AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

To si bola teraz v pondelok na opracii? Kto ti strazil dietatko? Mna okrem manzela,ktory vie ako velmi to chcem len kazdy odhovara,ze naco,zbytocne vyhodene peniaze,radsej si kupte nieco ine,budes mat problemy…Strasne zle sa mi to pocuva.Dufam,ze budem co najskor fungovat,lebo moj maly je velmi hyperaktivny /2 roky/

Matka ak by sa ti chcelo tak si pisme cez mail,jahoda101@centrum.sk

Ahojte citala som si tu rozne clanky aj ja sama som uz rozhodnuta dat si spravit prsia…neviem preco sem niektore pisete o tom co bude za par rokov a bla bla…keby mam tako pozitivne stale mysliet tak v zivote nic neskusim…a to z kade kto naberie peniaze je kazdeho osobna vec tak sem prosim nepiste kraviny …chcela by som aby ste mi poradili tie co ste si ich uz dali spravit a mate s tym skusenosti…aspon kliniku…a ci ste spokojne,dakujem:-D

Ahoj,chcela by som sa opytat ci si nasla niekoho s BA komu by si mohla verit ze to dopadne ok…aj ja mam zaujem len sa bojim.Dakujem

Ahoj,ja sa tiez zaujimam o to co ty.Chcem si dat spravit prsia a velmi sa bojim toho ako to dopadne…bojim sa ze by neboli pekne

ahojte,ja som bola u Dr.Trsku-som spokojna,aj vela inych bab…

Dr.Trska?Medical centrum?ja by som mala zaujem ist tam len neviem ci su baby spokojne,ktore tam boli…ale dakujem si zlata…

nie,nie…v Medical centre robi Dr.Šiška-bola som aj unho na konzultacii,ale to co mi navrhol-okruhle implantaty a este k tomu pod zlazu…nie-dakujem!
Dr.Trška robi v ruzinovskej nemocnici a este pre Interklinik,Šnop a este chodi aj do Prievidze.Zatial som nepocula ziadnu kritiku nanho…mna operoval teraz 12.1. a zatial je vsetko ok.
Odporucam ist ku viacerym Dr.na konzultaciu a az potom sa rozhodnut…Neunahli sa…

Aky je rozdiel pod zlszu a pod sval?A kolko si platila ak sa mozem spytat…dakujeeem

Janka vobec sa nemusis bat.BB je uplne vpohode su tam zlaty,na pana doktora Pikulu nedam dopustit,robil mi upravu prsnikov,bez silikonov a som maximalne spokojna.Drzim palce.pa.

Pan doktor Pikula je fakt odbornik,bola som unho na mastopexii,maji minuleho roku.Lia naozaj sa nemas coho bat,len to cakanie do decembra.Ja som bola na konzultacii v decembri a operovali ma az v maji,ale stalo to za to.drzim palce pa.

Ahoj,chcem sa spýtať ako si spokojná s MUDr.Ježovitovou, ja mám tiež u nej termín opky. ďakujem

Ahojte, mate niekto sil.implantaty vel. 250 gulate? Mam vysku 168cm,57kg a pod prsiami 75 cm, nie su velmi male? Chcem aby bol aj nejaky efekt po operacii.Dakujem

Ahoj…Podla mna su to take akurad,ale vermi po op by si chcela vacsie…ja mam termin 24.2 a bubu mi davat 300ml.250 by som asi nechcela…podla mna malo…povec ze chces vacsie aspon o nieco…Mam kamaratky ktore by chceli teraz vacsie…DRZIM PALCE

Dakujem som rozhodnuta,ze chcem vacsie,ved si za to platim,nie? Diky za radu. Mozes mi napisat tvoje miery? Kam ides na operaciu?pa

Ahoj.Moje miery…vyska 164,63kg-80A…dnes som bola skusit ineho doktora…a lepsie lebo mi povedal ze mi vlozi 350ml…a je lacnejsi a mam to za domom…Dr.Bansky v Ustave lekarskej kozmetyky v BA Petrzalka a ty si bola kde aj sa smiem spytat?Skus inych a uvidis ako sa rozhodnes ale tych 250 je ozaj malo si myslim.Aj ja chcem ked si to zbadam byt spokojna a nie ze budem lutovat ue to je male.Moja sestra je chudsia ale vyssia a ma 320ml tak myslim ze nic by na tom nebolo…

ak mas pod zlazu-tak ti rychlejsie klesnu…Teraz uz ani nedavaju pod zlazu,ale pod sval…je to ale väčšia robota pre Dr.
mna to stalo 85000sk=2833eura

baby mate niekto skusenosti s dr.Raczom??

Ahoj Zuzana,máš peknu modeláciu,prosím ťa kolko máš rezov a kde?Mne v Cechách urobili okolo dvorca a od bradavky smerom nadol mám to otrasné a ževraj sa to inak nerobí,ak to máš tak isto nevadí ti to?Mna to veľmi trápi,rany mám od juna široké ako palec a fialové :((.Robili ma v sukromnej Riva clinic Prof.MUDr.Doc.Pavel Brychta Csc. Ale otrasne a to chodí len po zahraničí a zauča Dr.na Slovensku

Baby bola ste niektora na operacii v Ustave lekarskej kozmetiky v BA u Dr.Banskeho?