sedacej casti… este som nestretol masera, ktory robi masaz chrbta, zacinajuc akurat masazou zadnej casti-sedacieho svalu okolo klbovej casti stehien a postupne na kostrcovu cast a potom driekovu cast… hneva ma to, ze vsetci doktori ako aj rehabilitacni to velmi dobre vedia, ze na to je dobra a hlavne kvalitna masaz… dopoju vas vselijakymi liekmi, zarabaju na vas, oblbuju vselijakymi liekmi a na tom profituju… a vedia velmi dobre, ze kvalitnou masazou ako aj dobrym maserom, ktory tomu naozaj ma vztah a rozumie tomu, dokaze tento civilizacny faktor odstranit… je to sice velmi bolestiva masaz so zarukou, ze budete zit plnohodnotnym zivotom… treba mat na pamati, ze to nie je jednorazova zalezitost “ala saman delej”… mam klientov, ktorym takto uvolnujem aj 4 mesiace spociatku v tyzdni 2x mesiac - dva dla stavu, potom kazdy tyzden 1x… tyka sa to aj celeho chrbta, vzdy zacinat sedacim svalstvom postupne hore az k siji… casovo sa musi maser zmestit do 45 minut… hodinova je vycerpavajuca aj pre mna, nemam dostatok energie… pol hodinova je vhodna len na trapezy ako aj sije, pripadne masaz chodidiel s prvkami reflexnej… a dalsi faktor je, treba mat teply chrbat, chranit si ho, ked sa spotis, hned sa prezlec… na tento neduh sedacieho svalu je dobra vec ako je parafinovy zabal, ktory by bol spojeny s masazou… parafinovy zabal je to suche teplo, kde sa priklada na miesto 50 az 60 stupnov celzia zabal… a dalsi faktor v rehabilitacnych centrach je nespravne aplikovanie parafinovych zabalov… mal by sa aplikovat cca 15 minut, a po aplikacii este by mal dotycny lezat dalsich 15-20 minut-vychladnut… tak ako teplo vnikalo do organizmu, by sa malo telo postupne pomaly ochladzovat… skutocnost je taka, ze po zazvoneni casovaca sa uz obliekate a padate na chodbu… toto ma hneva je to nespravny postup… tak si to ziadajte nech vam spravne aplikuju aspon tie posrane zabaly… prepacte za vyraz… palo
Prosiiiim vas… neblbnite s tou ozonovou terapiou… ved to je chladivy proces, ktory nie je vhodny pre kazdeho… tak akurat pre sportovcov, ktori maju vybudovane svalstvo a potom po skonceni kariery krivaju ako Quasimodo z chramu matky bozej v Parizi… jkto takuto idiotinu vymyslel? rozmyslajte trochu… mali alebo poznali nasi otcovia a babicky ozonoterapiu? ak mi niekto napise ze ano, tak nech sa paci… mal som uz jedneho klienta, ktory to prekonal… strasne cosi… musel som na nom dost driet, aby bol ako tak v poriadku… od tej doby mu je zima aj v lete… je studeny, produkuje studeny pot atd… nechcem to uz rozpisovat… jednoznacne nedoporucujem, aspon si pytajte zaruku aku vam daju ti ozonoterapeuti… fujtabl…
Dobrý deň, Ja mám tiež problémy so sedacím nervom. Mám bolesti. Chcela by som sa opýtať ako sa píše ta pani z Turčianskych Teplíc, alebo aspoň kontakt na ňu. Ja som tiež z Turč. Teplic. Ďakujem
Zravim, mate prosim skusenost aj s bolestou sedacieho svalu na pravej strane, ktora vyraza do prednej hornej casti lytka? rtg chrbtice je v poriadku, takze od nej by to byt nemalo? bolest ustupovala, minuly stvrtok a piatok mi dali injekciu do sedacieho svalu almiral, preslo to, ale od vcera mi ten sval pravo hore trpne, dnes intenzivnejsie, snad je to len od tej injekcie a prejde to po par dnoch… dr mi toho vela nepovedala, mohol byt ten nerv iba stlaceny, podrazdeny a nie rovno zapaleny, ked to preslo pomerne hladko? dali mi aj nejake tabletky ale tie som nevybrala, az taka bolest to nebola. dakujem za podelenie sa o skusenosti a odpoved
Na zápaly nervov pomáha hlavne enzým Serrapeptáza / napr. od spol. Doctors Best / , rybí tuk na regeneráciu, zelený čaj / denne aj 5 vrecúšok na liter /.
Zdravim vas, odporucam vsetkym, ktori maju problemy s krizami - vystrelovanim bolesti do koncatin, olej z lubovnika bodkovaneho / 4, 5€ / , alebo domaca vyroba. Konkretne u mna zabral uz po prvom dni a to som bol v nemocnici 10 dni, mal som ukrutne bolesti blizko omdletia… lieky nezaberali…
Ono to nie je nic, ako hernia disku…
Samozrejme zyknut si pravidelne cvicit, ti ktori maju zapaleny nerv v oblasti bedroveho klbu a stehna… skuste nasledovny cvik - posadte sa na kraj pevnej stolicky, bolestivu dolnu koncatinu zdvihnite, pomozte si rukami a polozte ju na
stehno zdavej koncatiny, vydych - nadych, rukami zacnite tlacit smerom nadol, pokial vydrzite, toto zopakujte niekolko krat, chrbat ostava vystrety… dufam, ze niekomu z vas pomozem, vela zdaru, sam som si tym presiel…