Dobrý deň,
s touto diagnózou a veku primeranom rázovú vlnu nedoporučujem.
S pozdravom ,Knap.
Máme výborné výsledky po aplikácii plynových injekcií CO2 v oblasti kĺbu.
S pozdravom.Knap
Dobrý deň,
liečba komplexnou rehabilitáciou:
magnetoterapia, diadynamické prúdy, TENS prúdy, a veľky typ Bioptronu- polarizované svetlo.
S pozdravom.Knap
Dobrý deň p.Slováčik,
náš prístroj je spoľahlivý a aj najmodernejší svojho druhu.U starých typov prístrojov trvá procedúra možno dlhšie.
Liečba je úspešná po 5 aplikáciach.Úspešnosť terapie sa pohybuje okolo 80 %.
Cena 1 aplikácie je 9,96 Eur, v Bratislave boli pacienti za 170 Eur 1 aplikácia.Na porovnanie.
My veríme , že Vám pomôžeme.
kolektív odd.FBLR.
Verim tomu ze kazde telo je ine aj ja som platila 50eur za sedenie mala som ich 7 ale nepomohlo
Dobry den,
pls je moznost vyuzit tuto liecbu niekde aj v okoli BB?
A je to vhodne pouzit pri problemoch s ramenom-nasledok pretazenia- sportu (hadzana,ostep, fitness)?
vdaka za info
PK
dobrý, aj ja som absolvovala liečbu rázovej vlny v Bratislave. bola som 5-krát a nepomohlo. za jedno posedenie som platila 50 Eur.
absolvovala som liečbu razovou vlnou v Bratislave pre bolesti päty 7x a som spokojná a tiež som platila 50 Eur
Dobrý deň. chcela by som vedieť, či sa dá liečiť päta aj v okrese Michalovce, resp. Košickom kraji. Ďakujem
Najlepsie sa obratit na Mediren spinalne centrum v Poprade, liecia spickovou nemeckou razovou vlnou a najvykonnejsim rehabilitacnym laserom na svete! Vrelo odporucam. Zavolate a daju vam termin, 0918 624 845, ja som cakal asi len 3 dni.
MUDr. Jesensky, na Dominika Tatarku 14 Poprad, moderna razova terapia, absolvoval som odporucam. cislo: 0918 624 845
Prosím Vás, nemá niekto skúsenosti s aplikáciou rázových vln u Mudr. Kubeka v Prešove? Súrne potrebujem liečiť boľavú patu a na rtg terapiu ma dnes objednali na 8. 7. 2010!
Treba si zistit aj aky kvalitny pristroj maju
Dr. Jesensky v PP robi na Dominika Tatarku, oproti gymnaziu.
Majú razové vlny v PROCARE Košice? Ďakujem
Pomaha razova vlna aj kolenu so znicenou chrupavkou?
Podarilo sa Vam tieto problemy vyriesit razovou vlnou? Ja mam podobne problemy a bojim sa, ze razova vlna moze byt rizikom pri aplikacii na tak citlivy region ako su slabiny.
Dobrý deň, reagujem na Váš príspevok dňa 4. 5. 2010. Zaujíma ma či ste podstúpili liečbu rázovou vlnou u Mudr. Kubeka v Prešove. Ak áno, akú máte skúsenosť. Moja mama ma tie isté problémy s boľavou pätou a toto je jej posledná možnosť, nič jej nepomohlo. Prosím odpíšte mi.
Pocula som, ze razove vlny bolia pri zakroku - je to pravda? A ze sa dava nejaka injekcia na umrtvenie, a ze aj ta velmi boli a nie vzdy zaberie - prosim ste moja posledna nadej. Mam ostrohy na oboch nohach a som v koncoch. Jednu mi aj operovali a je to este horsie -prosim o odpoved. Dakujem.
Neviete, ordinuje niekto s rázovou vlnou aj v okolí liptovského Mikuláša? Je to moja posledná nádej, päta ma bolí 3 roky, nepomohlo ani ožarovanie.
V Rajeckých Tepliciach, súkromná ambulancia MUDr. Tibor Mekyňa.