Ajoooj.Dakujem za radu.Ano volala som s Dr a povedal ze ma vymeral a tak to je ak chcem 350ml ze stredny profil mi nemoze dat lebo by som ich mala velmi do boku…a ake si mala predtym?Gulate…Ano vravelmi ze je to viac do predu…Som rada vsetko mi vysvetlil.Este raz dakujem…
Ahojky, no vidis. Neboj. Ja som inac takto zastepovala 2 dni pred opkou:)) Som sa tiez zlakla toho vysokeho profilu - ale som veeelmi s nim spokojna. Ono to ozaj vie najlepsie odhadnut doktor. Este som hovorila doktorovi ked ma kreslil ze dufam ze z toho vysokeho profilu nebudem mat bradavky az pod bradou. Tak sa len zasmial a povedal ze tak to by urcite nedovolil:)) Ja som mala predtym s push upkou 85 B - normalnu bez push up efektu som v zivote nemala - teda pred opkou:))) A teraz nosim 85C-85D obycajne bez push up. Trosku aj banujem ze som nesla do väcsich - max som mala 405ml. Ale ja este nemam deti a neviem co by to urobilo v tehotenstve. Aaale som spokojna. Predtym som tam nemala nic a teraz uz mam a mozem chodit aj bez podprdy - paradaaaaaa:)
Dakujeeeeem za rady Pa
Kedy vlastne ides na opku
Termin mam v aprili,ale uz teraz sa neviem dockat.Ako dlho treba nosit tu modelovaciu podprsenku?
Dakych 6tyzden.ale to je to najmenej,hlavné je zvladnut stav po opke,nemysli na to neboj zvladnes to kolko mas rokov.
Ahoj Viki, ja som bola v KE v Chirmede, som 9. den po op, ak sa nieco chces spytat, som tu
Sarah ahoj,ako si na tom hojí sa ti to.
Zdeni poslala som ti meil,prislo ti to
Ahoj nesta, ano bola som u Dr. Marsala. da sa povedat ze sme sa dohodli, dal mi termin na 12 alebo 19.3, ale este zvazujem veľkost … on mi navrhol 250ml ale ked sa uz dam na to tak by som si dala aj 275ml. odkial si ak sa mozem spytat. moj mail je kalendar513@azet.sk - mozeme si pisat aj tam, drzim palce
Ahojte. Môžete mi prosím napísať, či v BB zavádzajú po operácií hadičky na odvádzanie sekrétu… nič o tom nepíšete. Ďakujem
Ak mozes napis mail adresu …pokecame viac …Paa
Chcem sa len opytat dievcat, co to uz maju za sebou, co si myslia o velkost 325ml. Som sice vyssia cca 170 cm ale dost chuda 47kg. A bojim sa ci to nebude na mna dost vulgarne
Ahoj, ja si davam 325 ml pod sval. MAm 170 cm a 48kg. Tiez sa bojim ci to nebude dosz velke. Ty uz mas urcite po operacii, mohla by si mi napisat ako si spokojna?? dakujem
Ahoj Silvinka, ja si mam dat 325ml pod sval, okruhly. Mam 170cm a 48 kg. Bude to dobre?
jejj Sisi , dakujem zlaticko ,prosim porad bola si sa informovat aj niekde inde?? Si spokojna?? Mozes mi poradit ako to funguje,konzultacia…?! Lekara si si vyberala sama,prepac prosim za ten naval otazok ,vacsina tu pise o Bratislave ,no az tam sa mi 3x nechce. Mozes mi prezradit kolko ml mas ty?? velmi pekne dakujeeemmmmmmmmmm
ak si sa pytala mna: som spokojna,vsetko je ok,bola som na kontrole u Dr.po 7 tyzdnoch…aj on je spokojny…
urcite sa neboj tej velkosti…325 neni vela…
Ahoj ja som bola v BB a nič take sa nezavádza. Je to výborná klinika a fantastický lekár.
mam k nemu termin na maj, ty si u neho kedy bola
Ahoj, dakujem, mohla by si my poslat mail s nejamymi blizsimi info cutiek@azet.sk Kolko si si to davala a u koho?