Ahoj Andrejka, chcela by som ta poprosit (ak to nebude problem pre teba) o fotku tvojho dielka, nakolko citam, ze vysku a vahu mame takmer rovnaku (ja som 164 / 50) a chystam sa koncom juna na opku, len p. dr. mi odporucil 280-300ml, anatomicke, pod sval, pricom vychadzam z 0. Neviem si to predstavit a tuzim minimalne po peknych dvojkach. Mozes mi pomoct a poslat foto tvojich 325? A este sa ta chcem spytat, kde si si davala robit? Dakujem. Katka
Sofi, ďakujem, aký typ máš, gulaté alebo anatomické, a aký profil, mne dá vysoký. Inak máš sa?
Ahoj, ja tiez uvazujem o zvacseni, chcem ist tiez k Cervenovi, mam tiez vysku 168cm aj 50 kg, tak predpokladam, ze aj mne odporuci takyto implantat, si uz po OP, si spokojna?
Dobry den, chcela by som sa opytat, ci tu nahodou niekto nema skusenost s lekarmi v Nitre ohladom plastickej operacie prsnikov / napr. MUDr. Magyar alebo MUDr. Bakos /. Dakujem. A vsetkym, ktore maju po operacii drzim palce, aby vsetko dopadlo tak, ako ma a co najskor boli ok. Ja som stale iba v rozhodovani, lebo je tazke dat ten konecny verdikt a hlavne rozhodnut sa prave pre jedneho lekara, kliniku, mesto.
Ahojte kocky!
Ja tak isto tuzim po vacsich prsiach. Mam len jednotky, a som taka ze ked chcem aby mi bolo vobec nieco na hrudniku vidno ta to riesim, vypchavanim podprsienky. Uz ma to nebavi, obcas ma s toho aj boli pod kozami, no ale donekonecna sa to neda lebo pride leto a mam v plavkach opat jednotky, teda nic. Na konzultaciu som este nebola najprv sa chcem informovat, tymto co tu pisete, aby som potom vedela o com doktor rozprava. Meriam 170cm, vazim 55kg. Obvod kolo prs mam 82, rozmyslam nad 325-350ml okruhle, ale neviem aky profil. Chcela by som pekne C-cka. Chcem sa opytat ci mi nevie niektora povedat:ze preco pod sval, a pod zlazu. Ci to suvisi ze ked je pod sval moze sa v buducnosti kojit, alebo ako to je. Za radu vdaka!
Vie mi niekto poradiť lekára, ktorý sa nevyhýba veľkým implantátom? Ďakujem
Ahojte ma tu niektora termin opky 21. 8 v Pk IEM?
Ahojte, po dvoch detoch mam tiež velmi male prsia, velmi važne uvažujem o zväčšeni, ale jedno čo ma na tom odradza je, že si to budem musiet po nejekej dobe menit… prosim viete mi niekto poradit, či sa robia implantaty už aj na stalo, a kde, alebo vážne ich treba po 8-15 rokoch menit, a ak ano či sa tiež za to platí. dakujem &vám mooooooooooooc…
Može mi niekto povedať svoje skúsenosti s dr. Trškom? Idem k nemu na zväčšenie pŕs. Zatiaľ mám z neho dobrý pocitm, ale pomohlo by mi, keby mi pacientky, čo boli u neho operované, povedali viac. Na jeho webstránke nemá totiž žiadne fotky jeho práce. Ďakujem.
Ahojte, vo štvrtok musím potvrdiť termín operácie u pána doktora Racza na INTERKLINIK, veľmi pekne Vás prosím, ak máte niektorá skúsenosti, dajte mi vedieť prosím Vás, veľmi mi záleží na každom názore, môj mail: martina0071@centrum.sk, ešte raz ďakujem.
Ahojte baby, chcem si dat zvacsit prsia a neviem sa rozhodnut, ci okruhly alebo kvapkovity tvar, ake mate skusenosti? Dakujem.
Ahoj, prosim ak mozes poradit, ja som objednana na opku 20. 09. u Dr, Cervena, pri mojej vahe 48 kg a vyske 165 cm som prekvapena, ze pri vcerajsej konzultacii mi hned navrhol 370 anatomicke, nie je to na mna moc? Nakoniec sme sa dohodli na 320 anat., ale aj sestricky mi radili 370, no mam z toho chaos, tuzim po vacsich, ale zaroven mam obavy pri mojej utlej postave, prosim porad.
Pri kvapkovitom hrozi pootocenie implantatu a su ovela drahsie, rovnaky prirodzeny efekt ti vie chirurg docielit aj s okruhlym impl. pri strednom profile.
Ahojte, poradte mi niekto. Chcem si ist dat spravit silikony, nemate niekdo skusenosti s doktorom Robertom Sabovičom? Ak mate dajte vediet ako ste bola spokojna.
MUDr. Dušan Červeň, akurat 7.9. idem k nemu, tak mi držte palce.
Dobrý deň dámy, má niektorá z vás skúsenosti s augmentáciou u MUDr. Martina Dziubana, Medestetic v Bratislave? Možete sa prosím, podeliť? Veľká vďaka!
Kocky nahodou neviete, ako dlho po operacii mozem cestovat lietadlom, a ci to ma vobec nejaky vplyv?
Ahoj, ja som bola v Martine u dr. Romana Pridavku. Ziadny problem, da Ti ake chces. Alena
Ahoj, daj si 370. Ja som po operacii 3 mesiace, mam 340 ml anatomicke pod svalom, a teraz ked sa to usadilo a odpuchlo, zdaju sa mi dost male. Alena
Kedy si bola u neho ak sa smiem spytat a spokojna si?