preco interklinik maju take drahe ceny? Len za robotu chcu 50 000 ZA SILIKONY,
Preco je taka draha u nich operacia silikonov? za robotu chcu 50 000 ako citam ich cennik
Prosim vas,som uz 9 den po operacii a stale mi neprechadza bolest v lavom prsniku,prave je uplne ok, ale lave mam ako stuhnute.Pri chodzi v nom citim pichanie.Prosim,nemate s tym niekto skusenost??Za hocjaku odpoved budem vdacna,dakujem Vam moc
Prosím Vás viete mi niekto poradiť na ktorej klinike sa dá za prijateľnú cenu zväčšiť prsia? Neviem presne ako sa pohybujú ceny, tak ak máte skúsenosti, tak mi prosím napíšte na mail. dakujem miriam
Ahoj Silvia.Mala by si zajst doktorovi,nieje to sranda.Pichanie je podla mna este v poho ale to stuhnutie,neviem ale racej chod…DRZIM PALCEKY.Ja som dnes presne tri tyzdne po opke.
ahoj, ja tam idem 24.4 a komplet platim 84tis. podla mna to nieje vela.pa
Ahojte máte niektorá termín 28.4. u červeňa??? :))))))
ja idem 22.4.a platim tak isto…myslim ze celkom ok
ahoj.chcem sa spytat ako casto sa menia imploše?Po kolkých rokoch?Ja mam 170výšku a vahu 48kg, kolko ml by ste mi doporučili?teraz mam podp. vel. 75A.A akú kliniku-v akom meste, doporučujete a akeho doktora?
ja som mala mať ale som ho zrušila…prečo?
ahojky ,lebo mi volala, že nejaká baba to zrušila, tak idem asi za tebaa :))) prečo si ho zrušila??
som si to rozmyslela, nebola som si na 100% istá, tak uvidím, možno o rok alebo neskôr… ale inak isto ideš namiesto mňa :-))) sranda a ešte k tomu sa voláš ivana ako ja :-))) držím palce!!!
to je ale náhoda :)))) tak vlastne ti dakujem :)), lebo som mala ísť až 13.5. nevieš o niekom kto má tiež tento termín???
tak to už fakt neviem,ja som sa objednávala v novembri, to bolo ešte do termínu velmi skoro,a asi pred 3 týždnami som to zrušila… a aké si ideš dávať? ja som mala vybraté 300 ml,okrúhle…
navrhol mi 300 okuhle vysoký profil a včera som to bola zmeniť na 325 :))))
ahoj,mozes mi povedat kde najdem MuDrCervenovi?alebo tel cislo.Robi aj na splatky?dakujem ti pekne
to zalezi od toho, aku vyslednu velkost chces mat
bola si tam osobne, alebo si to zmenila telefonicky. Aj ja si to chcem zmenit
najprv som volala a odsúhlasil mi to, že to je minimálny rozdiel a potom som tam aj bola s kamoškou, jej vyberali stychy, tak si ma ešte raz poprezeral.
a retro ti nechal tu istu