Mam silikovove implantaty 11rokov,ale nastal problem s tym ze sa mi jeden posunul a je nutna vymena skuste mi poradit kam mam ist?pocula som dobre referencie na BB Cervenan a BA Trska.Ake su cenove relacie??
mam 27 rokov uz od 20tky som si snazila nasetrit n operacdiu moj plat kedze som z vychodneho slovenska a pracujem ako predavacka v miestnych potravinach bol slaby a zadlzit soms a nechcela nejakymi splatkami stale ked som uz malůa dostatok penazi tak sa nieco stalo alebo pokazilo auto a konecne som nasetrila sice malo ale doktorovi som vravela ze uz m je to jedno ze som uplne plocha ze mam komplexy si aj najst priatela a vyzliect sa pred nim a na mojej hamblivosti mi krachovali vztahy a on nasiel uplne najlacneisiu francuzku znacku a vravel ze to je absolutne jedno ze kazde maju zaruku v kvalite a ze skor ide o prestiz napriklad ako rozdiel medzi nike botaskami a uplne obycajnymi ktre sa znicia uplne rovnako rychlo tak vybavila som si to a komfort na vyse som vypustila takze s mojich nuliek mi vyrobil krasne dvojky samozrejme okruhly implantat 250 to bol najlacnejsi v ponuke ale na iny by som nemala peniazky a bala soms a ze by opat sli implantaty cenovo hore alebo by pat prislo nieco necakane do mojho zivota tak ma to cele vyslo na 1010 eur co je na nase nejakych 30 500 sk som strasne spokojna strasne spokojna mal velmi citlivy pristup a vedel pochopit i moje financne pomery zvysilo mi to sebavedomie a dokonca s predavacky som si starsne rychlo dokazala zmenit zamestnanie na uctovnicku moj vystudovany odbor .)) neviem cim to je ale myslim ze je to v mjom lepsom sebavedomi a mozno aj v krasnych vystrihoch ktore teraz nosim .)))taks a drzte baby vidite ze aj obycajne predavacky si mozu splnit sen
ahojte baby chcela by som s avas spytat ze vacsina z vas hovori o imlantatoch od 200 -400 su aj este nejake vacsie ja by som si dala najradsej prsia ala pamela anderon pretoze som plna a k mojej postave budu akurat pretoze teraz si predstavte postavu stareho pivneho dedka asi taky je pomer mojich prs k brusku a kedze mam choru stitnu zlazu mam starsne spomaleny metabolizmus tak velmi ais neschudnem su aj 1000ml? napriklad
Ahoj, keď si aká spokojná, môžem vedieť kde Ti robili zákrok? za sebou len jednu konzultáciu - cena okolo 2500 € nakomplet a nepodarilo sa mi zistiť nikoho, komu by bol tento plastický chirurg robil prsia … mám z toho veľký strach, neviem, či ho dokážemprekonať
nemate niektora skusenost s Dr Chovanom, idem k nemu na operaciu 16.12. a uz sa zacinam bat, takze nieco pozitivne by mi urcite pomohlo…
Ahojte, prosim poradte mi ako je to s masazou prs po operacii, som 2 tyzdne po operacii a citam na nete rozne nazory, skor to lekari neodporucaju, tak neviem, co mam robit, dakujem za odpoved
Strasne ta obdivujem ja tiez po tom tuzim a chcem sa dozvediet o implantatoch co najviac to ide bojim sa pretoze som pocula ze to strasne boly a ze musim dlho lezat kedze mam syna tak neviem ak by si sa chcela podelit o tvoje skusenosti budem ti velmy vdacna pa pa vika
tak ja mam operaciu uz pol roka za sebou mam 20 rokov,165cm,52kg a implantat 325ml…ale chystam sa na vacsie,uvidime ci mi to vijde…:)kazdopadne je to super,netreba nad tym dlho rozmyslat
Ahoj… rozpravala som sa s dvoma babami, ktore boli na aug. v ke v chirmede a velmi si to chvalili… ja som sa tam objednala na konzultaciu 8.12, takze potom ti budem vediet napisat viac…
Ahoj Laura.
