AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Ahoj Desia.Da sa nejako s tebou spojit telefonicky,kedze si bola u dr.Cervena ku ktoremu chcem ist aj ja…uz mam aj termin,ale rada by som sa rozpravala s babou ktora to uz ma za sebou.Napis sms na cislo 0903 864 647 Adriana.DAKUJEM

Ahoj Galina.Da s s tebou skontaktovat telefonicky??Rada,ba som sa rozpravala s babami ktote boli u dr.Cervena,pretoze ja mam u neho termin operacie a chcem s niekym pokecat co a ako.Moje cislo je 0903 864 647 Adriana.Napis len sms a ja ti zavolam.Vopred dakujem…

Ahoj Evi.Aj si bola na tej operacii??Ja sa chystam tiez a chcem sa rozpravat o tychto veciach s babami ktore uz boli na operacii.A hlavne si napisala,ze si ptakmer plocha co som aj ja.Napis mi prosim na tel.cislo…0903 864 647 Adriana.Vopred dakujem…pa

Ahoj Miri.Napis mi prosim ta sms na tel cislo…0903864 647.Rada by som sa s tebou rozpravala.DAKUJEM Adriana

Ahoj Siu.Mozem ti napisat na tvoj mail??Adriana…chcem ist k doktorovi Cervenovi.Dakujem…moje cislo je 0903 864 647…keby nieco.

Ahoj Ivka…rada by som sa s tebou rozpravala ohladom operacie prs…moje cislo je 0903 864 647 Adriana.Prosim ta napis mi a ja ti zavolam.Vopred dakujem

Ahoj Lia.Moje cislo je 0903 864 647 Adriana.Rada by som s tebou pokecala tak mi ked tak napis sms a ja ti zavolam…DAKUJEM…pa

Ahojte skusene,co uz maju spravene prsia…uz par mesiacov rozmyslam o operacii a nicomu nerozumiem tym cislam 325ml,250 ml ci co?ako to mam chapat?cil prvykrat zistujem ci by mi neublizila operacia a aj silikonove prsia v buducnosti?nevim kedy je vhod si dat pred tehotenstvom alebo radsej po tehotenstve?!mam 22 rokov a mam strasne male dvojky,niesom s nima spokojna:(…vobec sa necitim sebavedoma:( prosim odporucte mi niektora ktoremu doktorovi mam verit?chcem aby bol sikovny a neklamivy,prsia musia vyzerat aspon prirodzene…dakujem…

serte na chemiu a silikony co sa vam o 10-15 rokov prederu a silikonovy gel sa vam vyleje to tela, dobry manzel sa vie pohrat s kazdymi prsiami

tie cisla 320ml a podobne su objem…napriklad 300ml su 3dc…skus si dat do sacku vodu alebo ryzu a napriklad si daj tych 300ml cize 3dc a daj do podprsenky a podla toho sa vlasne aj rozhodnes aku velkost by si chcela…ale samozrejme ti s tym poradi aj lekar nemozes si dat zas 400ml ak by si mala male prsia a tak dost by to si myslim ze aj bolelo…a zalezi to aj od inych faktorov:)…ja by som ti odporucila doktora Cervena z Banskej Bystrice…ja idme k nemu na opku teraz o tyzdne…a je fakt super a dobry pristup:))…ak este nieco budes chciet vediet pytaj sa)

Len pre informaciu teraz sa vyrabaju silikony kt. obsahuju kohezny silikonovy gel…a predpokladam ze nevies co to znamena…skus si aj toto nastudovat ako si si nastudovala niedke z netu ze sa prederu …skoda ze som o takom nieco nepocula a ze vyleju? ty kde zijes prosim ta?

presne taak :))

Za 400ml koľko musím platiť? Mohli by ste mi povedať? dakujem

Jaj taaak objem,to som nevedela :)…super dikes za radu,a este mozem ta poprosit o otazku?vhodna operacia je kedy?pred alebo po tehotenstve?lebo,co ked sa stane o par rokov ked budem planovat decko a budu problemy s nimi kvoli kojeniu…bojim sa,aby sa nezapalili v nich alebo co…nemam ani sajnu s tim ci to treba aj kazdych 15 rokov ist na nove kvoli zastaraniu?!volakde som to citala,je to pravda?dakuejm za odpoved…

no takto ja niesom doktor:))…ale tak pokial ja viem a moj nazor je ze si to kludne mozes dat aj pred tehotenstvom ja mam tiez 20 a idem si ich dat spravit keby mam cakat na dieta tak potom mi to uz bude aj jedno ake bude mat prsia…ako obrazne povedane:))…a kojit mozes v pohode aj so silikonmi nic sa ti nestane…a nikto ti nezaruci dozivotnu zaruku, ale tak zalezi od tela ako prijme to cudzie teleso, ale pokial ja viem tak si to davali mozno menit po par rokoch len kvoli tvaru ked uz aj tvoja koza bude mat mensiu elasticitu mozno ti prsia trosku padnu a nebudu take ako po operacii…ale mylsim ze to netreba menit …:))…ak sa citis zle tak si ich daj isto spravit zvysi ti to sebavedomie a hlavne sa budes ty citit lepsie)…moj nazor…)a moja kamaratka otehotnela rok po tom ako si dala spravit prsia a vsetko v pohode aj s nimi odkojila a nic s nimi nema…)

Za ml sa neplati, ale za znacku, tvar silikonu (kvapkovité su drahsie)

ked mas nejake tie kozy tak co ta do toho!

Som po zakroku,ale to bola bolest,ktora nema nic spolocne s bolestou hlavy,migrena,zuby,zlomeniny,toto je nieco,co uz nikdy viac!! Som 6 den po opke a pali ma v pravom a v pravej bradavke stale.Mne bolesti a nadavania mamine trvali 4 dni a to som len lezat musela aby sa to hojilo.Cele je to individualne.Mna rezali 2krat,zasivali 2x. Zle umiestnili,ale som spokojna,mam to za sebou,starostlivost maximalna,cenovo od 2.000,- - 2.500,- € so vsetkym.Aj na splatky maju.Quatro.Ak nejake otazky, tak sem sat sem nazriem.

Ahojte. Už dlhšie rozmýšľam nad augmentáciou, chcem anatomický tvar. Viete mi poradiť dobrú kliniku, plastického chirurga na východe, najlepšie v Košiciach? Prípadne má niekto skúsenosti s klinikou Chirmed v KE? Ďakujem

Ahoj Stanka, ja uz velmi dlho rozmyslam nad augmentaciou ale neviem sa rozhodnut…A chcela by som aby mi niekto odporucil lekara najlepsie v KE.Tak ako ty hladas.Ak by si mala nejakou informaciu bola by som velmi rada ak by si sa s nou podelila…Dakujem Milana