AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Ahoj kočky.Bola niektorá z vas na OP v Leviciach-Mediklinik?Ak ano prosim ozvyte sa,bo ma to čaka už 27.1.DAKUJEM

Ahojky tak ja som bola operovana tiez u doktora Cervena a je skvely…az nato ze mne vkladal 300ml okruhly a dala by som aj vycsie ked som si uz vytrpela tie bolesti,…:(((…tak ti drzim palce a neboj nebudes to mat ako dve gule)))

Ahoj, veľmi ma zaujal Tvoj článok, aj ja som z vých. slovenska a tiež by ma zaujímalo kde ti robili implantáty za takú super cenu…a ako si sa cítila po operácii…ja mám ten istý problém, som plochá a presne to je aj môj problém keď sa s niekym zoznámim, neviem si predstaviť ako sa pred ním vyzlečiem, hambím sa… ďakujem

Ahoj, ja som bola na konzultačke u Pikulu a vyde ma to na 2050eur, ale Červeň je vraj drahší.

Ahoj, ja mám tiež okrúhle implantáty 260 ml, robil mi ich tiež Červeń v B.B. a som nespokojná, vyzerá to neprirodzene a popritom nie sú vôbec veĺké, a dokonca mi jeden dal nižšie ako druhý. Mám 175cm a 54kg, strašne vytŕčajú z vrchu, dala som sa nahovoriť na okrúhle, ale teraz ĺutujem, že som si radšej nedala tie kvapkovité.

Ahojte chcem sa spýtať či sa dajú prsia v Novamede urobiť aj na splátky.

ahoj aka, nepotesila si ma :-((…to ma mrzi. Ved ja som si tiez az po konzultacii a dohodnuti tych 280ml okruhlich uvedomila, ze ked bola moja poziadavka cim prirodznejsie, tak preco ma nahovoril na okruhle a este aj vysoky profil. No je pravda, ze som nasla na nete aj vela peknych gulatych co vyzerali prirodzene, ale strasne sa bojim nech nemam dva melony…som strasne chuda …rozmyslam, ze to zmenim na stredny profil…boze neviem co mam robit…asi sa este raz objednam na konzultaciu…

to faaakt?? no tak to ti verim ja mam 300ml a su uplne male rozmyslam o zvacseni a mam ich daleko od seba:((…no takze tak…a ja ani neviem aky mam prfil ja by som skor asi chcela ten co by mi vytrcali z vrchu lebo ja ich mam zo spodku plne a ked dam podprsku ani nevidno ze mam prsia .:((

siska a ake si mala miery pred opkou?..aj vysku vahu obvod pod prsiami a cez prsia? ked mi vravis ze sa ti tvoje zdaju male tak potom sa nebojim ze budem mat prilis velke, ale teda aj bojim, kedze vysoky profil su uzsi priemer a viac dopredu /tak mne to moze vybehnut ako dva male meloniky/ a nizky su naopak sirsie a menej vypukle…ale tie mi povedal ze mi nemoze dat, lebo mam na to uzky obvod pod prsiami /70cm/ ale nasla som ze su aj stedny profil, tak tam skusim brnknut. Ja ucim mladych studakov na VS a ak by som mala zrazu strasne kozy aj ked male ale jasne umele, tak asi total statim respect haha a stanem sa len objektom sexualnych poznamok…fuuu…stasne sa bojim ako to bude vyzerat… baby nemate niekde na nete foto prsiek? v dakej galerii? cerven mi neukazal ziadne vlastne prska co robil…rada by som videla aj “akine” prska co pisala ze ma male ale neni spokojna s tvarom a tak…ozvite sa…poslem mail na seba AK TREBA

Ahojky tak posli mail mozme tam popisat…a ja om bola uplne plocha a meriam 164cm vazim 53kg a pod prsiami som mala 75 ale fakt mam 300ml a dala by som si asi teraz az tie 350ml neviem mne sa zdaju male a ani to podla mna nevidno ze su spravene aj nato ze som prsia nemala…a vobec netusim ze aky mam profil o tom som sa s doktorom ani nebavila len o velkosti…sa ho musim opytat nato ze aky to mam vlasne profil…hm :)))

ja mam 52 kg a168cm,mala som uplne male prsia ani nie jednotky a mam teraz 270 ml a gulate implantaty.a musim povedat ze su krasne :slight_smile:

ahoj,mozes mi prosiiim ta poslat nejaku fotku ako vlastne vyzeraju teraz.ja mam taku vysku ako ty a 2-3kg naviac.stale citam,ze skoro kazda by si teraz dala o nejake tie ml vacsie.vies,uz ked si pretrpim,nechto stoji zato.vopred vdaka za fotky.

prosim ta,mozes mi poslat nejaku fotku ako vyzeraju po operacii.si asi taky typ postavy ako ja.neviem sa rozhodnut pre ml lebo niektora pise,ze 300ml ina 325ml a rada by si dala vacsie.dakujem vopred.pekny den

prosim ta,podla tvojho nazoru ak mam vysku 164cm,vahu 55kg aku velkost resp.kolko ml by bolo vhodne.citam,ze kazda by si uz po operacii zvolila vacsia.tarez mam take skoro jednotky,take Acka.dakujem

baby mne to robil MUDr. Viliam Jurášek urcite sa s vami dohodne a najde suepr alternativu na cene a su aj akcie obcas terba to vystihnut je to v kosiciach na krivej 18

platil ti to ocinko, čo??

ahojte baby niektora z vas sa pytala ci si moze dat implantaty nadmernej velkosti moze seriovo ich vyrabaju az do 1000 ml presne takze moze ja sama sm podstupila uz za 12 rokov 3 zvacsenie najprv som bola uplne plocha mala som 22 rokov a vtedy som si dala 280 viac tam jednoducho neslo este okruhly implantat ako boli z toho pekne dvojky ale zdalos am mi to male mali nizky profil takze nic moc o 4 roky na to som si dala uz 480 to uz som mala take stvorky boli super ale medzitym som otehotnela nabrala 25kg prsia ovisli a zemnsili nejak i velkost implantatov takze pred 2rokmi som podstupila tretie zvacsenie a rovno som si dala 660ml tie uz su fakt velkee ale fakt na mojej postave sa to strati a vyzeraju super tak uvidime ci si do tej 50tky nedam este viac zvacsit ale na druej starne moje 5-6tky prsia uz sposobuju obcasne bolesti chrbtice takze asi ostanem na takejto velkosti no takze kludne sa daju aj velikanske prsia a dokonca tie tvary su uz tak dobre ze na sirsej postave nevidiet ze su umele takze drzim palce

ahoj nevies mi povedat cenu ,keby som si dala 350 az 400ml a ci je to mozne pri 165/55 teraz mam jednotky

Prosim Vas aku zivotnost maju silikonove inplantaty.Neviem co je na to pravda ale pocul som ze maju zivotnost iba 5 rokov??

Ahoj Siska, chcem sa spýtať čo si platila za operáciu v BB Novamede.A prečo k Červeňovi a nie napr.k Pikulovi.Ja totiž o 3 dni idem k Pikulovi na konzultáciu.Nevieš či je dobrý?A si spokojná dá sa tá bolesť vydržať?Vieš som taká dosť citlivá aj na obyčajnú bolesť hlavy - inak viem však po operácii je bolesť normálna vec mám za sebou cosársky rez.A životnosť inplantátov?..Prosím o odpoveď Ada