Ahoj Erik. Platila som 67 Eur.
Prosím ťa nedaš mi kontakt na toho zubara do jeho ambulancie. ďakujem
Dobrý Deň. Môžete mi prosím pomôcť mam problém s palcom na nohe. pedikurka mi pri čistení pichla pod nechtom do živého a od vtedy mam problém a niečo mi odtiaľ trčí. Čítala som diskusiu a vraj je to nejaké živé mäso. prosím pomôžte ďakujem
Dobrý deň, chcem sa opýtať štvrtok 11.2 som bola u chirurga strhával mi polku nechta a vyrazal taký výrastok čo sa mi urobil pod ním. Už vedy vravel že to je dosť veľké 10mm. Mam to zaviazane a v pondelok idem na kontrolu, bojím sa obuť topánku nech mi to znova nezačne krvácať ako prvý deň a potrebujem ísť už do školy (nemôžem vymeškávať) koľko myslíte že sa mi to bude hojiť? Ďakujem za odpovede
Už je veľa spôsobov pre pomoc zarasteným nechtom- správny výber pedikérky a hlavne včasné riešene aj pomocou špôn. Na trhu je už naozaj veľký výber.
Ja mám tiež problém so zarastajúcimi nechtami, avšak bolesti a zápaly už nemám, naučil som sa "operovať" sám. Môj prípad boli špičky pozostatku nechtu z boku, kam som už nevedel zastrihnúť nožničkami. Niekedy stačí podpáčiť roh nechtu smerom von a tam špičku odtrhnúť a pilníčkom spraviť oblúčik, aby zas špička nezarastala do mäsa. Kým bol prst zapálený, máčal som ho v rumančeku alebo harmančeku, už neviem, aby zápal pominul, a až potom som s ním narábal. To už zvládam, len kto zistí, prečo mi zarastajú tie nechty? Pedikérka mi neporadila, rozbor nechtu u kožnej nenašli nič výnimočné.... idem vyskúšať špony IMKOR. Máte s nimi skúsenosti? Nejak mi nejde do hlavy, čo šponuje- vyrovnáva necht, keď pásik sa len nalepí na necheť a hotovo. Aká sila má rovnať ten necheť?