AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Ahoj Stani.
O dr. Kernerovej BB, Novamed si nieco nepocula? mam u nej termin na dec. za odpoved dik

ahoj Ingrid,napísala som ti odkaz ale neviem kde sa to uložilo,nemohla som to nájsť,tak ti to napíšem ešte raz v skratke.
operácia dopadla dobre,bolesti už nemám a neboli vôbec také hrozné,doktor aj personál bol fakt skvelý,no a moje nové prsíčka:) krása,už sa nemôžem dočkať ked zhodím tú hroznú podprsenku a budem sa tešiť z mojich krásnych pevných prsíčok.ak sa budeš chcieť ešte niečo opýtať kludne napíš, zatial sa maj pekne

ahoj mirka, rozhodne si daj 300,ja mam tiež.Budeš spokojná, ja som chcela menšie a som štastná že som sa rozhodla pre 300.

zuzana píšeš že máš 300ml? prisím ťa napíš mi tvoju e-mailovú adresu chcem sa poradiť,aj ja chcem 300ml len som si neni istá,díky paaaa

ahoj ingrid,ja som bola na op 23.10.a nie som spokojna s jednym prsnikom,mam ho trochu vyssie,ale doktor povedal,ze sa to napravi,tak uvidim a ty si spokojna?najde sa tu niekto s takymto problemom?napiste baby.

tak to som fakt rada, ze ti to tak super vsetko dopadlo… ja som mala ist 12. ale maly bol chory musela som ist ten tyzden s nim do nemocnice takze som to musela zrusit… vies si predstavit to sklamanie…
teraz cakam kym pridu vsetky vysledky a budem sa musiet objednat znova… znova cakat na termin… :frowning: ozaj chcela som sa spytat ako si to zvladla s malym?

Baby,bol niekto na augmentáciu v Chirmede v KE?napíšte prosím u koho a ako to dopadlo.Ďakujem

hm,to ti verím že si sklamaná, ale na prvom mieste su vždy naše detičky:) ja som bola prvé 4dni u svokrovcov a malého som mala u našich. čiže som mohla odpočívať,aj ked mi bolo neuveriteľne smutno a potom ked som prišla domov,tak mi pomáhal muž a mamina s malým. ešte stále ho nedvíham, ale doktor mi povedal že už môžem začať,len si mám dávať pozor. už nosím cez den normálnu podprsenku a na noc ešte tu špeciálnu. a veľmi sa z nich teším. tak držím palce veľmi:)

ahoj ahoj kedy ides ?ja teraz v pondelok

Ahojte baby…
prečítala som si pár príspevkov.Som maminou 2 krásnych detičiek,kojila som obe 2r(prestala som teraz v sept.)Po 2 tehotenstvách(zasebou)som veľmi schudla i napriek mojej veľkej snahe udržať si aspoň 2-3kg.Celkovo som nikdy nebola spokojná so svojimi prsiami,ale keď som kojila,dalo sa to,lebo boli aspoň nejaké…teraz ich mám také malé,že sa hanbím ešte aj v skúšobnej kabíne.Sex si neviem vychutnať,lebo mi je nepríjemné vidieť si to “nič” na hrudi.Viem,že je na zváženie,dať sa operovať z rozmaru,ale podľa mňa,ak sa žena rozhodne pre isté dôvody má na to právo.Mám odrodené,odkojené a chcem byť krásna…chcem sa páčiť sama sebe a hlevne byť ženou…a to bez pŕs nejde.Súhlasím s babami,kt.píšu,že silikóny sú na nerozoznanie…pokiaľ má žena primerané nároky a nedá si nejaká extrém ála P.Anderson.A že je tam riziko?A vari pri pôrode nie?V dnešnej dobe je vnímanie plsat.operácii už iné a ja neodsudzujem žiadnu ženu.Dokonca ani tie,kt.to taja a tvrdia,že majú všetko “natur”.Tiež sa chystám zajednať si termín,ale až na nov.2009,kedže si musím dať po kojení pauzu.Veľmi uvítam ,ak mi niektoré z vás čo-to popíšu…teda ako sú spokojné a či je tá bolesť adekvátna…Veľmi by mi pomohli referencie a odporúčania.Som zo záp.slovenska,čiže mi vyhovuje BA aj BB.Budem všetkým vďačná!
Babenám ,čo sú pred OP držím palce nech im ti výjde podľa očakávania.
Pá.

Ahoj Tea!
Napíš mi,prosím,u koho si bola,či to bolelo až tak moc,kolko to stálo a tak.Ak si to už tu písala,prepáč,ale vieš,pri 2deťoch som rada,že som si stihla niečo prečítať.Veľmi pekne ďakujem a pozdravujem.Ahojky

Ahojte baby,
mozete mi prosim poradit alebo opisat ako sa vam hojili prsia? Som 12 dni po zakroku,pravy prsnik som uz mala v pohode po 5 dni,nic ma nepalil,ale lavy ma pri pohyboch pobolieva,viem,ze sa vacsinou baby stazuju na lavy,ale viete mi poradit,pripadne podelit sa so skusenostou,kedy o uz prestane? Dakujem.

ahojte kočky. Mám 20 a tiež zvažujem nad touto operáciou… Čítala som, že sa dá aj na splátky, máte s tým skúsenosti? Chcela by som sa spýtať, či sú prsia na dotyk skutočne ako normálne, či nie sú studené, tvrdé, či sú naozaj také, ako tie prirodzené :slight_smile: dakujem.

