Rázová vlna - liečba bez skalpelu

Dobry den. Mam problem s ostrohou na pate. Hladam niekoho kto robi osetrenie razovou vlnou. Nasiel som tuto diskusiu a ak mi viete pomoct tak mi prosim odpiste.

Pisal som nizsie. Je niekde v Michalovciach alebo Humennom razova vlna?
V kosicach ako tu pise niekde stale ze je na namesti osloboditelov som bol celi proces trval asi 10mm co po rozhovore so znamim v Bratislave trva zhruba 25min len praca s pristrojom a tu za 10min natretie gelom aj ocistenie.

zdravim tu vsetkych co sa trapia.mna bolia obe paty uz styri roky!vraj je to burzitida zapal vackov na pate.ma tu niekto s tym nejake skusenosti aku liecbu okrem operacie?

Dobry den.Tiez ma trapi ostroha a tiez som skusila vsetko mozne, teraz cakam na pristroj, ktory by myl byt v Humennom po 8.januari a mal by ho mat pan Dr. Peter Sinaj ortoped.

Dá sa prosím liečit rázov.vlnami coxatrozu III.st.u ľudí 7O roč.kde sa to prevázkuje najbliž.Trnave,kde sa treba infor.resp.aké vysetr.treba+cena za sedenie.Zo srdca vďaka

Dobrý deň,
s touto diagnózou a veku primeranom rázovú vlnu nedoporučujem.
S pozdravom ,Knap.
Máme výborné výsledky po aplikácii plynových injekcií CO2 v oblasti kĺbu.
S pozdravom.Knap

Dobrý deň,
liečba komplexnou rehabilitáciou:
magnetoterapia, diadynamické prúdy, TENS prúdy, a veľky typ Bioptronu- polarizované svetlo.
S pozdravom.Knap

Dobrý deň p.Slováčik,
náš prístroj je spoľahlivý a aj najmodernejší svojho druhu.U starých typov prístrojov trvá procedúra možno dlhšie.
Liečba je úspešná po 5 aplikáciach.Úspešnosť terapie sa pohybuje okolo 80 %.
Cena 1 aplikácie je 9,96 Eur, v Bratislave boli pacienti za 170 Eur 1 aplikácia.Na porovnanie.
My veríme , že Vám pomôžeme.
kolektív odd.FBLR.

Verim tomu ze kazde telo je ine aj ja som platila 50eur za sedenie mala som ich 7 ale nepomohlo

Dobry den,
pls je moznost vyuzit tuto liecbu niekde aj v okoli BB?
A je to vhodne pouzit pri problemoch s ramenom-nasledok pretazenia- sportu (hadzana,ostep, fitness)?
vdaka za info
PK

dobrý, aj ja som absolvovala liečbu rázovej vlny v Bratislave. bola som 5-krát a nepomohlo. za jedno posedenie som platila 50 Eur.

absolvovala som liečbu razovou vlnou v Bratislave pre bolesti päty 7x a som spokojná a tiež som platila 50 Eur

Dobrý deň. chcela by som vedieť, či sa dá liečiť päta aj v okrese Michalovce, resp. Košickom kraji. Ďakujem

Najlepsie sa obratit na Mediren spinalne centrum v Poprade, liecia spickovou nemeckou razovou vlnou a najvykonnejsim rehabilitacnym laserom na svete! Vrelo odporucam. Zavolate a daju vam termin, 0918 624 845, ja som cakal asi len 3 dni.

MUDr. Jesensky, na Dominika Tatarku 14 Poprad, moderna razova terapia, absolvoval som odporucam. cislo: 0918 624 845

Prosím Vás, nemá niekto skúsenosti s aplikáciou rázových vln u Mudr. Kubeka v Prešove? Súrne potrebujem liečiť boľavú patu a na rtg terapiu ma dnes objednali na 8. 7. 2010!

Treba si zistit aj aky kvalitny pristroj maju

Dr. Jesensky v PP robi na Dominika Tatarku, oproti gymnaziu.

Majú razové vlny v PROCARE Košice? Ďakujem

Pomaha razova vlna aj kolenu so znicenou chrupavkou?