AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Ahojky no za opku som platila komplet 2050 eur…a preco k nemu?? lebo operoval aj vela mojich kamaratok…mala som ist k inemu ale ten mi chcel vlozit strasne male implantaty, tak preto som sa rozhodla pre Cervena…o Pikulovi som nepocula nic ale ja si myslim ze hlavne je to aby si bola ty s nim spokojna a ako sa bude k tebe chovat a vsetko…no a bolest? tak to hej bolelo to tak 10dni dost ale brala som nato take prasky flector rapid a strasne mi pomohly…a su to take bolesti hlavne pri vstavanie z postele a nedalo sa mi rychlo chodit ale ta bolest zato stoji…ved mi sme to chceli tak urcite ked si uz rozhodnuta chod do toho…bolest prezilo sto bab prezijes aj ty ))…mysli uz len potom nato ako budes moct nosit vystrihy :)))…zatial ahoj a kludne sa pytaj poradim ak budem moct)))

Ahojky ja fotky vobec nemam :((…tak ti ich nemam ako ukazat,…aj si ma fotil doktor pred aj po ale fotky su unho,…

Siska, ty si koľko už po opke?Ešte tá životnosť inplantátov ma zaujíma.Je to tak, že po 10 r. je nutné ich vybrať a vymeniť za nové?Premýšlam ja dopredu teraz mám 37 rokov čo bude potom… a ešte sa chcem spýtať na citlivosť bradaviek.A akú veľkosť si zvolila máš takú veľkosť ako si chcela alebo si si nechala poradiť?Vieš nechcem extrém taraz mám nulky.Ďalšia otázka pod sval či žlazu ako máš ty? .Mám 165 53 kg.Vďaka za odpoveď Ada

Ahoj Adi som po opke 3 mesiace…a ja mam 20 rokov:)…takze tiez som premyslala ako aj ty…a jasne bradavky mam citlivejsie:))…ale nic neprijemne)…mam vlozenych 300ml pod sval…ale dala by som aj vacsie…lebo som bola strasne plocha, ale to by bola asi aj vacsia bolest a takto som spokojna ale aj vacsie by som chcela ale neviem si potom predstavit ako by som spala s vacsim implantatom, lebo ja spim len na brusku a mesiac a pol po opke len na chrbte budes moct ani na boku nebudes moct:(( to bolo najhorsie natom celom premna…no ja mam asi take miery ako aj ty a tiez som mala take nulky)…tak si myslim ze tych 300ml je zlata stredna cesta kazdy hovori ze su velke…ale ty ak uz mas aj deti tak tebe bude mozno vkladat pod zlazu tam to aj menej boli…a zivotnost tak to ozaj netusim kazdy povie nieco ine ale skor si myslim ze si to zeny davaju prerobit kvoli tomu ze po niekolkych rokoch koza straca elasticitu a mozno trosku zmenia tvar alebo si daju spravit vacsie alebo mensie…to zalezi aj ako to asi telo prijme,no vraj by to malo byt uz nastalo tak uvidim)…ale do buducna by som si dala spravit asi tie anatomicke ja mam teraz tie okruhle…)

Renatka , tiez som fanynka velkych prsnikov dala som si teraz spravit a dala som si 450ml a su krasne ale mozno v buducnosti by som isla este do vecsich , chcem sa ta spytat ci by som nemohla vidiet tie tvoje , samozrejme ze by som ti naoplatku poslala aj tie moje aby si nemala nejake pochybnosti ci nie som nahodou nejaky slintavy chlap…moj mail je ivana.zichackova@gmail.com dakujeeeeem

implantaty maju zivotnost od 10-15rokov potom sa musia menit

Prosim Vás čítam o zvečovaní prs ale ja mám opačný problém potrebujem zmenšit má niekto takúto operáciu za sebou môýe mi poradit
dík

teda resp ja mam implantaty ktore maju dozivotnu zaruku,ale vraj po 10-15 rokoch to klesne posunie sa a treba to reoperovat

dozivotnu zaruku? Predpokladam ze teda mas asi 75 rokov tak mozu mat dozivotnu zaruku

Ja mám takú operáciu za sebou,robili mi ju v B.Bystrici pán doktor Pikula,som
nad mieru spokojná.V máji to už budú 3roky.

Dík moc Siska za odpovede.Som z GA myslíš že vydžím cestu autom späť po opke z BB tie cca 2,5 hod čo cesta trvá?Ešte sa chcem spýtať či po opke budem schopná činností ako je napr.umytie zubov.A ako so sprchovaním je mi jasné že to nebude jednoduché myslím že sa to ani nedá keďže po opke budem obviazaná.A rez máš vedený spod pazuchy alebo pod prsníkom?To sa neviem tozhodnúť.Bola som piatok u MUDr.Pikulu príjemný pán som rozhodnutá pôjdem do toho.Chce mi dať 300 ml,okrúhly a chcem pod sval.prosím napíš mi Ada

Ešte som sa zabudla spýtať na sťahovací pás ten dávajú ak máš pod svalom a rez spod pazuchy.Je veľmi nepríjemné jeho nosenie sestrička mi vravela že sa nosí nonstop čiže aj v noci takých cca 3-4 týždne.No neviiem si predstaviť jeho nosenie v noci to musí tlačiť.nerobil ti problém ten pás?Dík za odpoeveď Ada

