ahoj ja idem tiez na operaciu len sa neviem rozhodnut nad velkostou, rozmyslam nad 300ml ale bojim sa ze mi budu vacsie, kedze som chudsej postavy mam 165cm a 48kg…vies mi poradit??? zvazujem este 275???
ahoj tak mi prosim ta potom daj vediet ako si dopadla…a ci si spokojna s velkostou, dakujem…
myslis to vazne??? tak ja neviem…nevyzeraju 300 moc velke…vies som chuda a nechcem aby mi strcali ako nejake balony:)))mamka sa tiez priklonila radsej ktym vacsim…ale fakt neviem co mam robit
prosim vas je niekto po operacii v kosiciach??
Ahoj Lia.
Ďakujem za tvoju reakciu…podľa mier ,čo si písala ,sme skoro rovnaké :))
Aké tabletky si mala proti bolesti?
Mám strašnú dilemu,či op nechať na november alebo ísť už teraz.Pracujem v zahraničí a na S.chodím v marci a v novembri(cca.1mes)Asi kvôli ranám by bolo vhodnejšie neskôr(po lete)Trpezlivosť ruže prináša…prajem všetko dobré…ahojky
prosim vas nem niekto skusenosti s operaciou tu v kosiciach,poradite mi lekara??
CAute Baby,Chcem sa informovat hlavne tie ktore uz mate po tom …Ako je to s obliekanim po opke…Pocula sam ,ze je najlepsie si vziat nejaku mikinu na zips ,lebo obliect si rolak po opke bude dost problematicke…Poradte …
ivka ahoj,pocuj postrehla si clanok o andy timkovej je to riadne povzbudzujuce,ohladom toho co nas caka co ty na to,tak zatim
určite si neobliekaj co budeš prevliekať cez hlavu, skutočne je najlepšie niečo na gombiky alebo zips… drž sa
ahojte baby.Chcela by som sa opytat ci nema niektora 350ml vysoky profil…Ja mam ist na op a neviem aky je rozdiel stredneho a vysokeho profilu…Dakujem dievcata.Inak termin mam 18.3-bojiiim ale tesim sa velmi
Ahojte baby.Ja mam termin 18.3 ale neviem este aky profil mam zvolit.Dr mi povedal ze vysoky len ako citam a pocuvam tak sa pouziva pomenej…nemate niektora implantaty 350ml s vysokym profilom? dakujem…
Coooo?akeho doktora si mala?ak smiem vediet.DAKUJEM
Ahoj, moja. Chcem sa spýtať, či si u toho Dr. Maršala bola a ako si pochodila. Aj ja sa k nemu chystám a je fajn, kejď má človek info od Dr. ku ktorému chce pod skalpel.
Moc dík pá Nesta
Ahojky Silvia,
ja mam 360 ml vysoky profil a som spokojna. Ono najlepsie to posudi doktor podla tvojej postavy. Neboj sa budes to mat krasne. No ten vysoky profil ide tak viac dopredu. Budes mat gulate alebo anatomicke?
Ahoj jahoda, som z KN, Dr. Marsal ma u nas ordináciu, ja som sa rozhodla tiez pre zväčšenie poprsia … vo štvrtok mam ist na konzultaciu, uvidime čo povie …
Ahojky, ja som sa rozhodla tiez pre Dr.Marsala, ordinuje u nas v KN … termin este nemam, tento tyzden idem na konzultáciu … ale niekde sa bojim ako to dopadne.
v Trnave im robil Dr. Marsal zákrok?
Ahoj Zuzi,zaujal ma tvoj príspevok,aj ja už niekoľko rokov uvažujem o korekcii prsníkov .
Mám trojky ale ovisnuté.Ty to máš uz za sebou a si spokojná.Uvažujem o B.B. Ozvi sa mi prosím na meil zdenka@klc.sk.pokecáme.bUDEM SA Tešiť,pa
Diky Zuzi…este by si mohla poradit…co si vziat do nemocnice na co by som nemala zabudnut…Na bolest sa pytat nebudem ,viem ,ze pre krasu si treba vytrpiet a co ty …ake si si dala inplantaty a ako dlho si po opke ? je to uz v pohode ?Ja budem mat 350ml anatomicke ,pocula som ,ze sa tieto inplantaty zvyknu prekrutit,ale Dr.Cerven ma uistil ,ze to nie je mozne ked je to pod svalom a prirastie sa to tam. Drzim pace vsetkym babam ktore to este len caka,tak ako mna .
Jasmin ahoj,ono je pisane ze treba si vziat hygien.potreby,papuce, pyzamo,zupan,to pyzamo a zupan mi nebolo treba,po prichode mi dali nemocnicnu koselu a v nej som bola.A co sa tíka toho prekrutenia Dr.Cerven je odbornik vie co hovori,neboj budes spokojna.papa.