Ahoj Nika6,

Ja mám 10 dní od operácie. Bola som na klinike Novamed v BB u Dr. Pikulu a som veľmi spokojná!!! Skutočne mi urobil krásne prsia a môžem ho vrelo odporúčať.
Mám implantáty Eurosilicone 350ml, okrúhle, stredný profil, vložené spod pazuchy. Cena (implantáty + podprsenka + celá operácia + 1 deň pobytu) 61 400,-
Mám 170 cm / 60kg, predtým 75A a teraz mám cca také 3-ky.
Bolesť je prvý deň strašná, na to sa treba pripraviť, potom sú bolesti miernejšie ešte 3-5 dní, ale dá sa to zmierniť tabletkami. Dnes si už na tú bolesť nespomeniem, lebo výsledok je skutočne krásny a naozaj sa to za tú bolesť stojí.
Všetkým, ktoré váhajú: Ak ste skutočne presvedčené, že chcete silikónové prsia, nebojte sa, dá sa to prežiť a stojí to za to. A netreba sa báť veľkosti implantátov, lebo veľa žien si mylne myslí, že sa zobudia po operácii s balónmi a po operácii ľutujú, že si nedali väčšie.
Ja keď mám teraz tú špeciálnu sťahujúcu podprsenku, vyzerám, keď mám mikinu ako keď som mávala prsia v push-upke. Takže takto na prvý pohľad si to nikto ani nevšimne.

Ak máte nejaké otázky, rada zodpoviem… prípadne mi napíšte mail.

Baby,ktoré ešte neviete kam,

ja som bola na operácii v Banskej Bystrici na klinike Novamed u Dr. Pikulu a som veľmi spokojná! :slight_smile:

Ahojky ja by som si dtrasne chcela dat ale bojim sa tej narkozy neviem preco a este nemam tolko v hotovosti ze vrajk sa daju i na splatky nevies nahodou ci je to pravda?

Ahoj, chela by som sa Ťa spýtať či si nakoniec bola u dr Ježovitovej na operácií a či si teraz spokojná. A akú veľkosť Ti odporúčila? Mne 425 a zdá sa mi to dosť…dik

ahoj…na január som tiež objednaaná k doktorke Ježovitovej tak by som sa ťa chcela opýtať ako si spokojná…mne odporučila velkosť 425okrúhle…pri výške 172 a váhe 66…ďakujem

zdravim,
ja som bola nedavno na zvacsovani prsnikov, mala som 260 ccc pod sval,okruhly, pred tym kosik A, a vraj z by z toho malo byt teraz C ale neviem, skor by som povedala plne B… som tiez chudsej postavy a som spokojna lebo tvar je naozaj pekny ale zaroven lutujem ze som nesla vyssie hadam taky 300 by bol ideal na pekne C, aj ked urcite zavisi od typu postavy nebojte sa ist vyssie,… pre mna je nabuduce 300 minimum…

Zdravim damy!
O chvilu oslavim 18tku,takze som tu asi najmladsia…viem ze sa to takym mladuckym ako ja neodporuca.No mam miernu nadvahu a 3jky.Zacala som cvicit a chudnut a prsia sa mi stale zmensuju a zmensuju a ja chcem spat svoju pychu.Som posadnuta dokonalostou a aj ja chcem vyzerat co najlepsie.Prsia mam stale pekne,len by som si ich chcela dat zvecit.Kosik mam C no obvod mam taky smiesny ze si musim obvod podprsenky zosivat.Nechcem cakat na to kym budem mat deti a ani sa neuspokojim s gelovymi podprsenkami a hlupymi vyplnami.
Chcela by som vediet ako dlho budem musiet tu specialnu podprsenku nosit?
Budem sa musiet vyhybat solarku?
Ak ano ako dlho?
A co s jazvami?
Ostanu alebo sa zredukuju na minimum alebo zmiznu uplne?
Aky je rozdiel medzi tym dat si pod sval a dat si pod zlazu?
Aka je sanca ze mi implantat telo neprijme?
A co s liekmi proti bolesti?
Dostanem viac ako na 48hodin?
Ktore implantaty su najlepsie?
Da sa aplikovat implantat tak aby mi zvacsili len obvod a kosik ostal povodny?Neviete niekto ktora klinika v ke je nalepsia?
Ak ste niektora z ke tak aj doktora?
A co by ma to asi stalo?
Viem ze operacia okolo 60.000 ale co samotne implantaty a podprsenka?
Mate niektora aj zle skusenosti?

Za Vase odpovede vopred Dakujem.