Zelený jačmeň a chlorela

Ja pijem jačmeň. Tiež moja lekárka. A najmä v zime. Skúsenosti mám veľmi dobré. Len je tu jeden problém. Musíš si vybrať kvalitné výrobky, inak účinky nebudú ani zďaleka také ako pri pseudojačmeňoch a pseudochloriel, ktoré sú neni vyrábané správnym technologickým postupom. Na trhu sú aj také, ktoré majú sennú farbu alebo úplne inú farbu ako by mali mať, tak treba vyberať ozaj kvalitu. :slight_smile:

Musím na váš príspevok reagovať, tie vyrážky určite nie sú z jačmeňa a bolesti kolien tiež nie, možno reagoval Váš organizmus úplne na niečo iné, poraďte sa s človekom, ktorý to nielen predáva, ale o týchto produktoch niečo vie a absolvoval aj nejaké školenia a prednášky, pekný deň.

Ahoj, podľa naštudovania a doporučení som si vybrala firmu Green wais, výrobky sú drahšie ale určite kvalitné. Moja dcéra užíva jačmeň aj chlorelu na ekzém, nebudete veriť asi po 2 týždňoch zmizol, užívala to 3 mesiace a tiež som si povedala, že už nemusí, ale ekzém sa vrátil. Tak sme rýchlo kúpili znovu a užíva už tretie balenie jačmenu aj chlorely a po ekzéme ani stopa, dokonca aj menzes sa jej upravil. Ja ho užívam tiež, pretože som bola stále unavená a mala som tráviace problémy. Všetko ustúpilo aj keď na začiatku som myslela, že to vzdám, lebo čo sa robilo v mojom bruchu nechcite vedieť, ale to vydržanie stálo za to. Držím palce Jana

Dobrý deň. Mám obdobný problém dlhé roky, môžete mi povedať viac o výrobku, ktorý užívate? Ďakujem.

Od p. Alevu nie je susena, lisovana stava z jacmena, ale pomlety jacmen na prasok, od madarskej firmy. A farba je ako suche seno a pod zubami citit akoby pomlety piesok! Mam od neho tento produkt doma, kto ma zaujem poslem. A okrem ineho ma oklamal na postovnom o 12 eur a na moje upozorneneia nereagoval, takze mam zlu skusenost.

Chcela by som si kúpiť výrobky zelený jačmeň aj chlorella, preto som najprv prelúskala fóra, ale aj ponuku na internete. Spomínajú sa tu rôzne kvality aj jačmeňa aj chlorely. Georg spomínal nejakú chlorelu s rozrušenou bunkovou membránou. Našla som ju v jednom e-shope, vemica.sk, myslím, že sú sami výrobcovia. Volá sa to Chlorela BCW a píšu tam, že v podstate pri výrobe sa nejako naruší bunková stena, aby sa to po užití ľahšie vstrebalo. Skúsim, uvidím. A ponúkajú aj spomínané 2 kvality jačmeňa, myslím, že cena je dobrá oproti iným.

Moj malý syn / 3r. / bol velmi chudokrvný, doktorka nás plánovala poslať na hematologickú ambulanciu, ale keď začal každý deň piť zelený jačmeň GW, jeho anémia sa v krátkom čase poriešila a vôbec popritom nebral lieky. Odvtedy na zelený jačmen nedám dopustiť a pijeme ho preventívne celá rodina už 1,5 roka.

Ahoj Janka, rada by som sa spytala ako dlho ma / mala / tvoja dcera ekzem. Ake boli prve reakcie na vyrobky GW. Mam 2,5 rocneho syna a ekzem nas trapi od 17. mesiaca. Zeleny jacmen sme brali dva mesiace, ale rekacia na to bola taka, ze sa dost skrabal. A tym, ze sa skrabal, tak sa mu ekzem len zhorsoval a rozsiroval. Na mesiac som J/Ch vysadila a teraz som si objednala jacmen i s chlorellou no obavam sa opat tych hroznych stavov skrabania. Myslite, ze spolu s chlorellou by to mohlo byt lepsie? Dakujem za odpoved.

Na obale je predsa napisane ze nie je vhodne pre deti do 3 rokov, ci nie?

