Silvia-nezalezi aku velkost si das-aj 350ml môze ist pod sval a aj ovela viac…Tam su ine aspekty,pre ktore sa nemôze dat pod sval…napr.nedostatocny prsny sval…atd…Ale je aj pravda,ze niektorym Dr.sa nechce davat pod sval,lebo je to viacej roboty…
lyla narkoza nieje nic hrozne,ked sa preberes mozno ti bude trochu zle ale inak v pohode,zistila si si tie splatky ja by som si dala tiez na splatky,daj vediet kedy ides na opku
ahoj,prosim Ta,napis mi viac o tej modelaži prs.chcem na ist a neviem sa rozhodnut.dik katka122@orangemail.sk
ja budem mať okrúhle a červeň dáva iba s pod pazuchy,anatomické sa dávajú iba s pod prsa, a neviem či by mi spravil keby chcem s pod prsa! ja ešte nemám deti,tie plánujem tak za 8 rokov,lebo mám totižto iba 21 rokov… mamina o tom vie,len nesúhlasí,ale čo už narobím,keď ich chcem tak si ich dám,mamina to pochopí,horšie to bude s otcom chi a kedy to ty ideš? a aké si dávaš?
preboha 21rokov to si riadne mladucka,ja mam 32,ale tesim sa s tebou.tej kamaratke robil cerven spod prsa,ja musim pockat aspon do maja to bude rok od modelacii skor by sa nemalo a neviem ake si dam pikula mi hadam poradi,chcela by som anatomicke no uvidim co povie Mudr.
katarina neviem co chces vediet,som spokojna mam to urobene pekne aj rez mam pekne zahojeny,komu si to chces dat urobit mas uz deti
neviete prosim vas aka velkost su 250 ml implantaty?
ahoj alila,som stara ako ty a mam tiez 2 deti a tak isto uvazujem nad silikonmi,vies mi napisat viac o tych splatkach da sa to,tebe co na to hovori manzel.a BB je v pohode,mam skusenost aj ja aj kamoska.
IVKE:) ahoj …skoda by sme sa stretli …a ano videla som ked som bola na konzultacke…akurat tam dosla jedna kocka na kontrolu po mesiaci…mala 260 a mala ich fakt kraasne…pa
IVKE cau videla som bola tam akurat kocka co prisla na kontrolu po mesiaci…mala ich nadhrnee…a aj ja idem mat presne okruhle 300, pod sval a pazuchu, ak chces napis mi na bebenica@azet.sk…pa
tak nevydrzala som a bola som na konzultacke,na opku som objednana na 17.3.aj sa bojim aj sa tesim no v kazdom pripade nech to dobre dopadne.
ahoj mohla by si mi poradit aka velkost je 300 ml… lebo ja vaham uz som sa rozhodla pre tuto velkost ale ja mam len 165cm a som chudsej postavy, tak mam trochu obavy aby neboli moc velke. dakujem
ahoj Siska, ako dopadla operácia?si spokojná s veľkosťou?aj mne budú dávať 300ml okrúhle, ale bojím sa či nebudú aj veeelmi veľké, to nechcem, lebo mám dosť útlu postavu. :)))
Ahoj zuzi! tak som rada, že si sa rozhodla,termín sa ti teda už čoskoro blýži, treba mať pevné nervy a trpezlivosť, dúfam že to budem aj ja mať ked sa to bude mne blížiť…držím palce
Ahojte,
ja idem na operaciu zajtra, dozvedela som sa to v utorok, lebo niekto takisto vypadol. Idem tiež k Červeňovi, 280 ml, okruhle pod sval. Bojím sa hlavne toho ako dlho nebudem schopná nič robiť a bojím sa aj toho, aby neboli priveľké, kedze mám tiež len 164 cm a 49 kg. Nie je tu nejaká podobná čo si dávala túto veľkosť?
ahoj, jani ja som tyzden po opke , dala som si 300ml, a je to uplne v pohode, neboj nebudes lutovat, a aj tie 280ml, sa ti budu zdat male, ver mi. a len ta chcem pripravit, je to neuveritelna bolest. vies kto tu pise, ze je to nic, da sa to vydrzat, ale fakt len ta na to pripravujem, ze citis, akoby 2 skaly si mala na sebe, a zle sa ti bude dychat, prajem vela uspechov
ahoj zaujal ma tento clanok nakolko mam aj ja inplantaty ktore som mala robene v budapesti strasne som trpela a bola som zakomlexovana a mozem ti poveda,ze by som isla aj zatra mqam vysku 165 a 53 kg a implantat mi vlozil 240 mll asu super je to naj odbornik v budapesti vola sa krasnaji www.krasnay.hu neboj sa stoji to za to drzim ti velmi palce a ak budes vediet tak mi odpis pa
ahoj nepoznam toho pana doktora co si pisala ale ja mam inplantaty a som nadmieru spokojna robili mi ich v budapesti mozem ti odporucit je to naozaj skvely odbornik ja ich mam uz 10 mesiacov ak by si mala zaujem tak ti dam kontakt neolutujes pa
ahojkyy anooo bola som aj tam a poviem ti?ze sice to bolo pred 4 rokmi ,ale moj nazor je ,ze su tam mesiary som nespokojna a nikdy viac by som si nedala nic robit ani tam a ani na slovensku mam s tym skusenosti nakolko mi spravili plastiku a som nespokojna a robili mi to na 2 krat lebo som to reklamovala a musala som si raklamacu zaplatit nikdy
Ahoj Simonka mne budú tiež dávať 300ml pod sval a bojím sa, či nebudú veľmi veľké, mohla by si mi prosím poslať nejaké foto?ďakujem :))