Afty, ako sa ich zbaviť?

…mne sa na mandliach ešte neurobili. Ale niekedy, keď sa mi urobí vzadu na jazyku, tak zisťujem, či ma bolí ucho, alebo hrdlo a potom tú nezbednicu nájdem… ale od kedy som si kúpila Cordosyl 0,1% sa mi ešte neurobila ani jedna, asi sa zľakli :-)))

Zdravím všetkých, čo trpia aftami.Aj ja mám rovnaký problém, ale mám odskúšanú konzumáciu kvasníc. Každý deň som si dávala trocha kvasníc až som to brala ako každodennú samozrejmosť. Kvasnice obsahujú B vitamín a čistia aj krv. Malo to viac pozitív, dobre mi pracoval aj metabolimus
a ani som nepribrala.Už viac ako 2 roky sa mi neobjavila ani jedna afta.

Na afty odporúčam Aloe vera gel life essence z firmy LR Health and Beauty Systems;)…Zaručene

ahoj ja mam afty uz as 15 r a je to hroyne setko som skusal ale zatial nic uz dlho trpim a ty mas ako casto afty?

ahoj janka,môzem ti poradit.dcera a ja sme to mali dlhe roky az mi moja kamaratka poradila a zacali sme sa liecit specialnou metodou,ktora lieci povodcu afty.ak mas zaujem pis alena110@post.sk

ahojte, ja som sa tiež trápila s aftami asi 4 roky bolo to na nevydržanie.Dostala som sa s tým až na imunológiu zistili mi, že mám zhoršenú imunitu. Užívala som rôzne lieky ale zabral mi až imunor. Po skončení liečby som mala konečne dobré krvné testy na imunitu a afty už nemám druhý rok.veľa šťastia :slight_smile:

tak zdravim,ano v zahranici je problem ist klekarovi,ale treba skusit vitaminove tabletky,take ktore absahuju vacsinu vitaminov,alebo take ktore posilnuju imunitu.ja mam prvy krat aftu je to hrozne zlý pocit,nikdy predtym som nemala ani aftu ani herpes…

Julio dakujem za rady ale stale je to len o tom, ze to liecim ked to vylezie… ale ako sa toho zbavit uplne?

ahoj vilaamalka, mne imunor nepomáha, zase ich mám 2 jednu na bočnej strane jazyka a pri kazdom slove sa mi otiera o zuby… to je pre mna najhorsie miesto pre aftu a druhu mam na stene úst. Momentálne pouzívam corsodyl, ale ked som si nim oplachovala usta ani nie 2 tyzdne zacali sa mi tvorit skvrny na zuboch, tak si to uz len vytieram vatovou tycinkou…a cakam…

ahojte ja mám prvý krát afty z dôvodu zo žalúdočneu neurózi kto ich mám môže mi to potvrdiť že je to jedná z príčín áno je to tak prosím odpíšte mi

ahojte, aj ja som afťáčka, práve teraz mám jednu dosť bolestivú. Skúšam všetko možné čo mi v lekárni doporučia. Najnovšie je to konopný olej, s ktorým si afty natieram. No moje skúsenosti sú asi také, že afta sa mi lieči asi týždeň a či s ňou niečo robím alebo nie.

Ahoj, ja som mala herpesy pravidelne kazdu zimu asi 10 rokov.Teraz v lete som zacala skusat aloe vera vyrobky, na herpes je najlepsi aloe lips - tycinka na pery. ani sa nestihne vytvorit a uz je zahojeny.stoji to asi 3 eura.vrelo odporucam.herpes budes mat max 2 dni.vela uspechov!

ahoj Jano,niekedy som mavala aj skoro kazdy mesiac v trvani aj tri tyzdne cize skoro v kuse…a strasne vela ze som nemohla ani jest ani rozpravat…v poslednych rokoch je to lepsie…ale tato zima je hrozna od novembra opat kazdy mesiac asi 2-3 tyzdne…od januara som zacala jest swiss laktobacily vitamin c, bekomplex a pyridoxin…vyrazne sa to zlepsilo ak nieco je, rychlo odide…

no tak presne totot som mala aj ja…mala by si sa dostat k lekarovi…najlepsie k urologovi…pravdepodobne mas zapal mocovych ciest…zapal ta oslabuje a potom sa ti robi herpes a afty…takze by si si mala vyliecit vsetky zapaly, potgom by mali ustupit aj afty a herpesy…a teda pekne antibiotika od lekara a potom probiotika na zlepsenie mikroflory a tym imunity…nepeodcenuj navstevu lekara s tym mechurom…a na candidozu je dobre jest co najmenej sladkosti a biele kysnute pecivo…a dlhodobo…

Je teraz konzumujem laktobacily, vitamin c, b-komplex a pyridoxin a este zapijam acidkom, afty sa zjavuju menej casto a ked, tak rychlo zmiznu…

fiiiha, to by som mal vyskusat…a ako si ich davas??? len tak same?

skus vyhladat kineziologicku dobru…mala by ti pomoct…afty mozu byt aj nasledok zablokovanych energii v tele…

načo by si jedla kvasnice treba si kúpit B-komplex forte v lekárni a prvé tri dni brať veľmi vysoké dávky až tri tbl za deň. Po aftoch nebude ani stopa.

ahoj zabka-janka,ak mas naozaj problemy a nevies ako ich dalej riesit mozem ta objednat na specialne vysetrenie pristrojom ktore odhali z coho mas tie afty.odhali aj zapalove stavy,cisty,miomy,crevne ochorenia.reaguje spolahlivo.robi to lekarka 1* v tyzdni.treba sa objednat. platis za vysetrenie 8,5e.lieky platis ako v lekarni.

na afty najlepsie zaberie bio-stimulacny laser skusenosti 12 rokov