Ako rychlo sa da zistit tehotenstvo?

Prosím vás, odpíšte mi … súrne to potrebujem vedieť.

Simona, to ci si tehotna ti najlepsie odpovie gynekolog alebo aspon tehotensky test, ktory si kup v lekarni. Bolest v podbrusku a unava mozu byt signalom aj tehotenstva aj zapaloveho procesu urologickeho alebo gynekologickeho povodu, a aj inych ochoreni, preto navstiv lekara na vystrenia. Rita Svihranova

Ahoj, je takmer nemožné, aby si bola tehotná, neboj sa. Ak ste použili kondóm a nepraskol, tak sa nestresuj zbytočne, uberáš si roky na kráse, ja som sa takto stresovala vždy keď mi meškali krámy, akurát som z toho mala šedivé vlasy a pritom sa nič nestalo, takto si robí zbytočné starosti tisíce dievčat po celkom Slovensku a ktovie koľko po celom svete.

Použila som tabletku Escapelle. Po 5 dňoch som dostala špinenie alebo to čo malo prísť. Prešli 2 týždne a ja som mala dosťať menštruáciu, ale mešká mi už jeden deň. Je možné, že som tehotná? Alebo to môže byť rozhádzaný cyklus? Prosím Vás odpíšte, potrebujem to súrne.

Ahojte, prosím, po koľkých dňoch od pohlavného styku mi test ukáže, že som tehotná? Ďakujem.

Chcela by som sa spýtať, za koľko dní zistím, že som tehotná?

To ze ti meskavaju castejsie je asi pricina toho, ze sportujes. Sportovci, alebo tanecnice mavaju s tym problemy, ze im meskavaju a nemaju j upravidelne, alebo dostanu v neskorsom veku.

Existuje tabletka escapelle v lekárni, bez predpisu. Stoji okolo 20-25€ :slight_smile:

To máš napísané aj jna tehotenskom teste a v klude existuje aj google :stuck_out_tongue:

Dobrý den… ja by som sa chcela opýtať, že do kolkých dní sa da zystiť či som tehotna. Mam problemy s menštruaciou mam ju raz za pol roka, a preto do kolkych dni by som zistila či som tehotna.

Dobry den, ja by som sa chcela spytat po kolkych dnoch mozem zistit, ze ci som tehotna? Lebo mala som menstruaciu a pokusali sme sa s partnerom o dietko. Po kolkych dnoch moze tehotensky test ukazat ci som tehotna? Velmi by som chcela otehotniet. A mala som aj potrat pred mesiacom, takze to skusame stale. Dakujem.

Prosím Vás, súrne potrebujem pomoc. S priateľom sme sa trochu bláznili a on bol dosť vlhký a špičkou mi prechádzal po vagíne, no nevošiel dnu, ale potom ma prstoval a bol dosť hlboko, panenskú blanu ešte stále mám, no zväčšili sa mi prsia, sú pevnejšia a trošku občas bolia. Tiež som veľmi unavená, ale to môže byť aj tým, že málo spím a to sa mi stávalo aj predtým, no teraz sa obávam, myslíte, že môžem byť tehotná? Prosím Vás odpovedzte rýchlo, naozaj mám veľký strach.

Ahojte, potrebujem sa opýtať, pomôžte mi prosím… : / nechránený sex som s priateľom mala 26. 12… posledný menzes mi skončil asi 2. 12… a teraz mi mešká už asi 8. deň… aj pred tým sa stávalo že som mala nepravidelný, dosť často… Je možné, že som otehotnela? Nemám viac menej žiadne príznaky, len ma občas bolí brucho a som v riadnom strese, Pravdepodobne sa do mňa ani neurobil, a bojíme sa veľmi. prosím, pomôžte mi. : /

Ahoj,
jasne, ze je to mozne. mala si po plodnych dnoch sice, no spoliehat na to neda. tehotensky test vam povie viac :slight_smile:

Ahoj mám problém a nevie čo si mám myslieť lebo mám veľké bruško vravia že som vtom. no neviem neboli má praha iba má boly pod brusy ako jeho som mala dostať dva krát som zvracal mala som takú záťaž na žalúdku.

Ahojte teraz má ako by má tlačili na wc a len má pichadosť som pribralaza. Mesiac dosť lebo my vravia. Že. Som. Ako vtom o dva týždnemám dostať menzes.

Ahoj. Som martina mala som sex o dva týždne mám dostať menzes. Za krátky čas sa my zpevnily prsia teraz má boly pod brusy na dotyk mám tvrdé brucho

Ahojte ludkovia prosim vas poradite mi ?
Z mojou laskou sa snazime o babo uz dlho cas no nedari sa nam nejako… ako mozem rychlo otehotniet ?

Ahojte prison pomozte my mala som Menzes 20. 1. 2014 a po menzesu som mala sex bolo to presne 5. 2. 2014 ked v noci spim je my Velmy Plano a burch ma boly a nikdy predtim som to tak nemala no proste caly den sa tak citim prosim vas pomozte my a dajte my vedet dakujem

Prosim odpiste my