Rázová vlna - liečba bez skalpelu

Neviete, ordinuje niekto s rázovou vlnou aj v okolí liptovského Mikuláša? Je to moja posledná nádej, päta ma bolí 3 roky, nepomohlo ani ožarovanie.

V Rajeckých Tepliciach, súkromná ambulancia MUDr. Tibor Mekyňa.

Prosím, napíšte, či ste boli u Dr. Sinaja v Humennom, či Vám to pomohlo, akoľko ste platili, ja potrebujem ísť s ramenom.

Pozdravujem, prosim vas vie niekto ci razova vlna pomaha aj pri haluxoch?

Zdravím, vím co to je za bolest, také nepomohlo ozařování, až obstřik do bolavého místa na patě. Teď se mi objevily bolesti paty znovu a vůbec nevím, zda někdo v Praze tímto způsobem léčí.

Mudr. Dalibor Zeman, Praha Centrum u Bíliho lva

Mam ten isty problem chodim do Ruzomberka na oziare, ale po prvej serii ziadne zlepsenie, uz sa chcem spytat lekara, ci by sa nebola lepsia liecba razovymi vlnami, robi sa to najblizsie asi v Ziline, potom uz len Kosice a Nitra.

Pani Marta teraz som sa docitala na internete, ze sa to lieci aj v Poprade, tak co ideme do toho?

V Žiline, pomohlo. 8 rokov som chodila po ožiaroch, obstrekoch a pod.

A kde v Nitre? Neviem o tom…

V michalovciach razova vlna je v budove zubnej polikliniky. Jedno sedenie 8 eur.

Podarilo sa vam zohnat lekara v okoli BB ?
dakujem

Dobrý deň, reagujem na váš príspevok, liečba razovymi vlna i. Prosim vas, kde v žiline ju robiaviete mi poradiť?
Ďakujem

V HC to robia za 33 eciek za jedno sedenie, ze poistovna to neuhradza.

Dobrý večer, zdravím, momentálne mám taký istý problém s výrastkami na achilovkách, trápim sa s nimi už skoro rok a pol, rehabilitácie, obstreky, lieky, ožarovanie nič nepomohlo. Chcela by som vedieť ako vám dopadla operácia, či ste už v poriadku, ako sa cítite. Už neviem, čo ďalej. Vopred ďakujem a pozdravujem.

Dnes som prvý krát vyskúšala rázovú vlnu Master puls na pätovú ostrohu. Konkr. v BB pri Roosveltovej nemocnici - budova ORTOTECH s.r.o. 1 sedenie stojí 15€ keďže to zdravotná poisťovňa neprepláca, min. počet sedení 3.

Poraď mi prosím, kto v Žiline aplikuje rázovú vlnu a daj mi kontakt na lekára, ďakujem

Zdravím… mám 16 rokov a mám bolesti v päte… bojím sa aby to nebola plantárna fascitída alebo ostrohy… čo mám robiť prosím poradte mi niekto mám ísť lekárovi alebo nie?

Mal som problem s chodidlami a bezvysledne absolvoval vsetky mozne procedury vcetne ozarovania. Az potom sa zistilo ze mam na nohe ostrohu. Pomohla mi razova vlna, ale nie ta v rehabilitacnom centre. Nerobili mi to dosledne a pristroj nebol ani dobry. Pristroj som si vyrobil sam a lepsi. Uz ju nemam, co vidno i na rtg. Keby dakto chcel poradit" fb. Liečba hladom

Nevim jestli je v ziline ale v cadci je urcite