Tak to si teda neberiem. Mam vlastnu hlavu a myslim, ze aj dost rozumu na to, aby som vedela, podla coho si mam kupovat nieco take ako lieky a vyzivove doplnky. A ked neviem, tak sa opytam a viem si to rychlo a jednoducho vyhodnotit, co je pre mna dobre a co nie.
poradia mi aj v lekarni, co na cholesterol? reku aby to nebolo tak, ze mi poradia to, z coho maju najlepsie zisky.
Preco by ti neporadili? Tak to uz neviem podla coho ti poradia, ale poradia Pokial to nema ta lekarnicka priamo sama na sebe vyskusane, tak ti ponukne, ake su moznosti a moze spomenut, co tak zvyknu kupovat ludia. Ale nebala by som sa toho, ze ti zacne nieco nasilu nutit.
aluana A ty hladas akoze nejake odporucanie teraz? Lebo ak ano, tak by som ti vedela odporucit taky jeden v podstate vyzivovy doplnok, nie je to priamo liek ako su statiny na cholesterol. Ucinok ma ten isty, len je to o malilinko slabsie a celkove je to zlozenie lepsie a vdaka tomu nema take vedlajsie neprijemne ucinky ako maju prave tie statiny.
no a to ma potom ten isty ucinok, ked je to len vyzivovy doplnok?
Samozrejme, ze ma. Keby si si pozerala nejake studie a podobne, tak by si hned zistila, ze je praveze uplne super. Nie len z toho titulu, ze funguje na zvyseny cholesterol, ale oproti inym liekom nema ani vedlajsie ucinky a nezatazuje ti organizmus. Takze to nemozes brat tak, ze je to Len vyzivovy doplnok
mna dokonca aj doktorka pochvalila po troch mesiacoch, ako som ho uzivala, ze sa cholesterol pekne znizil. tak som bola vytesena. jednak z vysledkov a aj z toho, ze hned na prvy raz, ako som zacala vobec nieco uzivat, ze som trafila.
tak to je krasny uspech. este ked takto ti to osobne doktorka povie, tak to potesi niektori ti doktori sa tvaria, ze sa ich pomaly tvoj zdravotny stav netyka.
To sú už takí vyhorenci, ktorí by ani robiť nemali. Ale čo si navyberáme. Môžeme byť radi, že vôbec ešte niekto robí pri tých počtoch, koľko lekárov nám chýba.
Tak to mam radost spolocne s tebou. Ono je to fakt dobry doplnok a na to, ze je to v uvodzovkach len doplnok, tak skutocne pomaha. Ked som sa zacala trosku pohybovat v tejto problematike, ked sa ma to dotklo, tak som zachytila vela pozitivnych ohlasov nan.
Ja som bol u doktora a ten mi povedal že nemám jesť maslo, vajcia, údeniny atd. Tak som sa spýtal a čo mám teda jesť:-)) že zeleninu:-)))
ved dobre ti poradil. ale nespoliehala by som sa ciste len na toto. akoze pomoct to pomoze, ale pojde to velmi pomaly. skus aj ine veci k tomu este pridat
Môžeš jesť normálne, ale s mierou. Platí to tak pri všetkom, by som povedal.