AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

ahojte holky,ja idem 8.septembra na op,do bb k dr.cervenovi,ide este niekto z vas?ozvite sa mi prosim,dakujem.moj mail je :maria pavlovicova@atlas.sk

ako to viem? lebo sama mam 4ky- svoje fyziologicke. a pri vyske 183 cm a 80 kg vahe. vzhladom na moj vek (40) nejaky ten den ich na sebe “nosim” a co to teda o bolestiach hrudnej a krcnej chrbtice viem… no a pri vyske a vahe dotycnej ist z 2 na 5…no sila…

Ahoj!
Ja som bola na operacii u dr. Cervena v marci tohto roku a som maximalne spokojna. Je to jeden uzasny doktor a odbornik a co je najdolezitejsie ma velmi peknu robotu. Az taku, ze mi nikto nechce verit ze mam silikonove prsia. Vrelo odporucam!!

Ahoj bola som na operacii u dr Cervena. Ak mas ty alebo ktokolvek z vas nejake otazky kludne mi napiste. Ale mozem ho len vrelo odporucit!!!
Moj mail: rodericcca@hotmail.com

ahoj Miska.Musela si si zaplatit aj ten druhy implantat?Ja si chcem dat zvacsit lytka.nepocula si uz nahodou o takom zakroku?Pa.dik.Tana

ahojte baby ja zacinam tiez nad tym uvazovat ze si dam moje prsia trosku spravit ale ani nie re velkost skor pre tvar…mam ich hrozne…trpim tym uz od malicka…velmi som bola tucna a ked som nahle schudla chudli aj moje prsia…cize asi ma chapete:)
a ti chlapi ktory tu pisu taketo kraviny tym len tolko museli by ste byt zeny aby ste to pocholi my vam tiez nevykrikujeme ked ste nespokojny s vasou pychou!!!
prosim baby ak mate dake skusenosti s neobvyjklimi tvarmi prs…odpiste mi sem…alebo na diditka@post.sk
dakujem moc…:slight_smile:

Ahoj,velmi Ti ich prajem.T

Clovek, ktory je so vsetkym spokojny, dosiahol uz vsetko.

Ti, ktori su nespokojni, musia stale nieco dosahovat, aby nakoniec boli spokojni ako ten prvy clovek, ktory to uz davno dosiahol.

Ahojte baby,
neviete nahodou aky je Dr Trska z ruzinovskej nemocnice? Mozno niektoru z Vas operoval…chcela by som ist este v septembri, ale priznam sa, ze uz teraz sa bojim :)…vopred dakujem za info, Mia

Ahojte. Ja som si dala zvačšiť prsia pred 9 rokmi. Teraz som po dvoch detoch a vyzeraju príšerne. Ovisli mi ako indiánke. Teraz uvazujem o dalsej operacii…nemôžem sa na seba pozerať.
Takze by som určite odporučala operaciu až po detoch.

Konzultácia-pozrela som si fotky …doktor si pozrel mňa.Povedal mi svoj odborný názor,riziká,jazvy,velkosť-teda skôr váhu a ja som povedala,čo by som chcela.doktor Červeň bol veľmi milý…ODBORNÍK.Bola som veľmi spokojná.Po konzultícii som bola kľudná a vyporiadaná,teraz sa mi blíži operácia-pozajtra 10.9 budem mať nové prsia a mám obavy.Ale nie o výsledku,lebo plne verím Mudr.červeňovi,skôr o priebehu operácie a po operácii.

10.9 idem na zmenšenie do BB.Nejdete niekto?Má to už niekto za sebou.Ďakujem za info.

ahoj, ja planujem zmensenie v BB buduci rok, dufam, ze to tvoje dopadlo dobre a budes ochotna mi sprostredkovat nejake info. U akeho doktora si konkretne bola?

aspon keby si netarala dve na tri… urcite ta na miesto sekretarky nevzali kvoli kozam, tak tu nemut rozum ostatnym!

Bola som u Mudr.Červeňa.Je to úžasný doktor.Už mám po a mám také krásne prsia,že sa neviem vynadívať.Ak chceš tak mi kľudne napíš cez mail-tá obálka pri mene a napíšem ti čo ťa bude zaujímať.Pa.L

caute baby. ja tiez uvazujem nad zvacsenim prsnikov a som pevne rozhodnuta ze chcem ist k Dr. Červenovi do BB. Akurat by som potrebovala vedieť kolko ma asi vyjde operacia v novamede,s takou priemernou velkostou silikonov (okruhlych) a pod zavedením pod sval. čítala som tu cenu okolo 40 000sk ale to sa mi zda byt trochu malo. prosim kto mate skusenosti s vacsovanim prs v novamede, napiste mi.

ahoj nika,ja som bola pred 10dnami v bb u dr.cervena,mam 260,a cena je 61000sk,som spokojna a odporucam,ria

A ja som bola toho nazoru, ze naco silikony, az pokial som neporodila a z jedno a pol som mal velke trojky, az stvorky. Viete aky to bol super pocit? Vsetko vam sedelo, co ste si obliekli.No po roku a pol a po rocnom kojeni si viete predstavi ako teraz vyzeram.Prsia su ovysnute a koza natiahnuta. A ked som v plavkach a zohnem sa, tak sa prsia doslova vyleju z plaviel. Je to trapas, ze ak sa stale nahnem musim si drzat prsia, aby ostali na mieste. Tak toto je moja znemna nazoru.Mam 25 a co to bude o 10 rokov.Kazda chceme byt pekna a pacit sa. Tie kocky to odcuzduju, ktore na to nenaju, alebo maju strasnu skusenost, ale vsetko ma svoje pro a prosti.Chcem sa opytat, ci bola niektora kocka na silikony v Ke? A u koho a kolko to stoji… Kocky zijeme len raz.

Ahoj chela som sa opytat, ci si bola u tej lekarky a ako si spokojna.Kolko ta to stalo. Ja sa tiz rozhodujem.Moja jedna kamoska bola na silikonoch v jednom centre na stefanikovej a je tam aj sfotena. stranka je www.chirmed.sk Dakujem za info.

Caute dievčata som po porode 2 deti a moje prsia sa tak zmenily ze sa na to neda pozerat zaroven som poriadne schudla a moje prsia su ako indianskej zeny Preto vas prosim o radu kde je super doktor a kolko taketo zvečenie stoji .Dakujem zuzana.