áno je to indikované aj pri boĺavých slabinách,bohužial v Prešove nie ,len v Ba nakoĺkotento prístroj je len 1 na Slovensku.
2 odpovedemohli by ste mi poradit?vybral som 10x elektroliecbu/lava5x,prava str.5x slabín/+ketonal a mydocalm. Bolest mam stale a lekarka v rehabil.ambulancii mi povedala ze nech pridem o 14 dni ked nepovoli budeme pokracovat… Mozte mi poradit resp. kde mozem najst viac info o bolestivych slabinach?co wobenzyn al. kortikoidne obstreky… dakujem pekne za odpoved
2 odpovedeliečba rázovou vlnou je vysoko učinná,je to liečba bez injekcii,bezbolestná,objednajte sa na konzultáciu 02/62410159 a vyliečte si choré slabiny
www.bolestiklbov.sk
www.laket.sk
www.zzz.sk
vdaka za info skoda ze mate ambulanciu az v BA lepsie by boli Kosice a najlepsie Presov ale aj tak dikes za info…
Podobným prístrojom sa lieci v Kosiciach, Banskej B., Žiari nad Hronom, Trencine, Piestanoch a Poprade. Sam som tuto liecbu podstupil.
3 odpovedeNevies mi povedat podrobnosti?cena, ci musis postupit vysetrenie na danom pracovisku, kde vykon alebo staci predosle vysetrenie… Pre mna prichadzaju do uvahy iba Kosice-SACA… dik za info
2 odpovedekolko stoji prosim vas cela procedura?a co ak mi tato liecba nepomoze co potom?co vratite aspon cast penazi?dakujem za odpoved
1 odpoveďPotrebných je 3-5 sedeni podla indikácie a poskodenia. ( ja som platil 650 Sk za sedenie, ale tam to myslim robia lacnejsie) Cenu bohuzial neviem,ale skus si zavolat na pracovisko FBLR do Sace (MUDR. Želinsky) tam ti zodpovedia otázky.
Ja som podstuzpil takuto liecbu a velmi uspesne. Staci predosle vysetrenie, ale nieje potrebné nič špeciálne, dokonca ta vysetria pred prvým zákrokom aj tam.
Ortoped mi povedal, ze razova vlna mi na bolestive slabiny nepomoze. Tak neviem nerozumiem tomu, ale aj tak dik za info…
2 odpovedesamozrejme, ze vam povie ze to nepomoze ak to nema. Precitajte si: http://www.fnmotol.cz/html/tiskove_centrum/tiskove_centrum_detail.php?lang=cz&press_release_id=133
1 odpoveďTiez ma to napadlo… odporucil mi wobenzyn, voltaren a elasticke nohavice. Ak nepomoze tak operacny zakrok /presitie svalstva/. Zda sa mi to moc… Neviete, kde by som zohnal elast. nohavice /sortky/ ako maju futbalisti?V sport obchodoch to nemaju a zatial ani v zravot.potrebach. Na nete som nieco nasiel…
2 odpovedeRazova terapia je prave v tom dobra, ze netreba rezat. A ked nepomoze tak potom je to posledna moznost. Problem je ze ked to rozreze tak nikde nie je napisane ze to o pol roka nebude boliet opat. Ale je to na vasom zvazeni. Tie nohavice by som ja zhanal v zdravotnickych potrebach. Vola sa to KOMPRESÍVNE ELASTICKÉ nohavice.
Este ma napadlo, ze v nemocnici v SNV maju oxygenoterapiu. Tam sa napichavabolestiva oblast a aplikuje sa tam plyn. Tiez je to velmi dobrá terapia. Ale priznam sa neviem ci je to vhodne aj na toto, ale myslel by som, ze ano.
vdaka za info…
Čau ja mám problém s trieslami mám adduktorovu entezopatiu hrávam futbal vieš mi poradiť kde v BB sú rázové vlny a či je to na to vhodné
3 odpovedeAhoj, ja nie som lekar takze neviem ci je to na to vhodne, ale citam ze je to nieco zo slachami a nato by to malo byt vhodne. Skus FBLR - ORTOTECH pri nemocnic v BB.
