Mám dieťa, ktoré má občas s tým problémy. Moja rada znie, hygiena, čisté chodidlo vymočené v rochovej soli / kúpiš v lekárni / , snažiť sa vyčistiť od hnisu, a hlavne nechať rásť necht / nezasahovať strihaním / , chce to trpezlivosť trvá to asi mesiac, ak sa to upokojí je potrebné preventívne potierať a vmasírovať miesto detským olejom / s azulénom /. Ja som stým mala ako dieťa problémy pravidelne, teraz sa mi občas stane, že ma to zaboli ale riadim sa heslom hygiena, pohodlná obuv
Napíšte mi na email, popíšem Vám podrobne bezbolestné ošetrenie, ktoré Vám definitívne odstráni tento problém.
Dobry den prajem, mam problem zo zarastenim nechtu na nohe, bol som u chyrurga uz 4 krat a vobec mi to nepomohlo cital som forum ze viete co by mohlo pomoct prosim vas ak viete ako na to odpiste mi. Dakujem
Dobrý deň. Poprosím vás, mám rovnaký problém so zarastaním nechtu na palci oboch nôh. Poprosím váas o radu. Ďakujem, Peter Rybár.
Musim reagovat na niektore prispevky. Mojej dcere zacal zarastat necht na pravej nohe a neskor aj zive maso. Nevedela som co s tym a kozna radsej len nieco predpisala a poslala nas prec. Dceru to stale bolelo. Az mi kolegyna dala kontakt na svoju pedikerku v BA Prievoze. Pani bola trosku prisna ale malo to svoje dovody. Chodili sme tam aj na kontroly, hlavne kvoly zivemu masu a hnisaniu. Po tyzdni sme sa zbavili hnisu a aj masa. Potom dala dcere sponu ale nie pod necht ale len nalepila nan. Kratko teda, dcere sa necht vyliecil a pani pedikerka ma o jednu zakaznicku viac, mna.
Zdravím. Nestrihať nechty ked narastú zastrihnúť rovno.
Dobrý večer, mala by som záujem o ošetrenie zarastajúceho nechta… teda ak môžem poprosiť. Ďakujem
prajem pekný večer
Dobry den bola by som veli vdacna za Vasu radu Dakujem.
Ponúkate recept na trvalé odstránenie zarastajúceho nechtu. Na prste vedla palca na nohe mi zarastá necheť na boku. Ťažko sa strihá, ked si na tom mieste prst niekde zakopnem-aj slabo stačí, je to bolestivé. Bola by som povďačná, keby váš recept bol ozaj ten zázračbý. Nemám hnis, ani živé mäso, ako sa to inde popisuje. Zatiaľ ďakujem. Olina
Prosim o to nezbolestne ošetrenie ďakujem
Dobry den ja by som sa chcela opytat za to vyliecenie zarastajuceho nechtu. Za odpoved vopred dakujem
DObry den, prosim date mi kontakt na tu pedikerku v Prievoze?
Pani pedikérka z Krásneho miesta v Prievoze je skrátka úžasná. Musela som síce čakať na termín, ale oplatilo sa. Zarastený necht vyliečený a pomohla aj mojim dvom kolegom.
Zdravím. Ja Vám poradím len to, čo mne odstránilo problémy navždy… plastický chirurg- prepláca tento zákrok zdravot. poisťovňa a je to po mojich niekoľkoročných peripetiách s nechtami to najlepšie čo som si mohla vybrať- zákrok bol bolestivý ako aj u obyč. chirurga ale radšej raz vydržať a pokoj navždy.
Dobry den Dominika, precitala som si Vas komentar k zarastajucim nechtom. Moja dcera ma podobny problem, mozete mi, prosim, napisat adresu tej pani v Prievoze, ktora sa tym zaobera? Rada by sme ju s dcerou navstivili, dakujem vopred za Vasu odpoved, Vladimira.
Dobrý deň, najskôr som to podcenia, ale v poslednej dobe je to len horšie a veľmi by som Vám bola vďačná ak by ste mi poslali Vaše rady a postup pri tomto probléme. Ďakujem
Dobrý deň, môžem poprosiť kontakt? Mám s tým momentálne už 2 týždeň problem.
Mozem aj ja porosit o radu:dakujem