Nahodne som sa dostala na tuto stranku a precitala si tvoj odkaz.Pises ze ta 2x rezali kvoli zlemu umiestneniu implantatu.Chcem sa spytat,ja som bola tiez nedavno na plastike v Banskej a taktiez som mala ukrutne bolesti tie prve dni a ako to tak sledujem, aj ked su prsia pekne velke, zistujem ze mam medzi nimi rozdiel.Ten 1 mam o trosku vyssie vlozeny implantat a sa mi zda ze ho mam aj trosku mensi.Myslela som ze to bude zrejme tym opuchom ze mam 1 prsnik vacsi, ale uz je tomu 3 tyzden a stale to mam take iste.Takze otazka, ty si platila za zle umiestnenie implantatu, alebo ti to spravili zadarmo?A to ti naraz vytiahli a hned na to dobre vlozili naspat ten isty implantat?
diky
ahoj,mozes mi poskytnut informacie o tom,kde ti zakrok robili a kto?dakujem velmi pekne
ahojte,no ja som 10 mesiacov po porode a mam hrozne prsia aj ked mi manzel tvrdi ze su pekne,ale aj tak by mi to asi podvihlo sebavedomie.mna by zaujimalo po akej dobe sa musia implantaty odstranit pripadne vymenit?nikde to konkretne neni napisane.dakujem.
baby, ktora ste boli nedavno na zvacseni prs v BB v Novamede,plati cennik ako maju na nete? Kolko vas vysla celkova cena zakroku so vsetkym? Ja som objednana zatial len na konzultaciu k Cervenovi, ale nech niesom zaskocena cenou… ratala som so sumou okolo 2100eur, ale niekto mi spominal, ze zdrazeli, tak preto sa pytam…dik za odpovede
…ahojte…pred 5 mesiacmi mi v BB zvacsovali prsia /silikony za sval/. ak nejakym sposobom zatazim ruky, stava sa mi, ze sa mi lavy prsnik zmeni. akoby mi vystupil sval smerom hore a v spodnej casti prsnika sa mi velmi zviditelni silikon. je to normalne? pomohlo by mi pravidelne cvicenie a posilnovanie prsnych svalov alebo zatazovat cim menej?
Ahoj ja som bola v Novamede operovana tak pred 2 mesiacmi a cena zo vsetkym je 2050 eur:)…tak urcite nevahaj a chod…a aj doktora si si vybrala myslim spravne…je super)
Ahoj, dik za odpoved…a mozem sa spytat ako dlho si cakala na termin operacie? Totiz jedna baba z fora na zdravie sk cakala na operciu v novamede az pol roka. Akoze pockam kolko bude treba, ale ratala som menej…rada by som mala v lete uz prska…hmmm
tak do leta ich budes mat isto :))…a ja som bola na konzulatacii a o tyzden a pol sm uz mala operaciu tak som si len porobila tie predoperacne vysetrenia akurat a isla som…a viem ze maju vone terminy ale staci ked tam pojdes a myslim si ze aj do mesiaca ta objednaju:)…budem drzat palce)
ahojte, tak 29.3 idem najneskor na to… konečne som sa k tomu odhodlala, a teším sa ako malá… idem do BB, k dr. Červenovy (velmi príjemný človek) bude to 325 pod svah okrúhle implantáty. Dával mi do rúk aj tie anatomické ale bolo to dosť tvrdé a nepríjmené tak sme sa dohodli takto… aj tak tá “gulička” pod svalom urobí kvapku…
Ahoj, ja idem k cervenovi 19.4. moja poziadavka bola aby to vyzeralo cim najprirodzenejsie a prekvapilo ma, ze napriek tomu mi “vybral” okruhly implantat 280ml…mam 168cm a 50kg…pod prsiami 70cm…bojim sa ale ze ci to nebude vyzerat ako dve gule…baby co ste boli u cervena a mate okruhle implantaty, vyzeraju prska prirodzene? dakujem za reakcie, rada si s vami pokecam
Ahoj chcem sa spytat či si tu operaciu v Lv podstupila,lebo mna čaka 27.1.2010…a zaujimal by ma tvoj nazor a aj akú velkost ti dali a aký typ,a ake si mala predtým Dakujem