Ked das do googla - razova terapie je tam mnozstvo info o tejto liecbe
Dobrý večer, som po operácii epikondylu na pravej ruke otvorenou operácou - takže mám väčšiu asi 10 cm jazvu. Tá ruka stále bolí. Rázové vlny mi odporúča rehabilitačná. Chcem sa spýtať či by mi niekto nevedel povedať či by to malo nejaký pre mňa význam. Mám možnosť sa dostať do Košíc, ale musím sa najprv spýtať chirurga či vôbec môžem ísť na tie rázové vlny, aby mi to ešte viac nezhoršilo ruku. Vďaka ak niekto odpovie.
Zdravim všetkých! Prijemny den prajem všetkým. Mám na vas jednu otazku? Mam bolestive slabiny,bolest je pri pasivnom natiahnuti, pri lahkom strecingu, aj pri otacani sa na posteli, napriklad ked sa prehadzujem z pravej strany na lavu stranu,alebokednohy stlacim k sebe teda kolena citim bolest. Viemze toneniv poriadku… Viete mi prosim Vas natoniecoporadit???
Dakujem voptred!!
Nazdar, ja mam asi to iste! Ako si natom, mas uz za sebou nejaku liecbu? Poradil by si mi prosim ta nieco?
Zdravim vsetkych! Prijemny den prajem vsetkym. Mam na vas jednu otazku? Mam bolestive slabiny, bolest je pri pasivnom natiahnuti, pri lahkom strecingu, aj pri otacani sa na posteli, napriklad ked sa prehadzujem z pravej strany na lavu stranu, alebo ked nohy stlacim k sebe teda kolena citim bolest. Viem, ze to neni v poriadku. Viete mi prosim Vas nato nieco poradit? Dakujem vopred! Nazdar Marek, ak uz mas vyliecene to? Prosim ta, poradil by si mi nieco na to, ake veci a ake liecby?
1 odpoveďZdravim vsetkych! Prijemny den prajem vsetkym. Mam na vas jednu otazku? Mam bolestive slabiny, bolest je pri pasivnom natiahnuti, pri lahkom strecingu, aj pri otacani sa na posteli, alebo ked nohy stlacim k sebe teda kolena citim bolest. Viem, ze to neni v poriadku. Viete mi prosim Vas nato nieco poradit? Chodim na magbet, na biotron ,uzival som wobenzym,aplikujem voltaren emulgel a zatial nic nepomohlo!!!
Dakujem vopred! Mohli byste mi nejako poradiť???
Ja som z Malaciek, toje 30 Km od Bratislavy!
Caues Ty jak uz to mas uplne vyliecene? Co si vsetko podstupoval, ake liecby, a ako dlho? Zatial dakujem.
1 odpoveďMUdr. Fabiánová - Poprad, tá ma rázovú terapiu
Prepac Ondro, nechodim sem az tak casto, aj ked teraz som tomuto foru tak trosku zaviazany Ja byt na tvojom mieste tak by som isiel napr. aj za autorom tohoto clanku, neviem kto v okoli ma nieco take. Pozeral som aj na google ale nic. Teda najskor by som sa dal vysetrit z coho to moze byt a az potom by som isiel na tu terapiu.
cau ja mam to iste a asi uz 4mesiace nehram futbal a boli to stale! ty jak si natom setkom???
1 odpoveďcau ja mam uplne istu diqagn., uz asi 4mesiace to liecim konzervatívne, futbval henravam, teraz, uz sem ztoho nanervz!! ty jako si natom setkom??
1 odpoveďNa Ortotechu v B.B.je mozne objednat sa razove vlny a jedno sedenie stoji 14.94eur. 450sk.
jediny a neporovnatelny z ostatnymi pristrojmi, je Swiss dolor clast a ten maju len v Ba.
slabiny sa daju liecit jedine swiss dolor clastom a ten je v Ba. Fantasticky mi pomohol. A touto cestou sa chcem aj podakovat Mudr. Caklosovi.
1 odpoveďprosim ta je to bolestive? uz nad tym dost dlho rozmyslam, len akosi nemam odvahu a nik tu neuvadza ake mal z toho pocity…
pavilon sluzieb 1.poschodie
V prešove razova vlna je u Kubeka na slovenskej 65.
