AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

mila Aja,urcite sa objednaj na konzultaciu napr.do Chirmedu-to je v Ke…a Dr ti odpovie na vsetky tu uvedene otazky…
Zalezi ake mas miery,kolko mas koze,aka je prsna zlaza popripade aky mas silny prsny sval atd…To vsetko ti vysvetli Dr ktory si ta pozrie,premeria…
Jazvy ti zostanu…budu postupne blednut,ale uplne nezmiznu…Cena je od 60000 do 100000sk so vsetkym…myslim ze v Chirmede je 65000-70000sk so vsetkym…
Vela stastia!

Jej dakujem ti pekne za odpoved.Na jednej konzultacii som bola na krivej.No tam ma od toho len odhovarali a spravali sa ku mne otrasne.Ten charmed urcite skusim…Este raz dakujem:D

nemas zaco,rada…Baby ktore boli operovane v Chirmede chvalia tu kliniku…
Daj potom vediet ako si dopadla.pa.vsetko dobre…

ajka,kup si casopis MAMA A JA - januarove cislo,je tam rozpisana tema o silikonoch a pisu tam prave lekari z Chirmedu…

Ahojte baby.Precitala som si par prispevkov a reoakcie su neg. aj poz.Zvazujem aj ja zvacsenie,nakolko sa mi po porode moje prsia vzhladovo absolutne nepacia…Poprosila by som Vas o neake info.Uvazujem nad BB,ale zrovna dnes som stretla kamaratku,ktora si tam dala urobit prsia,ale je nespokojna,tak neviem…Dakujem za rady…

Dobre kupim:) inak o 2 tyzdne idem na konzultacku…uff som trosku nervozna:Dale uz sa tesim este raz ti dakujem

ahoj, nikol 6 to ti dakujem ze si to napisala, lebo ja mam opku 12.februara, a mam take iste ako ty 350ml, mohla by si mi poslat niake fotocky ,vobec si to neviem ani len predsavit ako to moze vyzerat, ale strastne sa tesim, uz aby som mala po, a opky sa priserne bojim, tiez idem do novamedu

Ahojte, odhodlavam sa spravit nove prsia, mate niektora skusenosti s Trnavou? Robia to aj tam?

v Trnave robi Dr.Marsal-dost ho chvalia…na stranke www.euroclinic.sk si najdes vsetky dostupne info

Dakujem,dnes som tam uz volala,boli velmi mily,ale este som stale neni odhodlana. Idem buduci tyzden na konzultaciu tak uvidim. Neni tu niekto,komu to robil dr.Marsal?Dakujem

ja osobne viem len cez jednu moju kamosku-jej 3 kamosky si davali unho robit a zevraj su velmi spokojne…

Tak to si ma velmi potesila, vsetci ma od toho odhovaraju,ale viem,ze ked cuvnem,tak uz si to nedam nikdy spravit.

ak si pevne rozhodnuta tak chod do toho! ja som 4 den po opke,citim sa v pohode.Jasne,ze prvy den som to lutovala,lebo som mala bolesti ale teraz je to ok.Pôvodne som chcela ist aj ja ku Marsalovi,len by to bolo daleko pre mna-zijem vo Viedni,tak som hladala nieco v Ba.

Ahojte baby chcem ist na operaciu ale do BA. Neviete mi niektora poradit niektoreho schopneho doktora? Kedze som v zahranici rozposlala som viacerym maily ale radsej by som pocula aj to nejake odporucanie z vasich osobnych skusenosti… dakujem

Ahojte, “podarilo” sa mi otehotniet kratko po operacii. Ma s tym niekto podobnu skusenost? Viem ze sa neodporuca asi rok ale co uz ked sa stalo! Jedno dieta uz mam ale zas to druhe len kvoli tomu dat prec nie je velmi rozumne… Poradi mi niekto?

Ahoj Matka, mohla by si mi nieco napisat o tej operacii a ake velke prsia si si dala robit, ci mas tie gulate, a co si zaplatila za opku kompletne? Dakujem ti, zbieram teraz vsetky informacie,ja idem na konzultaciu az buduci tyzden.pa

ahoj,inak na fore najdes vsetky info…Ja som bola v Blave u Dr.Trsku mam 320ml anatomicke,znacka polytech a platila som 84600sk za vsetko.+ ale predoperacne-ale to je uz individualne…zalezi kde si ich das robit.
Moje miery 175cm,48kg,pod prsiami 69cm a cez 82…Ja uz mam dietatko-kojila som-takze kozu som nemala taku pevnu-tak zato sa mi zmestilo tych 320ml.A mam to pod svalom.Po opke bolesti su-velky tlak na hrudnik,ale kazdym dnom sa to zlepsuje…v nemocnici dostanes antibiotika a infuzky proti bolesti.Môj Dr.dava dreny na 2 dni-to su vyvody z operacnych ran,ktore ti odvadzaju prebytocny “bordel” z rany prec.Ale nie vsetci lekari to davaju.

Ahoj Rica, ja som objednana na marec a chcem sa informovat…odporucili mi 350ml anatomicke pod sval.Pri vyske 173 cm a 68 kg…nebude to len tak tak? alebo opytam sa inac ,nebudem mat s toho 2-jky? Dakujem za odpoved.

Ja mam tiez dieta, teraz ma 2 roky. Ale moje prsia zostali pevne, rada cvicim. Ja mam vysku 168 cm vahu 55 kg a prsia nikde,lentilky pod kobercom,mne tak orientacne hovorili ze to bude stat od 70 000-90 000, a ozaj davala si si to robit ked uz si mala dietatko?pa

ano,az po dietati…dcerka ma teraz 1 rok,v pondelok som mala operaciu.
ceny zavisia od tvaru implantatu…
nebudes môct ale tvoje dietatko dvihat na ruky par tyzdnov…