Presne toto ma zaujíma…každá z vás sa pôjde operovať znova?Dobre ,dajme tomu v 30tke -40tke sa to dá,ale v takej 60tke?Veď to je už dosť velké riziko.Keby sa jednalo o jednorázovú operáciu,tak by som aj šla,ale nemám chuť dať sa rezať niekolkokrát v priebehu života(ide hlavne o tú anestéziu)Vám ostatným to nevadí???

ahoj gretaa no ked mas teraz jednotky takze predpokladam že asi ačko košicky zalezi no podla mnozstva koze ked ich mas mierne ovisnute vojdu sa ti tam vačsie implantaty ako ked ich mas male a pevne takze predpokladam ak mas male a mierne povisnute sikovny chirurg by ti s miernou namahou vedel spravit aj tu 350 400 uz by bolo urcite vela ale ked mas male a pevne tak ti tam vojne mozno 250-300 viac nie to je maximum na prvy krát jedine ze by si sla na dvakrat

ahoj belinka jasne moj email je renata.menichova@centrum.sk takže ma možes kontaktovat.)

moja nie mam 33 rokov a 7 dni po opke nikto ti nevie presne povedat kedy si to budes musiet dat opravit pisu ze po 15 rokochcca ale nikto ti presne nepovie ze po 15 rokoch niekomu to moze vydrzat aj 50 rokov,ano niektore znacky implantatov na implantaty davaju dozivotnu zaruku, keby sa prasklu a pod kazdy dodavatel ma napisane na co sa vztahuje reklamacia a naco nie.neviem ci si to pochopila ale ak sa pozries a das si znacku mentor alebo euroclinic tam to najdes uvedene.

No tak cestu zvladnes aj ked ja som nadavala na kazdy kamen na ceste))…ja som z Pd…a po opke som nebola schopna sa ani napit z pohara :))…a sprchovat mi pomahala mama a kedze som mala rez pod pazuchou tak som sa nemohla 10dni tam vobec umyvat a ani nic to bolo nepijemne dost ale pri tych bolestiach mi to bolo cele jedno…mne sa nic nedalo ledva som chodila a ked som stala chvilu musela som si lahnut bolelo ma to dost ja mam rez pod pazuchou takze pas som musela nosit ale ja som ho nosila len 10 dni cez den a potom len v noci mesiac a pol… je otravny ale ked som ho mala ma to tak nebolelo…stalo to zato…ale asi by som si ani rez pod prsia nedavala podla mna to vidno a este ked su okruhle implantaty a plochy hrudnik tak isto nie rez pod prsiami lebo to by som mala vraj dlhu jazvu ako dlhy rez a vacsie implantaty sa vraj lepsie vkladaju cez pazuchu ked su baby ploche…kvoli tym rezom a jazvam asi neviem nevynam sa moc do toho…a je to najvacsia bolest pod sval a cez pazuchu ale ked som to vydrzala ja tak urcite aj ty)))…lebo ked si davaju rez pod prsia tak to tak neboli mozes vtedy rukami hybat a vsetko ja som mesiac nedvihla ruku hore ako to dost bolelo ale tak preslo to a uz ani na tie bolesti nemyslim))…len premyslam o zvacseni.))…mna nicilo len to spanie na chrbte lebo spavam len na bruchu, ale ani teraz po 3 mesiacoch sa mi neda spat na bruchu((…takze tak ))

ahojte baby:)

chcela by som Vás poprosit o radu…
15.februara idem na operaciu, už som bola aj na konzultaciach, mam termin aj vsetko…
meriam 161cm a mam 49kg, dost uzky hrudnik a asi 0-ky prsa teraz teda skoro ziadne, navyse asi ako kazda aj mierne jedno vecsie jedno mensie! Doktor mi teda po odmerani mier a konzultovani povedal, ze 230ml do jedneho a aby sa vsetko vyrovnalo 270ml do druheho. Čiže asi taky priemer celeho vysledku bude takych 250. No ako vsetko citam, baby tusim sa priklanaju vzdy ku vecsim a aj ked uz maju niake tak pisu ze by dali aj vecsie! Teda mam pochybnosti ci nemame objednat VECSIE???prosiim poradte!!!dakujem moc

Aj ja zvazujem o augmentacii…Neviete mi niekto poradit dobreho lekara v Kosiciach???
Prosim

Siska ešte jednu vec by som chcela vedieť MUDr.Červeň nevyžadoval od teba ultrazvuk prníkov?Že by to v BB nyvyžadovali od pancientiek?Mudr.Pikula to nevyžaduje/bolo mi to divné najprv som myslela že na to zabudol, povedal že to nie je potrebné/ a v Trnave u MUDr.Marshala vyžadujú ultrazvukové vyšetrenie prsníkov.Vieš hovorila som mu o nejakých mojich menších problémoch s prsníkmi no asi je to banalita totiž aj v rodine sme mali vážne ochorenie čo som mu tiež povedala.takže je u mňa aj obava že či niečo neájde pri opke.Už ma napádajú asi "voloviny"už by som to chcela mať za sebou.Ada