Dobrý deň, neviete niekto poradiť čo ďalej v liečbe ostrohy? Mam ju na pate v zadu a je udajne aj s achilovkou spojena alebo ako to nazvat. Mna boli len dokedy nohu nerozchodim potom je klud ale akonahle sadnem a vstanem dokedy nerozhybem nohu je to bolestive. Bol som za ortopedom udajne je to na mieste kde sa obstrek neodporuca. Doporucil mi laser ultrazvuk magnet. Vybral som po 10x nic nepomohlo. Teraz chodim na razovu vlnu v kosicach 3x som bol ale nic nieje lepsie. Budem pokracovat este do 5x a potom neviem co dalej. Neviem ci sa oplati davat penaize za tu razovu vlnu. Niekde som cital ze to trva 30min. Tam kde ja chodim do kosic na namestie to trva zhruba asi 10 min. aj s pripravou takze neviem ci je to spolahlivy pristroj. Problem je ze musim zmenit vsetku obuv koli vyrastku a mam obavu aby sa nezvecsoval. Co robit?
2 odpovedeTak takto s ostrohou som sa trápila rok. Navštevy u ortopéda, laser, ultrazvuk, lieky, obstreky!!!a nič nepomáhalo. Bolelo stále, ráno v priebehu dňa, večer. Miestami som bola zúfala a obmädzovala pohyb. Našla som na nete chvály na rázovu vlnu, tiež som chodila do KE, bola som tam 5 krát, ale vôbec nepomohlo. Potom som sa pýtala na ožarovanie, robí sa to v KE na onko a je to zdarma, ale myslím že ani toto nepomohlo. Po mesiaci som znovu išla za ortopédom - mala som pocit že ma bolí už aj achilovka čo ortóped potvrdil. Dal mi lieky, ktoré mali určite zabrať a všetky moje trápenia mali byť zažehnané. Týždeň som ich poctivo užívala, na nohu som našapovala veľmi opatrne /to som za rok už mala nacvičené/ a potom stačil jeden ani neviem aký nekoordinovaný pohyb s príšernou bolesťou, ktorá neprestávala. Ortopéd mal dovolenku, tak som išla na úrazovku a tam mi zistili , že mám nadtrhnutú achilovku/ a vraj to nie je najčerstvejšie/a teraz som tesne pred operáciou. Dúfam že som všetko zrozumiteľne popísala, dosť sa ponáhľam. Z operácie mám príšerný strach a naozaj neviem, neviem čo by som k achilovke poradila. Najviac si ľudia pochvaľujú to ožarovanie, ale ja momentálne to neviem posúdiť. Toto je proste môj príbeh, ktorého záver ešte nepoznám. Držím palce, aby takýchto príbehov bolo čo najmenej.
1 odpoveďautor tohto clanku ma tento pristroj swiss dolor clast v bratislave ako jediny na Slovensku.ostatne akoze razove vlny sa s nim nemozu porovnavat.
1 odpoveďDobry den. Mam problem s ostrohou na pate. Hladam niekoho kto robi osetrenie razovou vlnou. Nasiel som tuto diskusiu a ak mi viete pomoct tak mi prosim odpiste.
1 odpoveďPisal som nizsie. Je niekde v Michalovciach alebo Humennom razova vlna?
V kosicach ako tu pise niekde stale ze je na namesti osloboditelov som bol celi proces trval asi 10mm co po rozhovore so znamim v Bratislave trva zhruba 25min len praca s pristrojom a tu za 10min natretie gelom aj ocistenie.
zdravim tu vsetkych co sa trapia.mna bolia obe paty uz styri roky!vraj je to burzitida zapal vackov na pate.ma tu niekto s tym nejake skusenosti aku liecbu okrem operacie?
1 odpoveďDobry den.Tiez ma trapi ostroha a tiez som skusila vsetko mozne, teraz cakam na pristroj, ktory by myl byt v Humennom po 8.januari a mal by ho mat pan Dr. Peter Sinaj ortoped.
1 odpoveďDá sa prosím liečit rázov.vlnami coxatrozu III.st.u ľudí 7O roč.kde sa to prevázkuje najbliž.Trnave,kde sa treba infor.resp.aké vysetr.treba+cena za sedenie.Zo srdca vďaka
1 odpoveďDobrý deň,
s touto diagnózou a veku primeranom rázovú vlnu nedoporučujem.
S pozdravom ,Knap.
Máme výborné výsledky po aplikácii plynových injekcií CO2 v oblasti kĺbu.
S pozdravom.Knap
Dobrý deň,
liečba komplexnou rehabilitáciou:
magnetoterapia, diadynamické prúdy, TENS prúdy, a veľky typ Bioptronu- polarizované svetlo.
S pozdravom.Knap
Dobrý deň p.Slováčik,
náš prístroj je spoľahlivý a aj najmodernejší svojho druhu.U starých typov prístrojov trvá procedúra možno dlhšie.
