Som zavisla na neurole, vecer jednotka a rano 0, 5 este k tomu aj stilnox a lyrika 150 rano i vecer, mam rodinne problemy. Je to uz skoro 5 rokov, smutne je na tom, ze to uz nezabera na spanok, mozog mi stale pracuje. Potrebujem pomoc! Zacala som chodit k psychologicke, ale asi potrebujem psychiatra ak mozete pomozte mi radou
JA TIEZ BERIEM NEUROL, ALE LEN VTEDY KED SOM NEROZN. nEROBI MI TO ZIADEN PROBLEM KED NEBERIEM.
Ahoj Vierka… mohla by si mi napisat svoj mail? Mam svokru ktora ma tento problem a nevieme ako postupovat ani nic. Prosim napis mi. Dakujem
Vy ste chorí a slaboši. Prečo ? Lebo čítate stupídne komentáre na nete o liekoch čo berete, čítate príbalové letáky, ste posadnutí samými sebou. robíte zle hlavne sebe ! Ja sa tiež liečim u psychiatra, beriem denne AD, a neurol mám 0. 5, predtým som ho jedol denne, teraz ako chcem, niekedy si hodím aj 3 za deň, po tom dva týždne nič, niekedy aj mesiac, potom zas po dva dni si dám, 2-3 tabletky, a nič, žiadne rozhodenie, žiadna závislosť, a tá neskutočná pomoc a úľava, NEUROL je SUPER ! je to najlepší liek aký poznám, perfektne sa uvoľním, a viem žiť aj úplne bez neho… Neviem čo všetci riešite, hlavne poznáte samých seba, a normálny doktor vám vie tiež poradiť, nestresujte, nečítajte letáky - keby tam bolo napísané že pri užívaní lieku vašej mame prihoria palacinky tak by ste chodili sledovať každú bodku pripálenia a ak trpíte už závislosťou, ste feťáci bez sebazaprenia…
Ahoj Vierka… prosím o tvoj mail… potrebujem sa poradiť… vdaka zo srdca
Dakujem to om potrebovala presne takto myslím aj ja len ma stale strašia aké to je zle lenže mne pomaha. a nemam potom stavy depresie hlavne tak dík
Ahoj Matej.
Super som sa pobavil na tvojej reakcii na tému NEUROL.
Ale fakt super ! Po dlhej dobe si mi vyčaril na mojej smutnej tvári úsmev ! Oplatí sa čítať aj takéto fóra !
Prosím ťa ak náhodou budeš čítať túto moju reakciu na tvoj príspevok prosím ťa ozvy sa mi na môj e-mail !
marshal22@centrum.sk ĎAKUJEM !
Matej klames sam seba
Dobry den_) -ja som zavisla na Rivotril 2mg. Brala som ho vyse sedem rokov nedavno som boa hospit. a vynechali mi ho ale prislasom domov a nesloto bez tohtolieku! Beriem1mg-este 3tyzdne a potom prejdem na 0. 5mg_) ale ako tu citamnavykovy je aj neurol takze honebudem brat-lebo mi na zmiernenie abstinencnych priznakov daliten! Nechapempreco cloveka neupozornia ze dostavanavykovy liek! len postupne znizovat!
Matej-nviemkolko mas rokov -ale nesuhlasim s tebou! -ja som letak nikdy necitala -veril som lekarovi a predsa som zavisla-uz s tym koncim ale da to zabrat-krce atd-pytam sa iba toprecolkar neupozorni na to ked predpisuje nieco-na zavislost? tot vse_) !
Ako sa zbavit lieku neurol
Sabinka, , ahoj. Volam sa Matej.
Si zavisla?
Janka zdravim Vas.
Volam sa tiez Matej, mozete mi prosim poradit?
Ty si fakt hotovy neurol ta dostal na kolena a hanbis sa zato si bedok a fetak a mozes si zato !
Neurol, smiešne. Zo začiatku son ho bral na to na čo sa používa. Bol som v neľahkej životnej situácii a bolo mi po ňom lepšie. Bral som ho aby som spal. To bol ale začiatok, neskôr asi po pol roku sa mi po ňom ani nezívlo. Sķúšal som to s viacerími tabletkami, mimochodom som od samého začiatku bral 1mg balenie. Skúsil som to s vyše tabletkami naraz, ale jediný výsledok bol že som mal “okno” z celého dňa tak som s tým prestal a nemal som žiadny problém. Feťáci ho zapíjajú alkoholom pretože iba tak to má pre nich niečo pozitívne. Po Neuroli som začal brať Tramal a s ním sa pred realitou unikalo ešte ľahšie, ale tolerancia je tolerancia a nemohol som zaspať ani po 300 kvapkách. Keď som zistil že ani Tramal nieje riršenie spravil som vec za ktorú som na seba hrdý a prestal som aj s ním a to bez pomoci, absťáky boli síce dosť kruté, ale stále slabšie a slabšie a nakoniec bol pokoj. Tak sa nehnevajte, ale absťáky kôli Neurolu, je mi to smiešne keď som dokázal zvládnuť závislosť na opiátoch:-)
Tvoja reakcia sa mi páči, tiež som ho bral hoci kedy a keď som ho dlhšie bral tak som ho už nekúpil a bol len minulosť. Bol som závisli na opiátoch a aj s tým som dokázal prestať, je to celé len o psychickej závislosti a keď niekto počuje že spôsobuje závislosť tak si ju aj vsugeruje.
Výborný komentár-od Mateja Procházku - ) ) )
Dobre si ich pomenoval. Mne sú tie ich príbehy čím ďalej smiešnejšie. Ja som tiež Neurol bral ako som chcel a aj keď som mal problémi a bral som ho skoro rok nepretržite položil som si otázku načo to vlastne beriem a prestal som. Oni idú písať o závislosti… Ani nevedia čo to je a hlavne absťáky… Viem o čom píšem, bol som dva roky závislí na opiátoch. Už som rok čistý a nemám v hlave ani len myšlienku že by som si ešte niekedy dal.
Keby bolo na celaskone napísané že po týždennom užívaní vznikne závislosť tak už je asi závislé asi celé Slovensko (:
Lebo to mas napisane v pribalovom letaku? :D