aj ja mávam abscesy.začalo to asi pred 4 mesiacmi. najprv mi ho na chirurgii vyrezali, bez umrtvenia - poriadna bolesť, nemusim opisovať. potom som chodila na čistenie. keď to všetko skončilo, objavil sa mi nový absces pod tou ranou. ešte v začiatočnom štádiu som išla ku kožnej aby mi nejak pomohla, lebo toho rezu som strašne bála. dala mi na to nejaký miešaný krémik, ktorý pomohol a absces zmyzol. No teraz pred vianocami sa mi objavil tretí absces nad rezom. znova som používala ten krémik ktorý mi zostal a absces znova zmyzol, no teraz sa bojím že čo bude ďalej. objaví sa znova? musím ísť na operáciu? čo to je? a prečo to je? neviem si to vysvetliť. bojím sa lebo mám synčeka ktorého kojím a ten pobyt v nemocnici… no som zúfalá. Vie niekto pomôcť?
Dobrý večer,
homeopatia mi v živote pomohla viackrát, preto jej doverujem, mohli by ste byť konkrétny? Ďakujem vopred
mam 17 rokov a zajtra ma caka operacia chirurg povedal ze je to zbytocne cistit a piplat sa stym ze to rovno vyoperuje tak mam vecsiu sancu ze sa to uz nevrati a ze vraj budem lezat v nemocnici maximalne do vecera po zakroku tak som zvedavy no
mno cawte som uz druhy den po operacii uz som bol na prvom prevaze o tyzden mam ist na kontrolu a vraj mi uz mozno vyberu aj stehy tak som zvedavy ako to bude dalej pokracovat hm a bolesti nemam velmi silne da sa to vydrzat
Ahojte piatok ma operovali na sinus mam 13 cm jazvu uz som doma mavam neznestielne bolesti co stym poradte mi dneska som bol na kontrole a predpisal mi antibiotika
odkupim ju ak je na predaj
Ahojte,
minule som tu preispel príspevkom, že som si to nahmatal a že pojdem na operáciu. Som po operácii už týždeň a je mi skvele. Vobec to nebolelo ani hodinu po operácii, doktor mi povedal, že mam ležať na chrbte, čiže v pohode. Všetkým čo uvažujú nad operáciou (cca 1 hod. záležitosť aj s prebratím sa po narkóze) ju odporúčam. Smelo do toho, poležite si na chir. odd. 4 dni.
Treba to chirurgicky odstránit t.j. vačok s kanálikom!! Čistenie nedoporucujem.
Ahojte! Ja s tým mám tiež problémy, 23. februára ma už čaká druhá operácia. Len sa chcem opýtať, či už dakto z Vás skúsil na tú ranu dávať Aloe Vera sprey prvej pomoci? Či to vytiahne aj ten hnis z abscesu, alebo len pôsobí hojivo? Ďakujem za Vaše odpovede!
no ahoj zdravim ta,no neviem ako ti mam pomoct tazko povedat ci sa to vrati alebo nie su ludia ktorym sa to nevrati uz nikdy ale su ludia ktorym sa to vracia,hadam nebudes patrit medzi nich,manzel bol na operacii a bol tam asi tyzden,prebehlo to fajn,neake velke bolesti nemal,a my zeny by sme to za bolest nepovazovali.sú ludia ktory to liecia ako ty,aj ja by som to asi tak urobila,ale niektory ludia vravia ze operacne je to istejsie ze sa to neobjavi ale tiez toto tvrdenie je individualne,drz ti palce aby sa ti to nevracalo a vsetkym co maju stym problemy nech to zmizne…
dobry den chcem sa vas opitat na tu operaciu mam taki isi problem ako vy teras ma operovali na to iste co vas chodim stale este na kontroli nechce sa mi to zahojit stale mam to zapalene.us som po operacii mesiac bojim sa aby sa mi stim nieco nestalo ine clovek nigdy nevie.mali mi robyt aj visetrenie s kontrasnou latkou ,ze gde to vedie ,ale nemohli lebo som bola mesiac po dalsiej operacii hemeroidoch .tak mam obavi ci som sa vihla dalsim problemom a popripde ci sa mi to nevrati ked to dokladne nepozreli.ako sa mate teras us ste v poriadku ? s pozdravom p.Anka
Potrebujem poradiť,nemám abces,akurát už skoro rok mám bolestivú kostrč,nie som po úraze,akurát ked si ju nahmatám,na ľavej strane je hmatateľne väčšia,je mi však trápne s týmto ísť k lekárke.Má niekto takú skúsennosť?..a už to dosť bolí pri sedení.Je možné,že by to mohol byť nejaký výrastok z kosti,ale nič podobné som nikdy nepočula.
som 4 tyzdne po operacii hned v prvy tyzden po operacii mi vytiahli stehy a prisli nato ze este ich vyberat nemali hm dost skoro si myslim spravila sa mi tam mensia infekcia mam tam asi 1cm velku dieru ktoru si uz chvalabohu prevazujem doma sam 2x denne hm keby som mal ist znova na taku operaciu tak sa radsej obesim viac problemov stoho ako dobreho len tolko
a este nieco hm operovali ma v lokalnej anesteze a po dvoch hodinach po operacii ma pustili domov robili mi to na sukromnej jednodnovej chirurgii poplatok za nadstandart bol smiesnych 7eur
Ahoj. Ja som to najskôr mazal skorocelovou masťou a potom ten spray prvej pomoci a Aloe vera koncentrát. Momentálne mám pokoj.
Ahojte ja mam tiez problém s touto pliagou 25.1.2010 som bola u chirurga s obrovskými bolesťami,že mám nad kostrčou dáky pupák.On mi to opichal asi 5x bolelo to nenormálne kričala som ako blázon potom to narezal a celý týždeň som chodila a prevazy,povdal ze sa mam rozhodnut ci pojdem na operaciu ze to nicn ieje ale ako citam tak na ziadnu operaciu nejdem uz 3.týždeň sa mi hojí tento asi 1cm rez stále to pobolieva hlavne ked sedím bojím sa že sa to vráti no ked hej skusim ten skorcel ale na operaciu nejdem načo keď sa to vráti znovu je to podla mňa zbytočné keď to pride späť…
mne sa to objavilo, ked som mala 15, 1x ma operovali len v lokalnej anesteze, bola to chyba a objavilo sa to znovu. trva to uz 3,5 roka a mam za sebou 6 operacii a stale to nemam zhojene. skusila som uz vsetko - maste, kupele, rozne vysetrenia, diety, roznych lekarov ale nic nepomaha.
Skusila si produkty z Aloe Vera? Mne pomohli,len nekupuj mačku vo vreci. Držím palce.
Ahojte,
ja som mala prvýkrát absces (perianalny t.j. v konečníku) v 18tich. Bola som na chirurgii, snažili sa mi to vypalit a rezať, ta bolest a tie muky co som zaživala neprajem nikomu. Za pol roka to začalo zas ( ako na potvoru v deň mojej stužkovej), opat tie iste muky na chirurgii… Vtedy som sa zaprisahala, že keby mam ist tretíkrát tak sa radšej odbafnem… Ahaho po 4 rokoch ma navštívil absces túto noc opat… Rozmýšlam či ist alebo neist, veed to aj tak nepomoze ale ta bolest je neznesitelna… Fakt toto neprajem nikomu a ešte v konečníku, sú po tom neuveritelne problemy so všetkym Uz ked si len pomyslim cim všetkym som presla ja a mam tym prejst zas… A potom chodit kazde dva tyzdne na cistenie, tak brutalita… Neprajem nikoomu…
mast lalugen plus,na nehojace rany od koznej.