AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

mam sest rokov implantyty, ja som na bruchu zacala spat po dvoch nociach. tak ako mi to bolesti dovolovali. poradila mi to pani doktorka.

ahoj no ja som 3 tyzne po opke a uz robim vsetko aj spim na boku pa

Ahoj ja som 3 tyzne po opke a uz spavam na boku treba to pomali skusat ale ide to papaapap

ahojte dievcata.som 4 den po a chcela by som sa opytat,ci vam niektory lekar hovoril nieco o masazi prs po zvacseni.dakujem

ahojte, chcela by som sa spytat ci by ste mi vedeli odporucit daaku dobru kliniku na zvacsenie a pribliznu cenu, diky

ahojte viete mi poradit som uplne plocha doktor mi vravel ze mi neodporuca davat vypln vlastnym tukom pretoze mam uplne ploche prsniky a nebudu pravidelne a povedal ze najvacsie co by sa mi tam voslo je gulovity tvar a 300ml preco tak malo ved to budem mat iba dvojky neda sa tam natlacit este viac aspon na trojky?pretoze on vravel ze to hje maximum

ahojky ja som bola v Novamede u dr.Cervena cena 2100 so vsetkym.Vrelo doporucujem skvely lekar a krasna praca.pa pa

keď ich budeš mať 10 rokov, potom napíš :slight_smile:

este dodam, pozri si toto video

nevisi na dobe. ani silikony nemusia pomoct v pripade ovisnutych prsnikov, treba ich upravit

Ahojte, uvazujem nad zvacsenim prs, viete mi poradit v BB dobreho plast. chirurga? pripadne Vase skusenosti…
Dakujem

Ahoj Desia,
zatial som bola iba na konzultacii u Dr. Fabryho, ale uvazujem nad Dr. Cervenom. Mnohe si ho pochvaluju a je aj cenovo velmi dostupny. U Fabryho je to od 2500 do 2900 EUR, zalezi od typu a objemu implantatov. Podla mna je to dost veky rozdiel 400-800 EUR v porovnani s Cervenom. Mozes mi prosim ta poslat nejake fotky, ako si vyzerala pred a po opke? Bola si na predoperacnych vysetreniach v Novamede? Mam vela otazok, takze budem rada, ak zareagujes a odpovies mi na mail. Zaujima ma aj to, ako dlho si cakala na termin od konzultacie a ci sa za konzultaciu plati. Aky si mala z neho prvy dojem a ci mas anatomicke, alebo okruhle a aky objem… ak mi napises co najviac inform. budem rada.
Dakujem krasne.
papa

Ahoj Dominika,
odporucam v BB Dr. Cervena, som 3t po operacii, bez korzetu cez den /len v noci/ a som prevelmi spokojna. Treba si prve 2t odtrpiet, ale potom na tu bolest zabudnes. Ak to chces, neries, sprav to. pa

Ahoj vies mi prosim ta nieco blyzsie napisat ohladom operacie??Mam zaujem, ale aj stres.dakujem pekne.pa

Dievčatá, viete mi poradiť akú si mám kúpiť podprsenku po plastike? Mám na mysli s/bez kostic, značku… ďakujem.

Ahoj Desia. Tiez mam mat opku 9.9.2009 ale stale sa neviem rozhodnut medzi tvarom. Pozerala som si forum dozadu a videla som, ze mas priblizne rovnake miery ako ty. Preto sa chcem spytat, ci mas fotky v galerke, aby mi to ulahcilo rozhododvanie. Taktiez sa chcem spytat, ako si si teda robila to predoperacne vysetrenie, zavolala si tam a objednala sa na vsetko? Prisla si tam s tym papierom od lekara? Diky moc:))

Ahoj tina, môžem sa spýtať, ako dlho máš spravené prsia? Ja sa chystám na operáciu u nás v Nitre. Bola som na dvoch konzultáciách. Ešte stále sa bojím niektorých vecí po operácii, ako hlavne bolesti. Veľmi mi nepridávajú na odvahe niektoré príspevky. Prosím, môžeš mi napísať, aké máš pocity a aké boli po operácii? Ďakujem Ti.

Ahojte mozete mi niekto poradit? chcem si dat spevnit prsia, pretoze ja som s nimi spokojna ale rozmyslam nad silikonmi alebo len nad spevnenim, neviete v akych cenach sa to pohybuje a koho mam kontaktovat? Dakujem

ahoj nikol ak si este nebola na tu opku a mas este zaujem o info tak sa znovu ozvi a dam ti kontakt na mail kde spolu popiseme.prepac ze som neodpisala ale uz som tu davno nebola.pa pa

Nemam strach z bolesti, mam strach ak by nastali mozne pooperacne komplikacie… hnisanie, necitlivost bradaviek, privelke vnutorne krvacanie a zle celenie rany… preto sa obraciam na te co ten zakrok podtupili, ci mam ustupit alebo sa preto zozhodnut

kocky ktora idete na tento abo podobny termin k cervenovi?