Zdravim Vas Jana rad by som chcel vediet vas bezbolestny navod na zarastajuce nechty do mäsa, mam s tym problem uz dhsi cas ale teraz to uz boli viacej.
Dopredu Vam dakujem, s pozdravom Juraj
Dobrý deň, píšem Vám ohľadom toho nechta v nohe… Ako sa to dá liečiť bezbolestne?
Dobry vecer. Poprosil by som Vas o zaslanie navodu na bezbolestne osetrenie zarasteneho nechtu. Dakujem Gajdos
Pekný deň, na www.pedikurasupova.sk nájdete bližšie informácia k zarastajúcim nechtom.
Dobrý deň prajem, veľmi ma zaujal Váš príspevok o palci… presný opis môjho problému. Moja otázka ale je: Kedy ste boli na prvom preväze? Ja hnerď na druhý deň po moperácii a strašne to bolelo! Možno po pár dňoch by to tak nebolelo! Koľko krát vám palec previazali? Ďakujem pekne.
Irenka
Dobry den, reagujem na Vas prispevok ohladom zarastajuceho nechta. Mozte mi prosim napisat tu radu ako sa toho zbavit. dakujem
Prosim o to bezbolestne vysetrenie na lavej nohe na palci mi zarasta necht a na dotyk picha… ďakujem.
Milé dievčence - zarastený necht je veru veľký problém, pri strhávané sa poškodí nechtové lôžko a je to ešte horšie… preto nestrhávať, nájsť dobrú pedikérku, ktorá robí suchú medicinálnu pedikúru a venuje sa ja tampónovaniu a šponovaniu nechtov. A ak Vám to už hnisá a vyrastá Vám tam čosi, je čas najvyšší… a nezabudnite dezinfikovať a mať trpezlivosť.
Dobrý večer, mám zapalene oba place a je to velmi bolestive, nehovorím ani že nájst nejaku vhodnu obuv je problem, chcem sa opýtat či mi vie niekdo poradit domácu liečbu, nikdy mi nechty nezarastali, ani som nikdy nemala žiadny prolem, ale teraz som bezradná a bojím sa ist k lekárovi koloi bolesti
Mila p. jana! Aj ja mam problem na pravom palci.
Zarasta mi nechet. Hnis sa mi podarilo odstranit, mam to ale este stale zapalene. Hrozne to boli, picha. Prosim poradte mi. Dakujem! Magdalena
Pred hodinou odo mna odisla pedikérka. Aby som Vás pozitívne naladila, hned sa s Vami podelim s mojim “zážitkom” so zarasteným nechtom. Začalo sa to pred dvoma týždňami. Na palci pravej nohy mi začal nechet zarastať. Zo začiatku som cítila len také bolestivé pichanie v jednom bode. O dva dni už som mala nechet zapalený, červený, napuchnutý. Každým dnom to bolo horšie a horšie. Asi na piaty deň-v sobotu-som z pravej strany nechta vytlačila hnis velkosti ako hrášok. Nechet som vycistila, vydezinfikovala a natrela Framykoinom. Toto som opakovala každý den až do pondelka, ked som už celý prst mala zapalený, červený. Sadla som si k internetu a hladala dobru radu. Nasla som - medzi inými- aj toto diskusné forum. A v pondelok som už mohla identifikovať aj čudný výrastok na palci - divé mäso. Priznám sa, veľmi som sa zľakla, a rozhodla som sa pre chirurga. V utorok ráno o 7. 00 hod. som už sedela pred chir. ambulanciou. Ujal sa ma veľmi zle naladený človek, ktorý sa pozrel na môj palec asi z 3-metrovej dialky, a povedal, ze nechet musí dole. Ked som protestovala, že predsa stačí vystrihnúť len zarastenú časť a ranu vyčistiť, mi povedal, že ho nebudem poučovať-mal v skutku pravdu.
Objednali ma o 9 dní na zákrok. Znovu som si sadla k internetu, lebo som sa rozhodla, ze k tomuto Dr. už viackrát nepôjdem. Nasla som jeden príspevok od p. Subovej kde sa vyjadrila, že netreba hned íst ku chirurgovi, dobrá pedikérka si vie poradiť s takými prípadmi. Ja vlastne svoju pedikérku mám, zavolala som jej, poradila mi aby som nato dala ichtyoluvú mast. Do dnes rána zápal celkom ustúpil, už sa to ani nehnisalo, a dnes pani prišla ku mne a behom 10 min. ma oslobodila od hroznej bolesti. Vyrezala mi taký 2x2x3 mm kúsok nechta. Vlastne to ani nebolelo, lebo koren problemu nebol tam, kde bola bolesť. Okolie nechtu mi vyčistila, vydezinfikovala, natrela framykoinom a môj problem je vyriešený. Som bez tlaku, bolesti, ale hlavne nemusim absolvovat nezmyselný zákrok strhnutia nechtu.
Dobry, chcem sa spytat, ci by ste vedeli podrobnejsie opisat zakrok. Ako to umrtvili? Robili Vam len jednu stranu alebo obe? Po zakroku to bolo bolestive?.. a pod. …
Dobry den. Ak mozem, tak velmi rada odporucim MUDr. Kostalovu, ta mi robila laserove odstraneie nechtove lozka. Bolo to asi pred 3 rokmi a palec mam upne v poriadku aj po tomto case. Takze skvelo odvedena praca. Predtym som mala nechet zarasteny, ledva som chodila a dnes sa tesim dobrym vysledkom. Touto cestou jej velmi pekne dakujem. Ak niekomu pomoze link, tak nech sa paci, urcite odporucam. Pracuje na sukromi v BA: www.chirkoz.sk
Prosim o pomoc uz mi zarastaju skoro vsetke pallce na nohachvelke su uz stocene mala som aj strhnute a mam vzdy problem poradte diky
Prosim vas poradte mi ako dalej na problem so zarastajucim nechtom na nohe dakujem michaela
Dobry den moj syn mau uz asi rok problem zozarastanim, lekari tvrdia ze to ma krasne, ale je to skarde zapalena a chnisa neviem si poradit, mal uz 3x spony, pomaha to na urciti cas a znova sa to vracia ma to take ako keby okolo mal dive meso lekar sa na to vyjadril ze co chcem ved to ma krasne, neviete mi poradit kde by so sa stym problemom mohla obratit v kosiciach ? dakujem mata.bickosova@centrum.cz
Dobrý večer, a mali ste aj divé mäso na palci?
Poprosím o radu. Bolesti cca 1 rok. Nechty na palcoch na oboch nohách zarastené do tvaru slimáka, ale zatiaľ našťastie bez hnisu. Ďakujem
Poprosím o pomoc s nesmiernou bolesťou na oboch palcoch na nohách trvá to už rok. Nechty zarastajú v tvare slimáčej ulity a bolia aj ponožky. Ďakujem
A koľko stál tento laserový zákrok?