Dobry den, prosim VAs o kontakt.
Ahoj prosim ta mozes mi poradit s tym nechtom uz mi to cele bordovie. dakujem
A mozem sa spytat co stal ten zakrok? lebo aj ja ho mam na strhnutie
dakujem
Dobrý deň pani Dominika môžem pekne poprosiť o kontakt na tú pedikúrku? Už sa so synom trápime vyše 1 roka a žiadny chirurgický zákrok nepomohol. Ďakujem
Ja som mala dva zarastené nechty, pani z Prievozu mi veľmi pomohla. Kontakt 0919 031 670
D. den, prosim o radu na zarastajúce nehty na nohách, dakujem pekne
Pekni dobri den prajem prosimvas aki jeto liek mam ten isti problem atubolest pomozeto kde satoda kupit prosim vas otpiste mi vopret dakuiem za otpovet
Pekni dobri den prosimvas citalsom vasu radu prosimvas tie listi orechu akeho orechu mislite totis jamam ten istiprlobem bute taka laskava a otpistemi za pochopene dakujem
Pani Janka,
poprosila by som vás o radu, ako postupovať pri probléme zarastajúceho nechta. Môj syn to už má asi mesiac vyskúšali sme už nejaké liečivá, ale stále to živé mäso tam prekrýva necht. Ak môžete poradte nám.
Ďakujem za radu
Ja sa tiez rada podelim o velmi dobru skusenost, tiez som mala zarasteny nechet. Moje odhodlanie stalo za to ist ku chirurgovi. Krasne mi ho urobil laserom, upne uzasne. Dnes mam nechet v poriadku a vrelo odporucam. V Petrzalke : Chirkoz Netreba sa bat, ani obavat zbytocnych bolesti.
Dobry den, mam podobny problem s palcom na nohe. Uz sa mi to aj poliecilo lebo som si na necht zohnala sponu kt. sa tam nalepi zhora. Bolo chvilu dobre a po case znova prst boli a hnisa a v okoli nechtu uz rastie dive maso. Prosim vas porate mi ako sa zbavit toho diveho masa a hnisania a co dalej. Kamaratka bola s tym istym na chirurgii, ale pomohlo jej to len na chvilu a problem sa jej stale opakuje. Ako si mam pomoct, poradte prosim lebo boli to riadne. Dakujem
Ahoj, prosim ta o radu. Ja mam tiez problem s palcom na nohe hnisa mi a rastie uz aj dive maso. Co s tym porad mi prosim? Si uz aj necht podkladam vatickou namocenou v alkohole len maso sa nezmensuje, ako odstranit to maso a hnisanie? Dakujem za radu
A kde presne sa to nachádza v bratislave?
Alebo aspon kontakt na pána doktora
Dobrý den, Poprosím Vás o zaslanie návodu na odstranenie nechtu
Ďakujem
Dobrý deň mám problém z nechtom na nohe poradíte mi ? Ďakujem
Poradia Vám na www.schc.sk
Váš problém radi vyriešime objednajte sa www.schc.sk
Radi Vám pomôžeme, objednajte sa www.schc.sks pozdravom Dr. Dimov
Mily pan Jan. Nech sa paci:kontakt- pytali ste sa:0903752533 zelam pekny den
Dobry den pan Jan, nech sa paci adresa na ktoru ste sa pytali ak nahodou uz nemate zakrok za sebou:Chirkoz-jednodnova chirurgia, Gercenova 8 / f, Bratislava-Petrzalka. tel. c. 0903752533