Ahoj a kolko ta to asi cca vide cele? Pretoze aj ja si chcem dat a by som chcela vediet tak orientacne…Dakujem
Ako sa da riesit opka,formou marodky alebo dovolenky,ked celu operaciu si hradim sama,mam narok na marodku,vie mi niekto poradit.dik
Ahojte, ma niekto skusenosti s Dr. Kacmarcikovou v KE? Alebo viete poradit niekoho dobreho v KE?
platim za vsetko okolo 67 000 najviac 70 000…mozno aj menej.Kedy si ich asi chces dat urobit?ja by som mla ist vo februari…Podme spolu…aspon by sme boli jedna s druhou…
Ahojte,
chcem vas poprosit o radu. chcem si dat nizky profil, gulate, 280ml implose, ale neviem najst nejake fotky. Povodne som chcela anatomy, ale bojim sa pootocenia, takze riskovat nebudem, preto rozmyslam nad inou alternativou a snad by bolo nieco podobne, nizky profil. Neviete mi poradit nejake foto, kdy by som si to mohla pozriet? Velmi pekne dakujem za kazdu odpoved,
pa
no este kedy presne neviem lebo som nebola este ani na konzultacii a ku komu si ich ides dat spravit?rada by som isla s tebou aj ja by som porebovala nejaku tu podporu.-)…ale mam teraz skusky vo february tak nemam kedy a studujem zahranicnu skolu tak sa mi vobec neda, ale budem ti drzat palce nech ti to vide a budes spokojna.-)…potom mi daj vediet ako si dopadla:-D…ale urcite si ich chem dat este pred letom aj koli tomu co sa musi tak dlho nosit ten pas ved vies…
Dr.Bansky v ULK…Ja by som chcela byt uz vo februari potom…planujem tona februar nieako v polovici asi…Konzultacia je to najmenej…Ja som zavolala a objednalma druhy den…pekne som ho poprosila ci by som nemohla prist za nim hnet a suhlasil.Myslim ze je v pohode.Vymeral mi prsia co Siska ma napriklad ani nevymera,co je cudne dost a od oka povedal ake mi da ze 300.Dr.Bansky si ma meral,fotil,odpovedal na vsetko co som sa pytala a ak mi budes verit tak sme sa aj nasmiali dobre…Vymeral mi 350ml,vyssi profil aby neboli velke na boky,okruhle-anatomicke su pekne ale mne sa lubia okruhle a doktor sam povie co by bolo najvhodnejsie.Klikni si ULK a tam si najdi kontak a objednaj sa-ja myslim ze by si mala byt spokojna…Ja som bola uz u aj u Dr.Trsku,Sisku.Som myslela ze by sme boli spolu,ale ak nemozes tak ti prajem aby ti to vyslo tak ako si to predstavujes…strach mam aj ja,ale myslim ze to kazda asi.Ked budem mat presny datum ti dam vediet ale to bede asi tak 1-2tyzdne.Ty chces vlastne aku velkost?ak sa mozem spytat?Ja take mensie Dcko.Odporucam ak chces chod na konzultaciu a neni to ani tak vela za op si myslim…ale ako chces.Drzim palce
jeeej si zlata ako si mi to vsetko popisala…no ja este ani neviem ze ku komu ist ale ak budes spokojna tak by som isla aj tam…no to by bolo aj mne divne kedy ma doktor nemeral a podobne veci co si myslim ze ma byt samozrejmost…no a aku velkost?neviem ake to je podla A,B,C,D xi ale asi take 3ky lebo mam dost male prsia:-D…hm a kolko mas vlasne rokov?..ja mam 19…mozme si pisat cez mail ak chces?..hm napis mi tvoj ak ti to nevadi…oki…ja sa bojim, len toho ked sa zobudim co mi povedia ze jeden vacsi a druhy mansi hi by ma asi porazilo a ta bolest no ked to zvladlo milon bab tak preco aj ja nie…tak prajem pekny vecer zatial papa
Ajoooj.Moj mail macicka9199@azet.sk…tesim sa …no ja mam 23rokov.Dcko je su 4rky a ty teda chces Ccko 3jky…aj ja mam maleee-hehe asi tak Acko.Napisim mi …papa
no uz som ti napisala rp, ale este si si ju asik nevsimla…
Caute babeny , mam ternim 11.3 u dok.Cervena ,nemate niektora tiez??? ze by sme po operaaaciii pokecali :DD papa
Bebenica@azet.sk
Ahoj, uvazujem nad silikonmi mam 2 deti odkojene, odrodene 32r… a vyskovo vahovo ako ty… tu v Nitre tomu moc neverim je to tu cenovo okolo 90tis zvazujem BB… vies mi napisat vsetko viac??? chcem presne ten typ prs ako mas ty aj velkost., ako to znasas po case? nebojis sa rizik?? da sa to aj na splatky?
Dakujem ti velmi pekne…
A co nato manzel??
Ahoj som z NR.32r dve deti… prave uvazujem o implantatoch… tu v NR mam Dr. Mladeka… ale neako tejto NR nedoverujem, napis vsetko ako to prebiehalo, ako narkoza… ako sa citis ake su prsia???
Dakujem
ahoj, ja idem až 28.4. k nemu, inak ako si s doktorom spokojná? lebo v poslednom čase počujem iba škarede veci o nom,videla si niekedy jeho prácu?
kamaratku operoval cerven bola s nim nadmieru spokojna,ak smiem vediet ivka kolko ta bude stat opka,ja uvazujem nad opkou ale u dr.pikulu.drzim palce.
udávam to ešte v korunách ale vychádza mi to okolo 65 tisíc. a prečo si sa rozhodla ísť nakoniec k pikulovi? dúfam, že aj ja budem spokojná…
doktor pikula mi robil minuly rok v maji upravu prsnikov,mastopexiu bola a aj som spokojna no len ma mrzi ze som si mohla dat hned aj implantaty,mal ma robit cerven ale ochorel den pred opk.tak to padlo na pikulu bol zlaty.ides si dat pod sval ci pod zlazu.
pod sval, 300ml, okruhle eurosilicone a rez z pod pazuchy z toho mam najvačší strach, lebo každá hovorí že cez pazuchu to baba horšie znáša…a ty aké si ideš dať?
ja mam pekny rez a pomali mi ho ani nevidno mam to tiez okolo a smerom dole,stalo ma to 30000sk,uvazujem dat si implantaty skusim sa poradit z doktorom,vsak sa ozvy ako si na tom.
ja by som si dala slzove ale nie spod pazuchy,preco to tak ty chces,nieje lepsie odspodu,tam ani rez nevidno.budes marodit na to ci budes mat dovolenku,minimalne mesiac budes mimo.mas uz dake deti,ja mam dve a mamina ta neodhovara od toho,ja mojej nepoviem az ked bude po.