Ahojte baby.Môže mi niekto poradiť?Chcem si zväčšiť prsia v BA,ale neviem sa rozhodnúť na ktorú kliniku mám ísť a ktorý doktor by bol dobrý a cenovo prístupný.Ďakujem za všetky informácie čaute:)))
Dr. Trška
maca smiem sa opýtať ty si bola u dr.Tršku?Hovoríš že je ok?Díky moc krát.
ahojte baby,
vazne rozmyslam nad operaciou a tak by som sa chcela poradit, ktoreho lekara by ste mi odporucili- na meste nezalezi a v akej cene vas to vyslo uplne komplet. ako dlho trva, kym vas objednaju na konzultaciu a kym podstupite operaciu- je pre mna termin v januari este realny? vopred vdaka
ahojte mate nejake skusenosti s dr. kostalom?
Ahojte kocky…ja som 3 dni po opke, mam 320ml a 285ml anatomicke pod sval…doktor mi povedal ze mam 5dni nosit ten staovaci pas na podpire,no ja osm ho dnes dala dole.strasne ma rezal,dokonca sa mi z neho porobili cervene fleky pod ramenom.co myslite,mam si to dat naspät?teraz mam taky trosku tlak v prsiach akosi sa to taha dole,ale apson mozem dychat:-(citim sa bez neho lepsie.co sa moze stat ak som ho dala tie 2 dni skor dole?za odpoved dakujem.
ahojky ja sa tiez chystam na opku , chcem sa spytat mala si velke bolesti?a aku velkost si mala pred opkou a teraz po opke? gabi
Sarika,
musis nosit pas 4 tyzdne cez den aj v noci a do 6 tyzdnov len v noci. Mam Uz 4 mesiac po OP, viem o com hovorim. Musi ti to pekne sadnut, aby ti prsia nevybehli tam, kde nemaju… Mna opreoval Dr. Cerven a vsetky pokyny mi samozrejme spisali na klinike. Treba sa ich drzat. Ja mam rezy pod pazuchou, vies ako to mna bolelo?? Ale musime vydrzat, ved chceli sme to len a len my a nik nas nenutil. Prajem rychlu pooperacnu rekonvalescenciu…
awooj
jatiez dost vazne uvazujem o zvacseni prsnikov ale netusim kolko to tak priblizne vide financne ak by ste mi mohli niekto poradit dakujem pekne
ahojte baby tak ja chcem tiez silikony ,peniaze mam , strach nemam , uz aby to bolo , LEN KAM…som z ba a rozmyslam nad tym ku komu aby to dobre dopadlo??? chcela by som minim.400ml implantat , menej by som nechcela, okruhle ,rez pod prsom…poradte prosim moc moc moc vam vopred dakujem (dr,Trska, dr.fabry, dr.jezovita, dr.siska,???co myslite???)
baby a nemate niektora foto ktora mate 400ml a viacej velke implantaty???Bola by som rada keby som sa mohla na ne mrknut nakolko chcem take velke…moj mail je ivana.zichackova@gmail.com
bellinka, ja mám 400ml okruhly s vysokým profilom pod svalom už 5 rokov…ale záleží aká si vysoká akú máš postavu…ja mám 179cm, takže mne tá velkost sadla ako rit na šerbel :)))ešte si nebola na konzultácii?
ahojj katka dakujem za odpoved si ma milo potesila…ja mam vysku 174cm a vazim 53kg…mam uz aj rok kojenia za sebou takze ta velkost by sa mi tam urcite zmestila ha ha este som nebola na konzultacii ale chystam sa v najblizsich dnoch obvolat par doktorov a vypocut si ich nazory…
Ahojte poradte mi niekto doktor mi navrhol 175 a stredny profil, alebo 200 a vysoky profil…co by ste volili vy? ja by som chcela vacsie, ale vraj sa mi to nezmesti pod kozu viac:(…hlavne tie co to uz maju za sebou poradiite?..ten vysoky profil to je aky? to budem mat prsia moc pri sebe alebo ako lebo som to nepochopila od doktora:))…dakujem za kazdu radu
Baby aky je rozdiel medzi tymi profilmi nizky stredny a vysoky? Ktory je tak prijatelny? Ci to zalezi od typu prsnika asi vsak?..
Ahojte aj mne navrhol doktor 175 ml stredny profil a mam opku 6 novembra mozno je to malo, ale tak uvidim aky bude vysledok zas nechcem mat neviem ake velke prisa…a idem k Lehockemu nemyslim si ze je zly, kadzy doktor ma iny pristup a je len na nas koho si vyberieme…
Ahojte…
chcem sa spýtať,čo budete robiť s tými silikónovými prsiami o 10-15-20rokov?Pôjdete na operáciu znova?A potom znova?Také 25r.baby keď si ich dajú…majú pred sebou ešte 50r. a silikóny takú životnosť nemajú?Nepýtam sa to ironicky,lebo aj ja som dlho zvažovala dať si ich urobiť,ale táto otázka sa tu vôbec nerozoberá a popri tom čaká všetky.
Ahojte, nemá niektorá z Vás skúsenosti s doktorom Pikulom? Pôsobí na klinike Novamed v Banskej Bystrici.
Ďakujem
Ahoj zakinka, už je to možno psé, ja som bola v Medestic pred dvoma týždňami, doktor je sympoš, mala som dohodnuté ešte 3 ďalšie konzultácie, ale keďže som si hneď na druhý deň po konzultácii zlomila ruku a termín mali volný presne v deň, ktorý som chcela-o mesiac, tak som sa na ostatné konzultácie vykašlala…neviem, či som spravila dobre, po týždni normálne pracujem, v pondelok idem na druhú kontrolu…vzhľadom na to, že so relatívne útla, 164/45, obvod 70 pod prsiami a po jednom dieťati, dostala som anatómy 350ml, aj tak sa mi zdajú malé…ale keďže som sama lekárka, mám pocit, že sa so mnou bavil už pri konzultácii na rovinu…pri operácii boli všetci milí, uvidíme…zatial si nikto nič nevšimol
Ahoj Ivka.Citam,ze ta operoval dr.Cerven.Ja chcem ist k nemu tiez,myslis,ze by sa dalos tebou pokecat cez telefon???Staci ked mi napises sms a ja ti zavolam,moje cislo je 0903 864 647 Adriana.DAKUJEM