A to sa vam zda OK, ked sa vam to po vysadeni vratilo? No mne to pride ako dobry biznis.

Ja som zacal brat Chlorellu Yaeyama na ranajky. Je to najkvalitnejsia chlorella z japonska a používaju najnovšie pokročilé technológie lámania bunkovej steny. Ja si chlorellu rozmixujem s bananom a do obeda vydrzim bez problemov a mam kopec energie a citim sa super sviezo. Je tam mnozstvo latok, ktore telo potrebuje na fungovanie a velmi nizka energicka hodnota. Mlady zeleny jacmen beriem tiez, obmienam si to podla toho naco mam prave chut a hodi sa mi to do shejku. Teraz nakupujem zo www.superfood-eshop.sk/e-shop - maju dopravu zdarma na vsetko a su naozaj velmi seriozny, vsetkym odporucam!

Spirulina ma bunkove steny tensie a preto ju netreba nijak priemyselne spracovavat, aby bola stravitelna. Najlepsia je taka, co je pestovana v supercistej hlbokomorskej vode, ako to robi na Hawaii firma Cyanotech, ktora tuto spirulinu predava desiatkam firiem, co ju predavaju pod svojimi menami. Jedna z nich je napr Spirulina Pacifica a dobra forma je cisty prasok, bez eciek. Inac vyzivna hodnota spiruliny je porovnatelna s chlorellou, pricom v morskej vode pestovana spirulina ma viac roznych stopovych prvkov, ako chlorella pestovana v plytkych sladkovodnych bazenoch.

Ahoj Martina,
Ja kupujem japonsku chlorellu a tiez zeleny jacmen z Noveho Zelandu zo Superfood-Eshop. sk www.superfood-eshop.sk, bral som uzviac krat a som velmi spokojny. Niesu vobec predrazeny vzhladom aku kvalitu predavaju. Nie su to ziadne cinske lacne produkty. Ako jedny z mala na SK maju produkty aj schvalene Uradom verejneho zdravotnictva. Drzim ti palce.

Prosím ťa Mirecko… poraď mi teda, o aké konkrétne výrobky sa jedná. Aby bola zaručená kvalita a teda aj očakávania od nej. Idem do toho po prvý raz a nemám teda skúsenosti so značkami “jačmeňov” a “chloriel”.

Prosím aj teba Tinka, máš nejakú špeciálnu značku Jačmeňa? Chcem začať a nech je to teda aj kvalitný prípravok, nie len nejaký šid! Prosím o radu. Ďakujem :slight_smile:

Ahoj,
ja kupujem zo superfood eshop www.superfood-eshop.sk a ziadne problemy som nemala. Užívam pravidelne a som velmi spokojná. Cena je primeraná vysokej kvalite a 250g prašok mi vystačí až na 3 mesiace.

Urcite skus od www.superfood-eshop.sk
Ja od nich beriem uz rok a som velmi spokojny s kvalitou, cenami a dorucenim. Odporucam.

Ja odporucam zelene potraviny nastroje zdravia, kupujeme ich z eshopu: http://www.nutrimas.sk/Zelene-potraviny-c1_0_1.htm. Uzivame cela rodina uz dlhsie, chlorella vyborne detoxikuje a na zelezo (pri jeho nedostatku) sa nam osvedcila aj spirulina. Konkretne na tomto eshope Ferospirina. Cenovo su prijatelni, avsak len podla ceny sa orientovat neda. Dolezity je aj sposob pestovania (konkretne chlorela, ktr. ja spominam je pestovana v uzavretych nadrziach, cize sa tam nedostanu do pody chemikalie zo smogu a kyslych dazdov). Lacne vyrobky by som urcite nekupovala. Nastroje zdravia sa bezne predavaju aj v lekarnach, je to teda overeny vyrobca a distributor zaroven.

Ja mam velmi dobre skusenosti s tymito zel. potravinami (chlorella, jacmen, spirulina) , uzivame ich cela rodina, pomohli nam s mnohymi zdr. problemami, akne, klby, imunita, anemia… Odporucam: http://www.nutrimas.sk/Zelene-potraviny-c1_0_1.htm

Na kombináciu chlorela a jačmeň je zaujímavé video. Kto má chuť ako pani bojovala z ekzémom.