AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

cau Sisa…TAk drzim palce …prvy den je to brutal, druhy uz vidno ustup, a dnes na 4 v poho…boli hlavne rano ked po dlhom lezani vstavas…budu cece-neboj :slight_smile: papus

vsetko bude dobre neboj moja, drz sa, uz teraz budem cakat a tesit sa na tvoje prve pocity papa :))

Tak ahoj.No!uz som tu.Ano,ano prvy den brutal to mas pravdu…no dnes uz lepsie.sa mi zdaju niake maleee-hehe no neviem.ty si mala aky pocit ked si ich uvidela?No tak ale nejhorsie mame za sebou uz.

Ahoj.No tak uz som tu.Velmi ti drzim palce ak si uz rozhodnuta ist.Prvy den je neopisatelny.No dnes je to uz ok.Kazda ktora to chceme to musime prezit asi.Uz si sa rozhodla ake si das?

jeej no Sisika, super tak sa tesim ze si OK a ze uz mas nove kozenky, neboj budu Ti iste robit radost :)). ja este som sa nerozhodla…ale asi dam na teba 325ml…len este rozmyslam aky profil…ci ten vysoky, aleno nizky…uvidim co na tych 325ml povie lekar zajtra - neviem, ci ked mi bude chciet dat tie male, ci mam protestovat :)). mas aj foto? hrone by som ich rada videla, iste su nadherne :)) tesim sa s tebou, uz ta caka len to dobre…papa

myslim ze Cirova ma viac…aspon 400ml urcite :))

Sisi, cau :slight_smile: tak uz si po?? super, no da sa prezit vsak:) ja 6 den a boli to uz menej, male?? ja mam 300 ked ma rozbalili zdalo sa mi akurat ale este to bolo opuchnute…a snivalo sa mi ze boli male:DD uz mi ide poriadne na nervy ta podprda:( skrabem sa pravitkom :slight_smile: napis mi na bebenica@azet.sk …pa

Ajoj.Rada by som ti poslala fotky niake ale nemam.Inak Dr by ti mal povedat aky profil ti da,on to vie najlepsie.Ak si das tie 325ml tak si daj stredny profil,lebo ten vysoky roby potom este vacsie prsia.No ale ako uznas ty za vhodne.Mne je uz dnes zase trochu lepsie akurad to vstavanie s posteli.Drzim ti palceky.

ahoj Siska, tak som fakt mimo zase, co ti poviem:)) o 325 ani rec nebola, vraj to
by boli u mna velke D-ka,tak vravel ze ma
300 vysoky profil, ale ze aj to by boli
d-cka male na vyske by to spravilo 6cm…co je fakt dost, ked som si dala pravitko :)) …tak mi navrhoval len dake 290, gulate-ale take co sa postupne plnia-neviem ako sa to povie a stredneho profilu…vraj to by boli c-ka mensie…tak asi dam ne neho a skusim tieto…len aby to nebolo malo, lebo ma klepne pepka. a ty ako sa inak mas?ake su kozenky?videla si ich?si spokojna zatial?ako to prezivas?..drz sa a hlavne sa uz tes!!!
uz to mas ze sebou a uz budes len a len krajsia.papa

ahoj zuzu, mozem sa opytat aky profil mas?mne doktor vravel ze keby som chcela vysoky vraj by to bol ozaj extrem+5,5cm do vysky…mne sa vysoke pacia…inak vela stastia s novymi kozemnkami a skore uzdravenie prajem :slight_smile: Iveta

Ahoj.No tak to si ma teraz pekne prekvapila.Stych 325ml by si mala jedine vtedy Dcka keby si mala svoje prsia asi dvojky.Ku komu si to ides davat robit?davaj si velky pozorkomu sa nechas operovat.Ako som citala tak mas tak polky,nie?tak ako mozes mat Dcka…Preboha ved ja mam 325ml a su trojky a malasom jednotky.Ja osobne si myslim ze tych 290ml je malo.Este tych 300ml no ako ok ale uznamkeby ti povedal ze nemas kozu na 325ml ale ze budu Dcka to asi nie.Moja sestra je tak vysoka ako ty a tiez chudunka a ma ich take akurad a zase kamaratka co ma 280ml place ze si mala dat aj vacsie.Skus ineho doktora.Ja som bola u styroch.treba si ozaj davat pozor.Ja som mala mat vysoky profil 350ml a ten je dopredu 5cm tak ako moze byt ten tvoj ktory ti on chce dat 6cm a mensi implos.Mala som stasie ze ma neoperoval doktoe ktory mi chcel dat tie 350ml.Nechcem tu o tom pisat racej.Kedy mas ist na opku?hm?ja som styri dni pred opkou zmenila doktora a operoval ma primar.Davaj velky pozor.Keby si bola s BA tak by som ti odporucila toho primara.J asom zatial spokojna.Nemam ani jednu modrinu co dievcata pisu ze maju a videla som aj fotky.Ked mana druhy den rozbalil takmi vravi ze pozrite si ich Silvia a ja ze nie su urcitemodrinove a on ze nie,nie len sa pozrite.Teraz sa uz citim ok az nato ze ma tie rezi svrbia-hehe.a vobec som vlastne nepocula o implantatoch,ktore sa naplnia.No neviemale nemam stoho bohvie aky pocit.Davaj hklavne pozor.

ahojte kočky,najde sa tu nejaká čo má nejaké problémy s novými prsiami a nieje spokojná?alebo zasa až moc spokojná? prosím ozvite sa ja sa neviem rozhodnúť či mám alebo nemám ísť :-(((

ahoj Matka, ja mam 173cm,53kg,teraz 75/A plne a ide mi dat 300vysoky profil+ 5,3 cm tusim do vysky…vraj je to u nas na velke C,resp.male D cko…tak neviem…tiez som z toho mimo…hm

ahoj aj ja mám ísť v apríli k Trškovi.Bola si s ním spokojná?mne chce dať 400ml lebo som dosť vysoká a mám široký hrudník…dík za odpoveď pa

Ahojte holky, bola niektorá z vás na operáciu v Leviciach - Mediklinik? Ak áno, akú máte skúsenosť?

ahoj naomi, chcela by som sa ta opytat, ci si bola u dr.Červena. a ak ano, ake si si dala urobit?

ahoj Ivanka. ja idem k dr. Červenovi 14.maja. ak sa mozem opytat, ake ti bude robit? vies ja som bola na konzultacii a povedal mi, ze najlepsie by som mala 325 gulate…ale neviem aky profil…tebe to povedal?dakujem za odpoved…

Ahojte.Som 7 den po operácii a znecitlivel mi lavy prsnik na dotyk,je to ako brnenie v ruke,alebo daco podobne.Nestalo sa vam to nniektorej?Co to moze byt?
dakujemm

Aky je rozdiel medzi strednym a vysokym profilom a ml?

Od coho zavisia ceny implantatov, zevraj od velkosti nie, tak od coho od kvality?