Liečba je úspešná po 5 aplikáciach.Úspešnosť terapie sa pohybuje okolo 80 %.
Cena 1 aplikácie je 9,96 Eur, v Bratislave boli pacienti za 170 Eur 1 aplikácia.Na porovnanie.
My veríme , že Vám pomôžeme.
kolektív odd.FBLR.
Verim tomu ze kazde telo je ine aj ja som platila 50eur za sedenie mala som ich 7 ale nepomohlo
dobrý, aj ja som absolvovala liečbu rázovej vlny v Bratislave. bola som 5-krát a nepomohlo. za jedno posedenie som platila 50 Eur.
2 odpovedeabsolvovala som liečbu razovou vlnou v Bratislave pre bolesti päty 7x a som spokojná a tiež som platila 50 Eur
1 odpoveďDobrý deň. chcela by som vedieť, či sa dá liečiť päta aj v okrese Michalovce, resp. Košickom kraji. Ďakujem
Najlepsie sa obratit na Mediren spinalne centrum v Poprade, liecia spickovou nemeckou razovou vlnou a najvykonnejsim rehabilitacnym laserom na svete! Vrelo odporucam. Zavolate a daju vam termin, 0918 624 845, ja som cakal asi len 3 dni.
MUDr. Jesensky, na Dominika Tatarku 14 Poprad, moderna razova terapia, absolvoval som odporucam. cislo: 0918 624 845
Prosím Vás, nemá niekto skúsenosti s aplikáciou rázových vln u Mudr. Kubeka v Prešove? Súrne potrebujem liečiť boľavú patu a na rtg terapiu ma dnes objednali na 8. 7. 2010!
2 odpovedeTreba si zistit aj aky kvalitny pristroj maju
Dr. Jesensky v PP robi na Dominika Tatarku, oproti gymnaziu.
Majú razové vlny v PROCARE Košice? Ďakujem
Pomaha razova vlna aj kolenu so znicenou chrupavkou?
Podarilo sa Vam tieto problemy vyriesit razovou vlnou? Ja mam podobne problemy a bojim sa, ze razova vlna moze byt rizikom pri aplikacii na tak citlivy region ako su slabiny.
Dobrý deň, reagujem na Váš príspevok dňa 4. 5. 2010. Zaujíma ma či ste podstúpili liečbu rázovou vlnou u Mudr. Kubeka v Prešove. Ak áno, akú máte skúsenosť. Moja mama ma tie isté problémy s boľavou pätou a toto je jej posledná možnosť, nič jej nepomohlo. Prosím odpíšte mi.
Pocula som, ze razove vlny bolia pri zakroku - je to pravda? A ze sa dava nejaka injekcia na umrtvenie, a ze aj ta velmi boli a nie vzdy zaberie - prosim ste moja posledna nadej. Mam ostrohy na oboch nohach a som v koncoch. Jednu mi aj operovali a je to este horsie -prosim o odpoved. Dakujem.
Neviete, ordinuje niekto s rázovou vlnou aj v okolí liptovského Mikuláša? Je to moja posledná nádej, päta ma bolí 3 roky, nepomohlo ani ožarovanie.
6 odpovedíV Rajeckých Tepliciach, súkromná ambulancia MUDr. Tibor Mekyňa.
Prosím, napíšte, či ste boli u Dr. Sinaja v Humennom, či Vám to pomohlo, akoľko ste platili, ja potrebujem ísť s ramenom.
Pozdravujem, prosim vas vie niekto ci razova vlna pomaha aj pri haluxoch?
Mudr. Dalibor Zeman, Praha Centrum u Bíliho lva
Mam ten isty problem chodim do Ruzomberka na oziare, ale po prvej serii ziadne zlepsenie, uz sa chcem spytat lekara, ci by sa nebola lepsia liecba razovymi vlnami, robi sa to najblizsie asi v Ziline, potom uz len Kosice a Nitra.
2 odpovedePani Marta teraz som sa docitala na internete, ze sa to lieci aj v Poprade, tak co ideme do toho?
A kde v Nitre? Neviem o tom…
V michalovciach razova vlna je v budove zubnej polikliniky. Jedno sedenie 8 eur.
1 odpoveďDobrý deň, reagujem na váš príspevok, liečba razovymi vlna i. Prosim vas, kde v žiline ju robiaviete mi poradiť?
