hoj, prosim ta mohla by si mi blizsie info napisat na mail cutiek@azet.sk. Idem si dat 325 ml pod sval, okruhli cez pazuchu. Bijim sa, ako to bude vyzerat pri mojej vyske 170, a 48 kg
Ahoj, myslim ze to bude pre Teba prilis neprirodzene… Ja meriam 170cm, vazim 50 kg a velkost som si dala 250 ml a je to akurat prirodzene mojej postave…
Tak porozmyslaj… Ahoj…
Sisi prosim ked budes mat cvilku ozvi sa mi,dakujem paaaa a skoru reconvalscenciu zelam
mozes mi prosim ta napisat, aku velkost podprsenky si mala a aku mas. Myslim, ze je tiez dolezite ake prsia si mala pred zakrokom. Ja nemam skoro vobec ziadne a chcela by som mat aspon Bcko. Co mi vlastne aj doktor povedal, ze vysledny efekt by mal byt 70 B
urcite sa neboj-nebude to vulgarne
ja som 175cm a 48kg a mam 320ml,a je to uplne ok…
ake blizsie info? u kazdej baby je to rozdielne,co sa velkosti aj pooperacnej bolesti tyka…
ja som bola operovana 12.1.09 u Dr.Tršku v Ba,mam 320ml a platila som 85tis.
Jasne pomailujeme,siu771@azet.sk
Ajoj.Ano myslim ze presne na tvoju vahu a vysku to buide dobre…Mas presne taku istu postavu ako sestra a ona ma tiez 325ml ale pod zlazu…Ale bude to ok…Tak drzim palceky…Ja sa uz aj bojim ved coskoro idem na opku.
a aku velkost si mala predtym? zevraj zavisi vysledny efekt aj od sucastných proporcii
ahoj Katka kedy ideš v máji? ja 13.5. :))
Ozvi sa mi cez pokec na zolinka131313.Som tyzden po opke u Dr.Kacmarcikovej a Dr.Orszaga…Pa
ahojte kocky prosim vas mohla by mi niektora poradit kliniku v blave ktora robi predoperacne vysetrenia pred augmentaciou na pockanie?
ahojky, skus Provitae,pa
dakujem ti velmi pekne.ty to uz mas za sebou vsak?ja idem 7.maja do Novamedu a mam dostat 300ml eurosilikon lenze sa mi to zda trosku vela mam 163cm a 42kg co si o tom myslis budem vdacna za kazdu radu.
Ahojky, no ja to uz mam za sebou. Uz som kozata 3 mesiace:)) Ja som bola u Trsku v BA. No moja, tej velkosti sa neboj. Ono ti to ten sval pritlaci. Ja ked som si skusala 360 ml tak to boli taaaake bomby ale teraz to uz nie je pravda - pekne odpuchli a o dost sa zmensili. Ale co uz. Som aj tak prevelice spokojna:) A ake budes mat? Gulate alebo anatomicke? Zaregistruj sa na omlazeni.cz a tam maju baby galerku tak si kludne popozeraj fotecky pred a aj po opke. Ale myslim ze by si urcite nemala ist do mensich:) Ides k Cervenovi?
Myslim, ze to ale zalezi aj na predoslich proporciach. A Yaya ma pravdu, tiez som sa tam zaregistrovala a je supre si popisat s niekym, kto to uz ma za sebou a to fotum je super
no ja idem 21.5. Ma to tam pekne narvane. Chcela som ist skor, len som sa asi neskoro rozhybala. Nevedela som, ze je tam taky naval. Kolko si ides dat?
Ahoj Katka, ides v den mojich narodenin:)) Zelam ti vela stastia, budem na teba mysliet:)
Ved hej. Ale myslim si ze pokial ide desia k Cervenovi tak ten ide skôr do mensich ako do väcsich. Je za prirodzenejsie a nie za nejake mega bombuse:)
ahoj YaYa dakujem ti este raz za tu kliniku,velmi mi to ulahsi behacky.ano idem k Cervenovi vies najskor mi chcel dat mensie no potom to nakoniec zmenil na 300ml gulate,ja som chcela povodne anatomicke ale on mi povedal ze ja uz tvar anatomicky mam a potrebujem vyplnit ten vrsok.na omlazeni som sa uz registrovala a je to tam super dokola si pozeram tie fotky az mi to pripada az nenormalne ale ten z strach z neznameho je proste tam,ale na druhu stranu sa straaaasne tesim.