ja idem mať 300 ml, len či to nebude málo, mám 53 kg a 164 cm a ty?
fuu, ako Vas tu citam tak som uplne zmetena…mam 173cm, 53kg a o necely mesiac mam u dr dostat 275ml, anatomi…ako to tu pozeram tak by som mala pekne pridat…aspon na 300ml, gulate a vyssi profil…vie mi niekto poradit…chcela by som mat pekne C-ka :)) ozaj dakujem
aha, este som zabudla, ako sa da predist tej velkej medze medzi prsiami? brr :))
inak vsetkym co to uz maju za sebou gratujem a mam co nas to len caka dzim palceky !!
mne bolo povedane, ze na to velky vplyv doktor nema, ze je to vo vacsejmiere dane hrudnym kosom a svalstvom. Dr by ti mal hned vediet povedat ako zhruba by to mohlo byt
Tak dakujem.Ja idem uz v pondelok…uz teraz sa bojiiim.Ale tak dufam ze to vsetky zvladneme a budeme spokojne.
Ajoj.No tak to by si asi mala pridat leo stycj co ti chcu vlozit budes mat pekne dvojky.Pekne trojky-cize C aspon 325ml.To si myslim ja osobne.Sestra ma a ma trojky pekne.Ja idem na opku uz teraz v pondelok.350ml vysoky profil ale tiez vela zalezi ake mas teraz.Ale sestra je chuda a vysoka ma 325ml.Tak skus.Drzim palceky.
tak v predstihu vsetko naj, dufam, ze to aj pre mna bude stastny den :)))
Dobrý deň. Chcem sa spýtať:
- o koľko veľkostí sa dajú zväčšiť prsia jednou
operáciou? (ja viem, že to záleží od viacerých
faktorov, ale aspoň orientačne, pretože ja ich
mám celkom malé, som takmer plochá) a chcela by som aspon velkost 4 az 4,5
Prosim pekne----
Dakujem za odpoved…
Caute baby. Ja by som sa Vás chcela spytat na pooperacné bolesti.Nie som citlivka ale mame synceka,ma dva roky takze je dost aktivny :-))).Dakujem za odpoved.
Ahojky. Treba ist na konzultaciu kde ta dr pomera,pohmata prsnu zlazu, pozrie kolko mas koze atd… Mne opka zväcsila prsia z vypchateho B na nevypchate C-D podla typu podprdy:))
ja som nemala nic…Si aj na zdravi? tak si pozri galerku externy…
ano Provitae…je ok,spravia ti tam uplne vsetko,aj sono prsnikov…a asi 2 dni.Sidlia na Palisadach…Svoradova 13.tel.c.0905 163 650.
Ahojte.Chcem sa spýtať,či bola niektorá z vás na silikóny na klinike Medestic v Blave?Je tam len jeden lekár,ktorý robí tento druh operácie,už som bola aj na konzult.Bol milí,všetko mi vysvetlil ako sa patrí,tak by som chcela vedieť,či má niektorá z vás skúsenosť s touto klinikou,ako dopadla operácia,či ste spokojné s výsledkom.Po operácii tam púšťajú domov už za dve hodiny.Vďaka za odpoveď a info.
Caute kocky:)som druhy den po opke a neni to az takee strasne,hned po opke to je blbe, a dnes akurat led sa chcem posadit.mam 300 okruhle a zda sa mi to tak akurat, ked ratam ze to este trosku splasne. mala som polky :)tak ak sa vsetko OK prime bude super. drzim palceky tym co idu…este sa ozvem ked si na ne zviknem…pa
Ahoj Siska dakujem, mam tak polky max.325 sa mi zda vela na 54kg a 173cm nemyslis? a profil vysoky, nemas dake fotky, poslem aj ja svoje ak chces…dakujem pekne a drzim aj tebe palce, nech tych 350 stoji za to, iste budu paradne :)!!! ahoj
Ahoj.Tak to ti zavidim ja to mam pred sebou,idem teraz v pondelok a vekmi sa bojim.Ja idem na 325ml stredny profil.Tak uvidime ako to bude ale mala som mat 350ml vysoky profil a zmenil mi to primar.Ale aj tak sa tesim.Tak prajem skore uzdravenie.Pa pa
Ahoj.tak vidis a uz mam po 350ml lebo doktor ktory ma mal operovat tam uz nieje co je asdi jedno stastie a bude ma operovat primar a ten povedal ze mi da 325ml stredny profil ze viac sa mi neda dat.Tak sme na tom asi tak isto,ale neva tesim sa aj s takych ved nemam ziadne.A nerozmyslaj nad mensimi ako 325ml naozaj.Uvidis budu C tak ze trojky a to moja sestra tiez nic nemala a ma 325ml a ma pekne trojky.Ale ved ako sa ty rozhodnes.Tak aj ja drzim palceky.
Siska a kolko merias a vazis?rozmyslam nad 305 vysoky profil…aby som nebola ako sex bomba…som ucitelka, tak aspon ako taka autorita aby mi ostala co myslis?
hm…nemyslis, ze je skoda tych 350?..este mam v stredu konzultaciu, tak uvidim
ako vidim,tak toto rozhodvani je pekne peklo, sa bojim aby som neprestrelila a aj sa bojim, aby mi to za tie prachy stalo…inak by ma asi slahlo :))
Ahoj.ja meriam 164 vazim 64kg a neboj nebudes ako seybomba stymi 325ml vazne bude to ok…to casom ajtak odpuchne a bude to dobre.Mne sa to uz blizi…rano cupkaaam pekne…Valmi sa bojiim.Ozvem sa hnet ako budem moct.Tak zatial pa pa