Ďakujem
Dobrý večer, zdravím, momentálne mám taký istý problém s výrastkami na achilovkách, trápim sa s nimi už skoro rok a pol, rehabilitácie, obstreky, lieky, ožarovanie nič nepomohlo. Chcela by som vedieť ako vám dopadla operácia, či ste už v poriadku, ako sa cítite. Už neviem, čo ďalej. Vopred ďakujem a pozdravujem.
Dnes som prvý krát vyskúšala rázovú vlnu Master puls na pätovú ostrohu. Konkr. v BB pri Roosveltovej nemocnici - budova ORTOTECH s.r.o. 1 sedenie stojí 15€ keďže to zdravotná poisťovňa neprepláca, min. počet sedení 3.
Poraď mi prosím, kto v Žiline aplikuje rázovú vlnu a daj mi kontakt na lekára, ďakujem
1 odpoveďMal som problem s chodidlami a bezvysledne absolvoval vsetky mozne procedury vcetne ozarovania. Az potom sa zistilo ze mam na nohe ostrohu. Pomohla mi razova vlna, ale nie ta v rehabilitacnom centre. Nerobili mi to dosledne a pristroj nebol ani dobry. Pristroj som si vyrobil sam a lepsi. Uz ju nemam, co vidno i na rtg. Keby dakto chcel poradit" fb. Liečba hladom
6 odpovedíNevim jestli je v ziline ale v cadci je urcite
Prosim vas, ak sa aplikuje razova vlna na tenisovy, alebo golfovy laket pri razovej vlne to ma boliet pri prvej aplikacii?
Musím potvrdiť účinok liečby rázovou vlnou. Zhruba 4mesiace ma trápíla bolesť oboch kolien. Vstávanie zo sedu bolo hrozné, chôdza po schodoch bola trápením. Nepomohlo natieranie a cvičenie bolo bolestivé. Rontgenové vyšetrenie neobjavilo nič chorobné! Rozhodol som sa vyskúšať liečbu rázovou vlnou. Navštívil som Bioinštitút v Košiciach na Žriedlovej ulici, kde ma p. doktor Bodnár vypočul, prehmatal kolená a navrhol liečbu. Po prvej aplikácii, ktorá trvala
zhruba 2x5 minút som okamžite pocítil zmenu. Samozrejme pozitívnu! Na druhý deň ráno bolo vstávanie už bez bolestí a chôdza po schodoch už nebola trápením.
Dúfam, že po absolvovaní zostávajúcich aplikácií rázovej vlny bude môj problém s bolesťou kolien len minulosťou!
Dobrý deň, môžte mi dať kontakt na ambulanciu v HC ? na nete som ju nenašiel. Ďakujem
Rado ahoj, čítal som o tvojom probléme s ostrohou. Uz nezvládam tie bolesti… vies mi poradiť co s tým? Ďakujem
Rado ahoj, čítal som o tvojom probléme s ostrohou. Uz nezvládam tie bolesti… vies mi poradiť co s tým? Ďakujem
Dobry den, mozete mi prezradit, kde v Bratislave ste podstupili liecbu razovymi vlnami?
Prosim odpoved na mail mmuro@centrum.sk
Dakujem
Dobry den, mozete mi prezradit, kde v Bratislave ste podstupili liecbu razovymi vlnami?
Prosim odpoved na mail mmuro@centrum.sk
Dakujem
Mám viaceré problemy, ktoré by sa dali odstrániť
rázovou vlnou. Rád by som sa s Vami spojil cez
môj e mail. Môžete mi naň napísať o sebe? Zaujalo ma aj zostrojenie toho prístroja.
Som bývalý zdravotník a aj tak trochu kutil.
Ďakujem.
Zdravim vas… chcel som sa vas prosim vas opytat na tu liecbu razovou vlnou. mam strasne bolesit v patach mam ostrohy… ako sa da prosim vas ten pristroj vyrobit alebo co mam robit aby som si to vyliecil… hladal som vas na fb… liecba hladom… ale nenasiel som taku stranku prosim vas odpiste mi potrebujem pomoc… dakujem…
V ziline na zilpe dr. vesela 200e, v cadci na rehabke 20e treba 5 sedení
Kde v okolí Pov. Bystrice (okrem Žiliny) poskytujú liečbu rázovými vlnami?
Vďaka
Dobry
Podarilo sa vam niekoho najst v oblasti lm? Tiez riesim podobny problem
Vdaka