AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

ajoj moja ja mam po opke u dr. cervena piaty den ale stym malinkym ti budu muset moc pomahat leboty sa k nemu ani nepostavis vecer … su to bolesti predsa ta rezu tak stym musis ratat

Meriam 165, vazim 53 kil a mam uzky hrudnik. Bola som na konzultacii u 2 doktorov. Dr. Redeleš mi povedal, že mi dá max. 250 ml. Dr. Trška mi implantoval 320 ml. Som spokojna. Pred operaciou som nemala takmer ziadne prsia

caute babule. Bola ste niektora na augmentacii u mudr jezovitovej? Chytam sa na operaciu a rozhodujem sa ku komu.

ahoj Peťka, bola som tam niekedy v polke decembra a termín volný bol až na konci marca, všetko bolo obsadené :slight_smile: ja ma momentálne 81 cm cez prsia čo su podla doktora skoro polky… teda skoro nič tam nenám :frowning: mam siroký a pevný hrudník tak mi vacsie ani dat nevedel kvoli tomu, že by tam nemali miesto. Moja výška je 175 a mam 65 kg, mam takú väčšiu ritku, tak sa mi aspon zosumerní postava… Dr. cervena vrele odporučam už len pre ten prístup a hodnotení čo som na neho počula. aj ten článok čo mal v emme februárovej… :slight_smile:

Ahoj. Bola si s operáciou a vecami okolo toho spokojná? kedy sa ti po oper. dalo normálnejšie fungovať? Ďakujem.

Ahojte kočky, chcela by som sa s Vami poradiť, idem na opku do Prahy a dal mi anatomické 300 ml a 350 ml, lebo ich nemám rovnako veľké. Svoje mám také normálne dvojky a chcela by som vedieť čo z toho po operácií vznikne - C,D? O profile sme sa ani nebavili, rovno mi povedal že vysoký…

práve som 3 týždne po operácii.Mám zatiaľ skoro štvorky/dala som si 375ml/,ale vraj to pôjde o niečo dole.Mne by nevadilo aj keby to tak ostalo.Vyzerá to fantasticky.Mala som strašný strach,ale na klinike a potom aj doma sa všetci o mňa perfektne starali.Kľudne tam choď.

ahoj,
prosím ťa a kolkatky prsia máš teraz? týto lekári sú v BA? Dala si si anatomické cez pazuchu?
Ja mám nulky a premýšlam čo a ako…
díky

ahoj, ja idem za dva tyyzdne na operaciu mam podobnu postavu ako ty, mam 162 cm 45 kg a tiez mi doktor odporucil 260ml anatomicke, rez pod prsnikom vyssi profil. ako si spokojna? a velkost vyhovuje? nezdaju sa ti male? lebo tu vsetky dievcata spominaju 300 a viac ml…

dakujem za odpoved lenka

Ahojte, mohli by ste mi poradit…chcela by som ist na operaciu do BA, len nemam ziadne referencie. Viete mi niekoho odporucit?

Skôr skús mimo BA, ja som tuna bola u troch len na informatívne stretnutie a žiaden sa mi nepáčil 22.3. idem do Prahy.
Mimochodom, neviete mi baby poradiť kde mám ísť na predoperačné vyšetrenia ak to chcem mať na počkanie a všetko naraz???

caute kocky…mam 23r a som po operacii 24 dni a som nadmieru spokojna.mne to davali pod sval a poviem vam ze bolesti boli nenormalne.este dokonca teraz mam ,ale len ked lezim.do prace som isla 6ty den po operacii,a soferovala som uz 3ti den,aj ked s velkymi problemami…ale nelutujem a keby som vedela ze budem vyzerat tak super tak uz si dam davno…ak rozmylate tak nevahajte,bolesti sa prezit daju a stoji to za to a budete sa citit super

Ahoj Stanka, ja idem na operaciu niekedy zaciatkom aprila ku Dr. Hudakovej do starej nemocnice. Mam o nej velmi dobre referencie, videla som jej pracu a je v tom naozaj velmi dobra…vraj jedna z najlepsich v Kosiciach. Robi naozaj krasne prsia a navyse je velmi mila, tak ti dam na nu kontakt a mozes jej zavolat: 0907 959 104

Ahoj Nela, ja idem na operaciu zaciatkom aprila. Som vysoka 167 cm a vazim 53 kg…velkost svojich prs mam asi no ja neviem ani nie jednotky, ale nieco vacsie ako nulky, tak stale rozmyslam ci si mam dat 280 ml alebo 300 ml, ale ako tu citam tak kazdy odporuca vacsie. Tak sa chcem opytat ze nemas teraz taky pocit ze ta tam nieco tazi? Vies ja sa bojim len toho, ze doteraz som bola zvyknuta, ze tam nic nemam a odrazu budem mat nieco, tak sa bojim ci mi to nebude vadit…dakujem, papa.

Ahoj Zuzka.
Mám presne taký problém ako ty,prsia 3 po deťoch ovisnuté.Bola som na konzultácii u mudr. Tršku je super,mne odporúča modeláciu spojenú s vložením inplantátov. Mám už aj termín opky 22.3.na jednej strane sa veľmi teším že moje prsia budú konečne pekné, no zároveň sa bojím možných konplikácii. Dúfam že všetko dobre dopadne… Pa

Čaute baby.
Chcem sa spýtať či ma niektorá z vás inplantáty značky POLYTECH, ak áno že či sú dobré,či ste spokojné. Ďakujem.

Ahoj,
v Bratislave sa nachádza jeden z najlepších lekárov na prsia až by som o nom mohla tvrdiť, že najlepší na Sr. On bol prvý krotý získal certifikát aj na prsia z tuku. Vieš ja stále hovorím sto ľudí 100 chutí…
Ja idem k nemu Šimkanin…už sa teším, lebo kamarátky boli u neho a majú také prsia, že až keď ich chystíš tak vieš, že sú to silikóny…
Ja som Z ba a určite by som nejšla mimo Ba, lebo je tu ten top až dvaja lekári. Mám aj kamarátky, čo boli mimo Ba kvôli tomu, že bola aj cena nižšia o cca 300-500 €, ale ak si napočítaš, že zo začiatku musíš chodiť na kontroly, tak v konečnom dôsledku dáš cca tak isto…
Ja čo viem tak všetci hovoria BB a Šimkanin a hlavne choď do nemocnice nie do súkromnej kliniky

Prosím ťa koľko si zaplatila v BB??
Ďakujem
Ja viem, že cena je individualna, ale cca

Chcem sa opýtať, aký máte názor na silikóny spravené v sukromnej klinike a v normalnej nemocnic…
Ja mám taký, že podľa mňa nemocnica má viac strojov a je to bezpečnejšie :slight_smile:

ahojte chcem sa spytat mam 4 den po operaciia bolesti mam stale po kokych dnoch sa budem citit lepsie a to pichanie v prsnikoch ked vstavam alebo sa moc namaham je normalne??dakujem velmi pekne.