Absces

Ahojte…Odporucam obklady zo skorocelu, vaznto to pomaha…najprv sa to zväcsi a potom to praskne po prasknuti stale treba davat obklady…je to neskutocna ulava

moj drahy, ja uz som na takej operacii bola 4 krat. Teraz ten problem riesim znova… ;-(

Ahoj Dominika.
Mne operovali perianalnu fistulu v oktobri 2008. Mala som otvorenu ranu asi 12 cm dlhu a 5cm do hlbky. Zrastalo sa mi to 6 mesiacov. Tiez som si to cistila 3x denne betadinom a 2x denne v repiku, ale pomohla mi hlavne bioptronova lampa, ktorou som si nasvecovala kazdy den. Poradil mi ju primar - vraj za jej pomoci sa rychlejsie hoja rany a musim povedat, ze nato aku som mala velku tu ranu, jazvu mam skaredu ale aspon to mam zatvorene. Teraz je to rok od operacie a zatial mam klud.

skuste homeopatiu

moja zlata obdivujem ta aj moja dcerka ma nieco podobne no jej to este neoperovali

moja dcerka ma tiez absces boli sme u homeopata a vlozili jej do rany garanicin zatial je klud ale niekedy ju to dost boli neviem z coho to vzniklo ale pred tym velmi schudla a vela bicyklovala vsetkym prajem skore uzdravenie

hlavne neprechladnut

sestra mi poradila tuto mast ilon-abszess-salbe(pozri link). je to nejaka nova dobra nemecka mast… natrela si to 2 krat a vytiahlo jej to vsetko a ze vraj jej presla aj bolest… skuste

http://translate.google.sk/translate?hl=lt&sl=de&tl=sk&u=http%3A%2F%2Fwww.ilon-abszess-salbe.de%2F

kde to dostat kupit

Naozaj veľmi pekne ďakujem za radu. Ja som si to kremovala skorocelovou mastou a prasklo, naozaj neskutocna ulava. Este raz vrela vdaka za radu

to neviem, ona to kupila na litve… v lekarni som sa na to este nepytal…

Caute, ja som mal absces minuly rok, za tri dni ma to zacalo tak boliet, ze som v noci siel na urgent, 3 dni som lezal na infuziach a az potom ma rezali, samozrejme bez umrtvenia, urcite netreba vysvetlovat aku bolest clovek citi, ked ho rezu skalpelom za ziva. Ale okamzita ulava samozrejme. Tento rok sa mi to vratilo, z podchldenia “zadku”. Ked som zistil, ze to zase mam tak ma hned oblial studeny pot pri predstave co ma caka. Tu som sa docital, ze SKOROCELOVA MAST pomoze, a ozaj POMOHLA! 3 dni som si samozrejme vytrpel ako aj min. rok, ale potom to same prasklo a uz je ok. Dakujem za radu! :slight_smile:

Ja som si to objednal na unsereklieneapotheke,de, doslo to za 4 dni, ale za ten cas ma abscesu zbavila skorocelova mast. :slight_smile: Takze to mam doma neotvorene.

oprava: unserekleineapotheke de

normalne sa tomu hovori odborne dermoidna cysta v krizovej oblasti mne to operovali pred 20 rokmi 2x vzdy v narkoze teraz sa mi to spravilo zase takze pojdem znova na operaciu ono to treba vsetko aj okolie vyrezat a vycistit ked sa to nespravy poriadne tak sa to vraca casto nezalezi to od hygieny ale od sedaveho zamestnania a dostavaju to prevazne chlpaty ludia

Dobry den. Mozte my poradit?Na zadku sa mi urobil taky jak vred. velmi to bolelo a napuchol. Potom mi praskol a vsetko bolo dobre az do tej chvyle kym som sa nevratil nased do prace kde je zima. A ostal mi tam taky maly. Co mam robit? Dakujem

má pravdu…choď čím skôr…doktor povedal, že keď sa to nevyčistí môže dôjsť k otrave krvi…vážne choď k lekárovi,nič ti nespraví, iba ti pomôže

Ahojte všetci,
mala som aj ja nepríjemné skúsenosti s abscesom , ale chvalabohu už mám pokoj. Začalo to v mojich 16-tich rokoch opakovalo sa to ešte 3 krát, vždy mi to rozrezali na chirurgii a poslali ma domov. Nemusím Vám hovoriť bola to neskutočná bolesť. Potom som zistila, že mám nohavičky stále akési mokré a išla som k svojmu vtedy ešte závodnému lekárovi a ten sa mi nato pozrel a povedal, že vraj to je už v chronickom štádiu a musí sa to vyčistiť operatívne. Tak som nastúpila do nemocnice v Skalici. Ležala som tam skoro 3 týždne (to bolo pred 29-timi rokmi). Operácia mi pomohla, chvalobohu mám 52 rokov a mám pokoj, ale čo som nechcela a ani by ma to nenapadlo, že sa to dá takzvane zdediť, má to aj moja 30 ročná dcéra. Práve dnes som ju doprevádzala k lekárovi. Nakoľko ale je tam silný zápal , dal jej antibiotiká, vo štvrtok ideme na kontrolu a pravdepodobne pôjde tiež pod nôž. Podľa mňa je to najlepšia cesta , dať si to odborne operatívne vyčistiť. Nebojte sa toho! Všetkým Vám držím palce. Viem čo prežívate. A ešte niečo , priateľka môjho syna (31 ) mi včera povedala, že asi aj on má takéto niečo, lebo vraj na slipoch máva často fľak a “menzes” to nie je , tak čo je to? Že by absces?!!!

Ahojte,
tiež mam problém s abscesom pri kostrči. nahmatal som si ho asi pred rokom a teraz po padani na zadok pri snowboardovani sa mi zapálil. Tento týždeň chcem riešiť to, že si ho dám odstrániť. Kamoš to má dlhšie a zapálil sa mu 2x. Keď som bol u chirurga tak mi povedal, že to má každý druhý človek a nie každému sa to zapáli. o Operácii hovoril ako o strihaní vlasov, že je to najmenej vyoperovať to. Ako tak čítam túto diskusiu asi v budúcnosti budem mať nemalé problémy. Mám sedavé zamestnanie, takže mi to neprospieva. Hneď po operácii (neviete ako dlho to trvá? , kedy ma pustia domov?) sa s Vami podelím ako to prebehlo.

ja som mal tiez absces v krizovej oblasti. liecili ma v ziline. najprv mi osetrili absces - asi 12krat cistenie potom ma objednali na operaciu kde mi odstranili tu cistu ktora sposobila ten absces vola sa to sinus pilonidalis operovali ma v ciastocnej anesteze - epiduralnej trvalo to vsetko asi 30 minut v nemocnici som lezal 11dni potom ma prepustili no kazde dva dni som chodil na chiru na dalsie cistenie po operacii ti ostane nad zadkom asi 8cm elips. diera - pozri you tube sinus pilonidalis. 24 novembra ma operovali a dodnes som pn dnes mi doktor povedal ze uz je to skoro zahojene a ja dufam ze sa mi to uz nikdy nevrati