ahojte babenky ja idem na operáciu pŕs 4.mája. Idem do Trnavy k Mudr. Marsalovi. máte niekto skúsenosti s pánom doktorom?
ahoj ja som bola u neho na konzultácii ale radsej som navstivila iného doktora ten mal uplne iny pristup uz na konzultácii… ak je to jediny chirurg u ktorého si bola na konzultácii urcite ti radim navstivit aj ineho napr. dr Fabry a konzultacie ma zadarmo
Ahojte, je tu niektora, ktora ide k Cervenovi 21.5.??
Ahoj,napiš ako si bola spokojna! Kolko ťa to stalo? Uvažujem tiež tuto kliniku.
Ahoj Yaya, tak to máš úplnú pravdu,
doktor Červeň je za menšie prirodzenejšie prsia - som toho živým dôkazom
Ale pravdupovediac - teraz by som si dala spraviť väčšie prsia.
Dr.mi dával 280cc, mám 162 cm, 52 kg, ale zdá sa mi to málo - mám gulaté implantáty, rez pod pazuchou.
Ach jaj. Sme ale nespokojne. Skoro kazda baba po opke banuje ze sme nesli do väcsich:))
Ja som si tiez myslela ze budu väcsie - tie moje. Ale ved im dam este jednu sancu - po detoch:)
caute baby.ja meriam 168,vazim 64kg a idem na 300ml okruhle…povodne som mala ist na 325,ale ze je tam to riziko,ze sa mi rana otvori…tak teraz neviem,ci nebudu male.300 ml je ake cislo podprsenky?
no ja mam 170 cm a 49 kg a idem na 350 okruhle, zevraj take Cko
Ahojte.
Poprosím Vás,mohli by ste mi niekto dať kontakt(mail a t.č.)na Dr.Červeňa a Dr.Pikulu?Bola by som vám velmi vďačná.Akosi to neviem nájsť a z "technických príčin"nemám možnosť surfovať.:))
Ďakujeeeem!
Ahoj Katka ,ja mam 173cm vysku a 65kg vahu. Mam 350 ml anatomicke vysoky profil a podprdy C su mi male …je to take D…som spokojna.Drzim palce !!!
Ahoj Nika, tel cislo na Dr. Cervena je 048/4399156 a mail dcerven@novamed.sk, odporucam- dobry pristup, pekna praca,super vysledok.
ono to zavisi aj od toho, aky si mala zaklad pred, ja teda skoro ziadny tak dufam, ze to Ccko urcite bude. a dakujem. Kto ta robil?
ahojte kocky potrebovala by som poradit som stvrty den po a mam stale priserne bolesti mohli by ste mi dat radu ake tabletky proti bolesti su najucinejsie?budem vdacna za kazdu radu
Mna operoval dr.Cerven…som spokojna…a budes aj ty.
Ahoj, ja som 11 deň po op a mne najlepšie zaberal FLECTOR RAPID 50 mg, je to granulát v malom sáčku, ktorý sa rozpustí vo vode a už za 15 minút budeš cítiť úľavu, uvidíš. Držím palčeky. Ale neviem, či to nie je len na predpis, ja to mám od dr., čo ma operoval na recept, tak si to daj predpísať, je to úžasná vec, naozaj, zbaví ťa bolesti.Tie sa po čase zmiernia, neboj.
dakujem Janka za pomoc.a este sa ta chcem spytat je to v pohode ked su tie prsia take tvrde?mam taky pocit ze sa mi stale tlacia do vrchu myslis ze sa to este vyformuje.mam z toho trosku obavy.a nevies nahodou ako dlho treba nosit ten stahovaci pas ktory sa nosi este na podprsenke?dakujeeeeeeeem
chcela by som sa opytat,ci mala niektora z vas pred operaciou zvyseny cholesterol.
Nie je zač, len aby ti to pomohlo. Myslím, že je to normálne, že sú tie prsia také tvrdé, aj ja ich mám ešte také, podľa mňa je to tým opuchom. Keď ústúpi opuch a vstrebe sa všetká nakrvácaná krv v okolí prsníkov a implantátov, tak to určite povolí.Ten pás je hlavne kvôli opuchu, tak mi to dr. povedal.Keď mi ide na nervy a potrebujem sa predýchať, tak si ho kľudne odopnem na pár minút a potom zase zapnem, tým sa nemôže nič poškodiť.Mne na začiatku extrémne opuchla pravá strana a dr. mi povedal, že ak sa mi bude zle dýchať, kľudne si môžem ľahnúť a na pár minút rozopnúť všetko a predýchať sa. Ale už je podstatne lepšie a opuch sa viditeľne stráca. Tak sa držkaj a dúfam, že aj tebe, teda nám všetkým trpiacim sa už čoskoro uľaví a budeme krááááásne.pa zatiaľ
Ďakujééém,už som mu písala a ozval sa.Pá-pá.
ahoj Karinka ja s tym mam skusenost.Mesiac pred opkou mi robil moj lekar testy a zistil mi prilis vysoky cholesterol no napriek tomu,ze som si davala celu dobu na jedlo pozor sa to zlepsilo len trosku a tie predoperacne testy ukazali ze je zvyseny aj tak.Ale nemusis mat strach to nie je nic vazne.Ja to uz mam za sebou aj s vysokym cholesterolom.Drzim palceky