A komu by to nechybalo? Mne tiez, ale tak uz aspon viem, ze si viem urobit dobru kavu aj doma, staci dobry stroj a kvalitne kavove zrna
Jedna vec sú seansy, ale tak teraz ide hlavne o zdravie a teda to podceňovať nemôžeme, ja to, čo teraz v mojom okolí pozorujem koľko ľudí má problémy, tak teda ti poviem, že radšej vydržím takto. Kávovar som si kúpila veď ešte v novembri, to som ešte stihla, keď boli obchody otvorené a inak teda mne moc ku šťastiu netreba. Oblečenie nemám potrebu si kupovať, aj tak som stále len v teplákoch alebo v pyžame
Aky si kupila? Nemozes mi napisat typ alebo poslat obrazok, ze jaky??
Posielam ti link https://www.planeo.sk/katalog/1298247-de-longhi-esam460-75-mb-espresso.html Tento si kúpila a na to, čo všetko má je podľa mňa aj dosť cenovo dostupný, že si ho môže dovoliť vúčšina ľudí. Takže taký dobrý pomer ceny aj kvality
tiež sme si teraz objednali novy kavovar z planeo. Mali sme totiž zľavovy kupon bonipo, takže sme ho využili a manžel nejaky vytuneny vybral. Takže sa tešim, ked si spravim prve latte
si to nechala ten vyber na nom? my sme si nad toto museli spolu sadnut, lebo obaja prikladame dolezitost niecomu inemu a len spolu by sme dobre vybrali
Tak v kazdej rodine je to inak, u nas ako v com, co sa tyka technickych veci tak to skor ma na starosti muz a zase ja sa venujem tomu ako z nasho domu urobit domov, akoze kvietky, nabytok a celkovo zariadenie.
Ale tak ked sme kavovar vyberali tak ja som hlavne povedala co mam rada a muz aj podla toho vyberal ved ide o to aby cela rodina bola v pohodke
Tento vyzera dobre, to napenenie mlieka do kavy, joj to si viem predstavit.
Ked uz je nejaky nad tisicku to sa mi zda vela, ale toto je optimalna cena, ale uz viackrat som videla, ze v Planeu maju dobre akcie, dokonca teraz som videla, ze na vystavene kusy maju akciu, co je super, pretoze vies si kupit novu nepouzitu vec a za vyhodnejsiu cenu, to nikdy nie je na skodu.
tak myslim, ze mnohe z nas mame radi aj latecko a taketo kavove napoje, tak stoj by uz aj to mal vediet, no nie??
Tiež si myslím, že tá cena tam je úplne optimálna, pozerala som aj na iných eshopoch, ale lacnejšie nie je šanca žeby ho zohnala, takže toto dobre kúpila a teda myslím, že sa to oplatí, veď keď si vezmeš, tak kávovar nekupuješ každý rok. Alebo každý druhý, ale chceš aby ti dlho a dobre slúžil, tak nech to stojí za to nie?
Jo jo ved aj ja som uz toho vela popozerala a niekde prehnane ceny, ze az nechapem.
Ano, dobre je podla mna pri takychto veciach prizerat aj na predlzenu zaruku, ze tu si dat, predsa len nikdy nevies
skoda, ze som toto prepasla, kolko robila ta akcia? bolo to len par eur alebo ozaj taka suma, co sa oplati?
chcela by som teraz speci vahu si kupit, nech mam vsetko pod kontrolou, sen o kavovare som si uz splnila, tak teraz by som chcela zase toto, vsetko postupne, nemozem to naraz na draheho vybafnut
pri niektorych veciach to aj stovku dokaze urobit, tie ceny su ozaj rozne, ono zalezi aj na co, je dobre to sledovat, kamaratka mi pred tyzdnom volala, ze si kupila novu akoby vinaren alebo akoby som to nazvala, ze uz je na leto pripravena, ono kedysi som si myslela, ze akcie zavadzaju, ale vobec nie, predsa len doposial co som chcela, tak ked som to dlhsie pozerala, tak ozaj ina cena bola normalne a ina v akcii
akcie bývajú pravidelne čo sledujem, čo mi furt vyhadzuje, rôzne obchody rôzne akcie a každú chvíľu, aj keď teraz skôr predpokladám, že budú na také jarné veci, možno grily a podobne, ale to je len môj tip na základe toho, čo si všímam jak to postupuje tie ponuky
ale zase si vezmi, že dobrý kávovar keď raz kúpiš máš roky pokoj, a keď si to prerátaš na dni, čo budeš piť kávu prídeš na to, že tie sumy nie sú ani také vysoké jak sa nám to zdá
Neprepasla, na FB sa mi vidi, ze som to zahliadla, ze na vystaveny tovar maju stale vyhodne ceny, len to si musis vsetko na eshope poprezerat
Sestra kupovala minuly tyzden z Planea kavovar a mala k nemu aj kavu, takze ta bola nadsena a hned volala, ze po testoch aby som prisla. Tak sme ho hned vyskusali a teda radost sme mali obe
Mala obavu, ze ci pride cely, ked to cez internet objednavala, lebo kamaratky ju strasili, ze aby prisla zasielka v poriadku, ale teda nebol problem s nicim, dva dni a mala ho doma, vacsia radost ako na Vianoce
ako to myslíš, že mala k nemu aj kávu? to akože nejako v jednom balení spolu grátis či jak?
hej byva tak, ze kilo alebo dve ku kavovaru, v ramci nejakej takej ako vyhodnej akcie a je to dobra vec, pretoze aspon mas moznost okostovat mnohokrat aj drahsiu kavu, ktoru by si si mozno za normalnych okolnosti nekupila
Veľa ľudí, čo aj okolo seba sledujem, tak do kávovaru investujú a potom kupujú pomaly najlacnejšiu kávu a to je pre mňa riadny nezmysel
toto nie, toto nie je dobra cesta, u nas je to tak, ze kupujem kavu tam kde sme aj kavovar kupovali, dokonca aj pohare som tam zakupila, proste ked kavu tak nech to stoji za to, ja proste musim mat z toho pozitok a teda z nejakej lacnej kavy si myslim, ze by som nemala, na tomto si zakladam
kavovar sme si kupili aj s nadobkou na mlieko, takze to uz proste musi byt tip top