Zotavenie po operacii

Pekny den,

rada by som sa s vami poradila ohladom jednej veci. Pred dvoma tyzdnami som bola na konzultacii u lekara, ktory mi nepovedal najlepsiu spravu. O tri tyzdne musim ist na operaciu ramena :frowning: Doba liecenie bude zevraj dost dlha, spominal az rok :frowning: Mate niekto s tym skusenosti? Viete poradit nieco, co by mi pomohlo sa dostat z toho skor?

Za vsetky odpovede vopred dakujem!

@Arula co si prosim ta stvarala, ked musis ist na operaciu ramena? Mala si nejaky uraz? :open_mouth: :open_mouth: Doba liecenia ramena je fakt dlha, mojmu chlapovi operovali a marodil skoro cely rok :frowning:

Bekka,

ale ani sa asi radsej nepytaj…Jedneho dna sme sa boli cela rodina lyzovat a ja som tak nestastne padla, ze som si dolamala klucnu kost ale hore pri ramene a hned mi doktori povedali, ze to bude potrebne asi operovat. No zo zaciatku som dufala, ze sa to upravi ale nestalo sa :frowning: Musim ist na tu operaciu :frowning: Fakt? A co mu na to dali? Mal aj nejake lieky?

neboj sa. všetko dobre dopadne. lieky isto dostaneš na prípadné bolesti, len je treba počítať s tým, že takéto zranenia sa liečia fakt dlho

My mame v rodine dobre skusenosti s enzymovym liekom wobenzym. Skusali sme ho pri roznych zdravotnych problemoch, mamina aj po operacii kolena. Rychlejsie sa jej to hojilo a nemala take bolesti. Takze skus, mozno pomoze aj tebe.

Romcitika,

s tym aj pocitam, no ak by bolo mozne, tak by som to najradsej nejakymi liekmi urychlila, lebo si nemozem dovolit dlho marodovat :frowning: …A preto sa snazim aj zistit od inych ludi nejake ucinne lieky, vies?..

Begonita,

ale on nie je na zaludok tazky?.. Lebo jeden cas som ho chcela uzivat ale doktorka mi ho zakazala, kedze mam trochu problemy so zaludkom :frowning: :frowning:

@Arula tak to je nestastie :frowning: Niekedy taky slaby pad a take velke zranenie. Prajem ti skore uzdravenie a hlavne aby ti operacia dobre dopadla :wink: Noo dali mu nejake tabletky proti bolesti a ja som mu na internete nasla Mumijo (o ktorom som citala, ze je dobre aj po operaciach a na rychlejsie zotavenie), tak este aj to uzival.

Bekka,

no presne, nevinny pad a tolko problemov z toho :frowning: :frowning: …To su ake tabletky?..Co vsetko obsahuju?..Kde ich dostat kupit a kolko stoja?..Nepocula som o nich a ani som nic o nich necitala :frowning:

@Arula je to vyzivovy doplnok prirodneho povodu s radom mineralnych latok, stopovych prvkov, makro prvkov, vitaminov a komplexov huminovych kyseli a fulvokyselin (este ze som mala po ruke letak, lebo by som ti toto vsetko nevedela ani napisat :smiley: ) Dostat ich kupit normalne v lekarni alebo ked objednavas lieky aj cez e-lekarne, tak aj napriklad na pilulke ich maju. A stoja 4,84€. To je velka skoda, ze si doposial o nich nepocula. Oni su velmi ucinne na mnoho problemov!

…fúha aká odborníčka si ty:hushed::hushed:…toto by som v živote nezistil a nedokázal napísať…no môžem povedať, že ani ja o nich skoro nič neviem…na aké všetky problémy sú prospešné tie tabletky?..

Bekka,

to iba tak malo stoja??..Som si myslela, ze mi napises nejaku cifru aspon 20€…A ako dlho sa odporucaju uzivat?..

@juchio tssa vo mne sa toho velmi vela skryva :smiley: :smiley: Toto je skoro nic v porovnani s tym, co mam vsetko v hlave :smiley: :joy: Taktiez si o nich nepocul? Ludia, kde to zijete? Ved teraz vsade preferuju mumijo! Treba len citam a surfovat po internete a vedeli by ste vsetko! Su dobre na:

  • zlomeniny
  • vyklbeniny, natiahnute vazy
  • kozne choroby
  • ochorenia perifernych nervov, zapaly nervov
  • ochorenia obehoveho ustrojensta
  • choroby traviaceho ustrojenstva
  • ochorenia hornych dychacich ciest - nadcha, kasel, angina, alergia
  • urychluje regeneraciu poskodenych tkaniv, kosti
  • ma protizapalove ucinky
  • doplna nedostatok vitaminov a mineralov v organizme

@Arula ano stoja iba tak malo a preto som ti ich aj hned poradila lebo viem, ze ludia daju skor menej penazi za tabletky ako vela! Mesiac sa odporucaju uzivat.

Bekka,

wau, to je inak super, ze neminiem na ne ani vela penazi…Fakt si ma tymto potesila a stoji to za skusenie…Pevne dufam, ze mi operacia aj vdaka tymto tabletkam dobre dopadne a ze sa rychlo po nej zotavim…Zajtra ich idem hned kupit!

…nepochybujem vôbec o tom!..a páči sa mi, že ešte aj múdre ženy sú na svete!!..nie nepočul ale viem aj prečo, nechodím často na internet a už vôbec nie do lekárne a k doktorom…tam väčšinou bývajú letáky o nových produktov…ja som väčšinou len v robote a tam ako chlapi rozoberáme úplne iné veci, veď vieš… :smiley: :smiley:

a čo také v robote rozoberáte?? :joy::joy::joy: pochváľ sa nech vieme :wink::grinning::rofl:

…nina prepáč, ale to tu nemôžem napísať…ale domysli si, veď jednoznačne vieš, ako to chodí v chlapskej partií :smiley: …no zase si nemyslí, že sme nejakí vulgárni alebo niečo, to nie!.. sme úplne normálny, len niekedy si trošku robíme srandu a rozoberáme také veci, o ktorých tu nebudem písať :slight_smile: :slight_smile:

veď viem a práve preto som sa ťa na to spýtala, či tiež také pikantné veci tam len rozoberáte :smiley: :joy::rofl: nieee, čosi to by som si o tebe nikdy myslela!!! veď ťa poriadne ani nepoznám, tak ťa nemôžem ani súdiť akí si! :slight_smile: :smiley:

@Arula odpovedam ti naschval takto neskor, aby som rovno mohla vyzistit ako sa citis? Hm? Uz mas po operacii? A ako dopadlo uzivanie tabliet, ktore som ti poradila?

Bekka,

jeeej som rada, ze si si na mna spomenula…Uz som si chvilkami myslela, ze sa ani nebudes zaujimat ako mi operacia dopadla a ako sa citim…Potesila si ma velmi!! :wink: :slight_smile: …Mam uz po nej, minuly tyzden som ju absolvovala a ako sa citim?..No este predsa trochu ubolene ale zo dna na den to je lepsie a lepsie :slight_smile: …Tabletky mi pomahaju, verim tomu! :wink:

@Arula nie, to by som nespravila. Prave ze ma to velmi zaujimalo len som nestihala skor a ani som nechcela, kedze som nevedela kolko sa zdrzis v nemocnici. Bola si len na jednodnovke alebo si aj lezala? To ti verim, ze si este ubolena, ved to mas cerstvy zasah. Tak drzim palce aby ta to rychlo preslo! :wink: