ahoj Janka dakujem za tu radu.Dnes som si to kupila a naozaj to pomaha. Pretoze dnesne bolesti boli fakt extrem mala som pocit,ze mi tie moje prsia z bokov exploduju no po tom prasku sa to zlepsilo.Este raz vdaka a aj tebe prajem nech je to uz rychlo za tebou a tesis sa z novych prsiciek.pa pa
dakujem,si zlata:)uz som sa totiz bala,ze ma nebudu chciet operovat:)
Ahoj, no to sa úprimne teším, že ti to pomohlo, to je fajn. Postupne sa to bude zlepšovať, uvidíš, mne je už celkom fajn. Ešte ti chcem poradiť, ak máš opuchnuté prsia a sem tam modrina (ako ja), tak je na to výborný Lioton gél 100 000, tak sa to volá, robia na to reklamu aj v telke. Ja sa tým poctivo natieram a ten opuch mi fakt mizne zo dňa na deň. Možno by to zmizlo tak rýchlo aj bez toho, to neviem ale každopádne, ak chceš, tak si ho kúp, určite to nezaškodí.Aj ja tebe prajem len to naj, naj, naj a nech nám to stálo za tú bolesť…
Ahoj Desi, dnes som sa rozprávala s dr. a pýtala som sa ho na ten sťahovací pás na podprsenke. Povedal mi, že zo začiatku ho treba nosiť hlavne kvôli opuchu a potom, keď opuch opadne kvôli tomu, aby implantáty nevycestovali pod bradu. Takže či sa nám to páči alebo nie, celých 6 týždňov ako podprsenku.Tak držím palce!
Dakujem Jani za vsetky rady velmi si mi pomohla a tak ti prajem aby ti tie tyzdne ubehli ako voda a ty si si mohla konecne kupit normalnu podprdu na nove prsicka.este raz vdaka pa pa
Rado sa stalo. Aj ja tebe želám rýchle zahojenie a predovšetkým spokojnosť s novými a krásnymi prsiami.pa
ahojte ktora babenka ide na opku v termine 1.6 k červenovi
bola uz niektora z vas pri pani doktorke zabavnikovej?
ahojte dievcata,idem na prsicka a chcem dat 395 ml,je to vela?vieti mi poradit?DAKUJEM
ahoj Narin ja som dva tyzdne po a mam 300ml a hned po opke sa mi zdali male no pomaly sa tvaruju a myslim, ze su dostatocne velke.ta velkost ale zalezi hlavne na tvojej postave no 395 su podla mna velmi velke a dolezity je tam aj profil.Rozdiel je aj medzi gulatymi a anatomickymi.Najlepsie to vie ale zhodnotit tvoj lekar ja som dala na radu mojho a som spokojna.Ja mam vysoky profil a miery 163cm a 42kg.pa pa
ahoj, ja idem 2. tak mi vyhrejes postel:)
Bola som v Brne na konzultacii-chceli za konplet zakrok 95tis. Poradite mi dobru kliniku i cenovo v Bratislave? Ktora z vas ma skusenost a je spokojna? Dakujem
babenky prosím vás ktoré už to maju za sebou môžte mi povedať…len sa idem dať objednať na kozultáciu s doktorom…koľko to asi tak trvá no že mi dá termin na konzultačku a potom ma objedná…aspon cca…určite záleži od toho koľko toho ma ale dufam že to netrvá mooc dlhoo… ďakujem moc pekneee.
mozem sa opytat na kolko vas vyslo predoperacne vysetrenie?
ahojky,ja meriam 174 cm a 58 kg.uz 2 krat sa mi odlozila opka kvoli chorobe.Budem mat anatomicke,ale asi nebudu to 395 lebo ja este planujem 2 babo.A ty mas anatomicke?Da sa vydrzat bolesti?
ahoj karin ja som bola na predoperacnom vysetreni na sukromnej klinike v Blave,pretoze som na to nemala dost casu si to vsetko obehat.a tam ma to vyslo nieco cez 80eur.ale keby si si to dala robit u tvojho lekara tak to vyjde urcite velmi lacno len musis vsade cakat.vysledky som mala za dva dni hotove.klinika sa vola provitae ak mas zaujem.pa pa dufam,ze som ti aspon trosku pomohla pa pa
ahojte holky mohli by ste mi niektora poradit po akej dlhej dobe od op mozem spat konecne na boku a nie na chrbte.som 5 tyzden po zvacseni.dakujem
ja som si pomohla tak,pri ležaní na boku som si podložila malé vankúšiky pod prsia takže sa mi nedotykali posteli -velkeho vankúša,mne to pomohlo.
dakujem zuzka za radu.pa pa
Ahoj Desia, ja sa chystam tiez na opku, a kedze vidmi, ze si podobnej postavy ako ja, chcela by som ta poprosit, ci by si mi nemohla poslat zopar fotiek, neviem sa rozhodnut medzi gulatymi a anatomickymi. Doktor mi totiz hovori, ze gulate budu na mne vyzerat ako dve gule, ale som skor za ne ako za anatomy. Prosim ozvi sa. dikes:)Katka