AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

ahoj,som tyzden po operacii.Bola to neuveritelna bolest.4 dni a 4 noci som preplakala od bolesti.robil mi to doktor Milos Petras v Kezmarku.Lenze on je s Kosic,ale aj v Kezmarku ma svoju ambulanciu.Dam ti naneho cislo a mozes mu zavolat.Je super,strasne mily,super clovek.Som az nad mierou spokojna s vysledkom.Krasne mi to zrobil.0903910600.Zavolaj mu,fakt je super.tak pa.Fakt to bola neuveritelna bolest,ale stalo to zato.

ahoj siska… tak citam ze mas 300vky a stale uvazujes o zvacseni? ja totiz idem za mesiac na operaciu a trapi ma dilema ci 300 alebo 350? Doktor Cerven mi povedal, ze kludne tam mozme dat aj tie 350ky, ze sa aj na prvykrat zmestia,tiez okruhly imp.Ja mam trosku pochybnosti, ale zatial sme sa teda dohodli na tych 350. Myslis, ze to nebude prilis vela? teraz mam obvod 77 kosik Acko a takto by mi to spravilo C 87cm. Nebude to prilis umele? mam trosku obavy, ze mi ta moja kožicka bude az prilis obopinat tie imp. a prilis vynikne ten okruhly tvar. zaujimal by ma tvoj nazor :slight_smile: za odpoved vopred dakujem

ahoj Soni,prosím ťa ak si 7 dní po opke.Dá sa to vydržať už teraz vydržať?Mám na mysli bolesti pooperačné.Ja idem v marci pod sval /no ešte to zvažujem čo sa týka rezu - či spod pazuchy alebo pod prsníkom/.Zvedavá som či podľa teba porebujem po opke aj pár dní opateru? Alebo sa to dá zvládnuť.Ide mi o také bežné činnosti ako umytie zubov,sama sa najesť, napiť, či dať si makeup a tiaž ďalšia osobná hygiena?Prosím napíš.

Poradte my prosim mam konzultacku v mediclinic v leviciach u dr.ocenasa bola ste niektora u nho na augmenacii??aky je??mam ist aj k dr.cerven.neviem si vybrat kocky prosim o radu?a v ba koho doporucujete???

Ahoj ani nerozmyslaj o mensich urcite chod do tych 350ml bude to boliet ale ta bolest zato stoji…takze nezmen to uz drzim palce…a nebude to umele budes rada ze si si neda tiee mensie…

Ahoj nie nevyzadoval to odomna aj napriek tomu ze mam cystu a tak…pretoze mne vkladal implantat pod sval takze to nema nic spolocne s prasnikom…je to pod svalom a vraj moj prsnik pri operacii ani , vidiet nebude" obrazne povedane…:)…tak nemaj strach)

Ja som bola pred 10dnami u Dr Cervena v BB,perfektny,prijemmny a hlavne profesionalny pristup,vybral mi spravnu velkost aj tvar implantatu,a vysledok je maximalne dobry tyzden aj pol po operacii,maximalna spokojnost a prijatelne ceny.Odporucam!!!

Ahoj,ak by si nejake fotky mala,prosim ta posli mi,velmi mi pomozes pri mojom rozhodovani ohladom velkosti a tvaru.Dakujem vopred.

Tak to je fajn,ze si dr Cervenom bola spokojna.Ja tiez uvazujem nad nim.Prosim ta,ako to bolo u teba s bolestami resp.kedy si bola schopna sa o seba postarat sama.Vies,po operacii sa potrebujem naspat vratit lietadlom,tak neviem ako dlho by som sa mala zdrzat na Slovensku.Mozes mi poradit?

Kika prosim mozes mi napisat priebeh po operacii.Potrebujem si zabezpečiť opateru, aby so mnou niekto bol doma?Alebo zvládnem základné bežné situácie ako napiť sa,či umyť zuby atď.Idem totiž aj aj ja na opku do BB ale Pikulovi.A podľa teba stačia 2 týždne dovollenky?A.

Ahojte baby,vie niektorá poradiť,prsia mam primerane veľké /3/,ale veľmi ovisnuté,po deťoch,častým menením váhy,vie niektorá o zdvihnutí prníkov .ďakujem ,Zuzana

Po operacii je to zhruba tak ako sa vsade docitate,aj ked je to individualne,2-3 dni su fakt tak na lezanie,lenosenie pri tych bolestiach.Opateru je nutne si zabezpecit pokial mate deti,inak vsetky zakladne beznne hygienicke ukony sa daju zvladnut,ale s bolestami,je problem si aj lahnut a aj sa potom zdvihnut.Treba fakt zabudnut na dvihanie niecoho aj lahsieho,na nosenie veci v rukach,soferovania,na cca 5,6 den je to uz ako tak v pohode,ale myslim si ze pomoc je dobre si zabezpecit aspon na tych 7 dni.A co sa tyka cestovania nie je problem,ale zase nejaku batozinu si do ruk nebudes vediet vziat.Po dvoch tyzdnoch je to uz v podstate v pohode len sa treba setrit.

Ahoj armenka.Možem sa spýtať kedy si mala konzultáciu a za ako dlho po nej ti dali termín operácie?A tvoja povodná velkosť prs je prosím ťa aká?Lebo ja som tiež rozmýšlala nad 325ml.Mám výšku 172cm,váhu 57 kg.Ty máš prosím ťa aké miery?Ďakujem ti za odpoveď.

Zuzi ahoj,mala som ten isti problem,pomohla mi mastopexia mam ju uz skoro tri roky a je to fakt pekne urobene,robil mi to doktor Pikula v B.B.

kocky aj by som isla do bb k cervenovy ale vady my ze nema amer.imp.len fran…ste naozaj spokojne?tak sa mam vykaslat na ocenasa s levic??tam maju aj am.imp…aky mate na to nazor??dakujem

Ahoj Ivjka,dakujem za odpoved,mozes mi prosim ta napisat viac o tvojej operacii?ake mas rezy,ako dlho ta to bolelo,a kolko to stalo?
Kede ma dr.Pikula ambulanciu,ja poznam len dr,.Cervena-ja uz nad tym rozmysla,peknych par rokov,doteraz bol problem s prachmi,ale teraz sa zas bojim,napis mi prosim ta na mail:coplakova.zuzana@gmail.com dakujem ahoj Zuzi

Mona, ja soom letela lietadlom po op na 3.den z KE do BA a bez problemov , ked ti daju infuzku pred letenim budes sa citit ako keby si po op ani nebola

Nikola, jednoznacne dr.Magdo alebo dr.Kacmar z KE maju stranku …chirmed.sk kukni a ked chces dohodni si konzulatciu su uzasny robili mi prsia a som najstastnejsia na svete ako mi to spravili :o))

Čaute baby. Ja mám už termín u Dr.Červeňa v marci. Jediné obavy mám z toho po tom. Mám totiž ročné bábo a neviem ako sa mi bude dať fungovať. Máte niektorá túto skúsenosť?

ahojte,potrebujem poradit.pred mesiacom som bola na operacii.bola som uplne plocha,mam 158 vysku a 48 vahu.chcem sa opytat,doktor mi voperoval 260 ml,aka to je velkost kosikov.ak by som si isla kupit podprsenku,aku velkost mam pytat kosikov?mo priemer pod prsiami je 68 cm a cez prsia 75 cm.dakujem