Ako rychlo sa da zistit tehotenstvo?

Presne tak. My sa so snúbencom snažíme už rok, absolvovala som prefuk vaječníkov pred troma mesiacmi a zatiaľ nič. Síce teraz mi už 6 dní meškajú, ale zbytočne sa neteším, to stále nič neznamená. Nie je jednoduché len tak otehotnieť, tak netreba zbytočne panikáriť.

Prosím vás, mám 17 a chcela by som sa opýtať, či je potrebné, aby som si urobila babytest, ak som sa prvý krát milovala s priateľom, bolo to raz s kondómom, ale druhýkrát bez a urobil sa mimo mňa. Užila som Escapelle 5 hodín potom, ale stále máme strach.

Ahojte, chcela by som sa opytat, ake percento, ze som tehotna, ak sme sa s priatelom milovali, no nevosiel do mna cely, sex som este nemala ako taky, ale neviem, ci som si neporusila p. blanu pri sporte. Menstruaciu som mala dostat 18.8. no nedostala som ju este stale, ale casto mi meska. Citim sa divne, je mi trosku zle, ale neveim, ci zo stresu alebo z toho. Poradte mi pls. Dakujem.

No ak sa do teba urobil, tak si test treba spraviť.

Skôr to vidím na stres, no ak sa do teba urobil, tak si kúp v lekárni testy a budeš si istá.

Ťažko povedať, treba si spraviť testy, skôr nie ako áno, ale ak ste mali nechránený pohlavný styk, tak isté nie je nič.

To by bolo najlpešie, keby odpovedal nejaký gynekológ. Ja viem len to, že hormón HCG - ľudský chóriový gonádotropín je produkovaný po vzniku placenty a telo ho vylučuje do moču, potom začne farbiť testovaciu čiarku v teste, ale ani testy nei sú spoľahlivé, na 100% určí tehotenstvo lekár asi až po 48 hodinách od oplodnenia.

Ďakujem veĽmi pekne.

Ahojte, prosim vas pomozte mi - mala som pohlavny styk s frajerom po 1-krat u mna, bol vo mne chvilu, nevystriekal sa do mna, ale na mna a potom som sa isla osprchovat a je mozne, ze ked som sa sprchovala, tak spermie do mna vosli a mozem otehotniet? Prosim poradte mi rychlo.

Ahoj, nie buď v pohode, šanca je takmer nulová, to by si si ju musela naozaj veľmi precízne umývať aj z vnútra a potireať spermiami, ale spermia sa ničia pri inej ako telesnej teplote a okamžite umierajú, neboj sa - ja to tak robím tiež a nie som tehotná, dokonca niekedy sa mi spraví aj dnu a len to poriadne vyumývam a je to v pohode. (ale to je nezodpovedné, to ešte nerob, ak ti to nie je jedno)

Dakujem za radu velmi pekne, i ked mam asi uz aj paranoje, ze sa mi prsia zvacsili aj brucho, ale tak kramy som dostala 2-krat uz ale verim, ze sa mi nic take nestane, ze by som otehotnela a dakujem este raz.

Ahoj, mala so menzes asi 5 dni, potom som mala sex s pritelom, ktory to nestihol vybrat a urobil sa do mna, hned do 8 hodin som si dala tabletku a o par dni som dostala menzes, ale teraz uz mesiac som nedostala nic, mala som velke stresy, stratila som robotu, cesta za robotou do Holandska, neviem ci sa podpisali pod stres alebo som tehotna, mam strach si ist kupit test.

Otehotnieť môžeš, len ak sa spermia dostane do maternice a spermie sa nedajú vyumývať, ak sú už dnu, neotehotnieš ak práve nemáš plodné dni atď., takže byť tebou, nespolieham sa na to.

Tehotenstvo sa dá určiť u lekára už po 2 týždňoch od oplodnenia odberom krvi a ultrazvukom, skôr by tam nič nevidel. Test si môžeš spraviť už po 4 dňoch, taký čas potrebuje vajíčko na uhniezdenie (u každeho to je ale individuálne), no test nie je 100%.

Ahojte, potrebujem moc moc velku pomoc, je mozne ze po 2,5 tyzdna po sexe je zena tehotna a potrati? Pls. pls. moc moc to potrebujem vediet.

Dobry den, pomozte mi prosim Vas, mam taku zalezitost. Priatelka dostala menzes 26., trval do 1. Potom hned sme sa milovali, dneska je 18.01. cca. 8 dni do menstruacie. Je mozne, ze otehotnela? Nespravil som sa do nej. Vobec, ale robili sme to bez ochrany. Priznaky ma, ktore by mala mat tehotna zena. Lenze je plus chora, ma chripku, tecie jej z nosa atd. Je mozne, ze je tehotna? PLS

Ahoj, ak ste to robili bez ochrany, tak určite otehotnieť mohla, ale to najlepšie zistí u gynekológa, ak sa na ozaj bojí (te). Stresovať nemá zmysel.

Urcite nie je, nemusis stresovat.

Ahojte, chcela som sa spýtať len toľko. S mojím priateľom som sa deň po ukončení mojej menštruácie bláznila. Nemal ochranu a bol blízko mojich intímnych partií. Vo mne však nebol, keď tak možno na krajíčku. Hovoril mi, že mu nič neunikalo z penisu. No aj tak si nie som 100% istá. Bojím sa, či sa náhodou nemohlo dačo stať. Prosím, je možné z niečoho takého otehotnieť? Pretože, počula som už aj, že otehotnieť sa dá len keď sa chlap vo vás urobí. Kamarátky mi však hovorili, že možné to je aj len pri bláznení ak je blízko mojej pošvy. Prosím poraďte. Ďakujem pekne.

Dobrý deň, mám 16, a mala som prvý sex, použili sme kondóm extra safe. Je môžné, že som tehotná? Mala som včera bolesti v podbrušku a som unavená. Ďakujem.