Ako rychlo sa da zistit tehotenstvo?

Neboj nič nemaš sa čoho bat ja som natom horšie ak sa tak velmi bojíš kup si testík a urob si ho. Ale niesi pretože to by musel byt zazračný chlapec ktorý by ta oplodnil bez ničoho. heeej takže žiadne stresy

Ahojte, prosím Vás o radu. Minulý týždeň som mala užit antikoncepčnú tabletu, ktorú som neužila, a tento týždeň som mala nechránený pohlavný styk, hoci mi tvrdil, že nič nebolo no nie som si istá, bo som mala niečo v nohavičkách, prosím poraďte mi som zúfalá a dieťa ešte nechcem mať.

Neboj.

Ahojte. Chcela som sa len opýtať, s priateľom sa pokúšame o bábo ale akosi nám to nevychádza, nemáte niekto nejakú radu čo úspešne zaberá? Už som z toho zúfalá: ( (Ďakujem:) ) )

Musis si sledovat ovulaciu - najlepsie si zakupit ovulacne testy, su tam aj pribalene instrukcie. No a potom hlavne vyhybanie stresu a pozitivna mysel. Tak sa to podarilo nam, a tiez som dlho tapala, ze co robime zle. Nie kazda zena ma ovulaciu v strede svojho menstruacneho cyklu.

Pred tyzdnom som mala nechraneny pohlavny styk a mala som akurat plodne dni, aspon som si to vypocitala podla poslednej menstruacie. Neviem ci su presne tieto vypocty. Kedy by som si mala spravit tehotensky test? Poradite mi prosim?

Poradi mi prosim niekto? Uz asi pol mesiaca beriem antikoncepciu vzdy rano ale nie uplne presne v tu istu hodinu, stalo sa aj, ze som si ju dala az na obed. Moze to ovplivnit ucinok? A ak som mala sex, chalan sa urobil do mna a druhy den som si dala tabletku trosku neskor, moze to mat nasledky? Dakujem moc.

Ahojte, mala som nechránený sex a po troch dňoch som išla ku gynekológovi na preventívnu prehliadku. Je šanca, že som otehotnela a nebolo to po tých troch dňoch viditeľné? Mám sa stále báť? Či gynekológ to vidí hneď?

Ak si tu tabletku zobrala s nie viac ako 12 hodinovym rozdielom, tak si chranena a nemalo by sa nic stat.

Určite nie. Lekár to uvidí len na sone tak päť týždňov od prvého dňa poslednej menštruácie. Takže poradím len kúpiť si tehotenský test v prípade, že ti menštruácia mešká. Držím prsty.

Skús pár dní potom, čo ti bude meškať. Ak nebudeš môcť vydržať, tak si ho urob aj trochu skôr, ale výsledok nemusí byť presný, preto odporúčam test aj tak zopakovať.

Mila Monika.
Otehotnenie je nevyslovitelny zazrak. Ja som mala styk s muzom, ktory je cele roky skoro neplodny, ma len male percento aktivnych spermii a nas styk ani nebol naplno, tzv. prerusovany a ani som nemala plodne dni a uz dva tyzdne mi meska menzes. Normalne nechapem.

Ahojte, chcem sa opytat, ze ked som mala prvy sex bez ochrany a 2 dni na to som dostala menstruaciu, ci je mozne, ze som z toho otehotnela? Strasne sa bojim, prosim poradte.

Ano, mala som rovnaky problem, pribrala som 2-3 kg a vsetko sa upravilo, taktiez doporucujem menej stresu a vysetrenie stitnej zlazy. Ak to nepomoze, doporucjem vysetrenie endokrinologom.

Prosim vas, vedeli by ste mi poradit po kolkych hodinach alebo dnoch nechraneneho sexu sa da pouzit tehotensky test, aby vysledok bol spravny?

Prosim vas, chcela som sa vas spytat, mala som s mojim priatelom nechraneny pohlavny styk, on sa do mna neurobil, bol vo mne necelu minutku a mala som dva dni po kramoch, mozem byt tehotna?

Ahoj aj ja nemam uz 2 tyzdne

Chcem sa opytat, ci si mozem “tabletku po” kupit v lekarni alebo je to iba na predpis.

Nie je to na lekársky predpis! Ale musíš to vziať do 72 hodín.

Tabletky sa dajú kúpiť bežne v lekárni. Ich účinok je najspoľahlivejší do 24 hodín, ale fungujú do 72 hodín. Je to jedna tabletka a stojí okolo 25 Eur. Netreba to s nimi preháňať, aby ste si niečo nepoškodili.