AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Ahojte baby. Bola som na operacii v KE u MUDr. Beneša a som nadmieru spokojna. Cena operacie so vsetkym - teda elasticka podprsenka, implantaty, vsetky lieky co vam daju po opke v nemocnici, narkoza atd. ma vysla na 1700 €. Navyse kedze operuje priamo v nemocnici na oddeleni plastickej a estetickej chirurgie, je tam k dispozicii cely nemocnicny personal a hlavne je tam ARO, co pri celkovej narkoze je podla mna nevyhnutnost, pretoze moze sa stat cokolvek. Teraz som 2 mesiace po operacii a tie prsia su bohovske. Na prvy krat mi dal 375ml (bola som i u inych lekarov na konzultacii a povedali ze viac ako 270ml sa mi nezmesti). Pred operaciou som mala velkost 70AA, teraz mam 70D. Mozem povedat, ze som maximalne spokojna, ze som sa na to dala, pretoze to naozaj stalo za to. Ak sa chcete nieco opytat, tak len smelo.

Simona, netreba vyberat silikony, moja sestra odkojila 2 deti so silikonmi a ma ich stale krasne, ale su zeny, ktorym sa moze natiahnut koza, cize potom je potrebne urobit nejaku korekciu, ale nie vyberat silikon.

Ahoj Ajka, ja mam termin operacie u Dr. Cervena v BB. Momentalne mam obvod cez prsia 82 cm a pod prsiami 75 cm, navrhol mi 400vky, mam ale obavy, ze to budu dve dyne. Velmi sa tesim a uprimne zavidim, ze to mas za sebou.

1 lajk

Ahoj Ciba. Ja mam pod prsiami 68 cm a pred operaciou som mala prsia 78 cm. Podla mojho nazoru 400 ml je uplne super velkost. Urcite to nebudu 2 balony. Ked som si prvy krat dala dole elasticku podprdu, tak sa mi zdali obrovske - ale to bolo opuchom a zvykom. Teraz po 2 mesiacoch, ked su odpuchnute vyzeraju naozaj super - mensie by som si urcite nedala. Pri silikonoch ktore mam ja je rozdiel v 400 ml a 375 ml jedine v sirke o 0.5 cm, do vysky su uplne rovnake. Teda ak si odomna sirsia v hrudniku o 7 cm, tak opticky sa budu zdat na sirku rovnake, mozno aj mensie nez moje. Urcite sa nerozhodni pre mensiu velkost. Ja som toho nazoru, ze uz ked sa na to clovek odhodla a pretrpi si tu bolest, nech to stoji za to. Najhorsie je si to vsetko vytrpiet a potom nariekat doma, ze su male. Urcite pod 400 ml nechod.

Ajka ahoj, dakujem za radu a podporu. Pojdem do tych 400 :slight_smile:

Ahoj, chcem sa spytat a zaroven poradit! Som objednana na zvacsenie prs v Chirmede KE, len aj po 2 konzultaciach si nie som ista velkostou. Teraz mam male prsia, jednotky. Po operacii by som chcela take pekne 3ky, 3 a polky. Mam vysku 174cm, 60kg, pod prsiami meram 79cm. Doktor mi odporucal 420ml, povedal, ze to budu pekne prsia, no podla pribliznych fotiek co mi ukazal, sa mi zdali male. Doma som si skusala aj ryzou naplnene sacky vlozit do podprsenky a to sa mi celkom pozdavalo, no vraj efekt prs bude mensi ako ryza, vzduch a pod. cez boky mam 90. povedal, ze by som zniesla pri svojej vyske, vahe a rozmeroch aj 460ml. Podla mier co mi meral prsnik, sirku mam 13 cm a implantat ma 12,7 - 460ml. Len na tu velkost mi povedal, ze nemusi tak dlho vydrzat pekny, ze moze sa mi natiahnut koza a pod. No neviem teraz fakt. ci mensie, len s tym zas nie som spokojna, alebo vacsie a sa strachovat, ze budu ovisnute. Porad mi prosim. Este nechcem zas vyzerat ako sex bomba, ale vacsie si fakt prajem, aj ked neverim, ze by mali tak ovisnut.

Ahoj, veľmi by ma zaujímalo či si spokojná a mám k tebe aj menšiu prosbu, či by si mi mohla na moj e-mail poslať foto tvojho poprsia. Uvažujem o zákroku ale chcem si byť istá, že výsledok bude ok. Snáď s tým nebudeš mať problém :slight_smile:

Ahojte, vcera som bola na konzultacke a rozhodla som sa pre 200 ml, aj to sa mi zdalo pri mojich aktualnych nulkach obrovske. Viete mi prosim povedat, akemu cislu podprsenky zodpoveda 200 ml? To je B kosik? Vdaka.

Ahoj, nemyslis, ze casom budes lutovat, ze nejdes do vacsich? Ja idem z 1 a chcem 3. A doporucili mi 420 ml.

Ahoj, chcem sa spytat a zaroven poradit! Som objednana na zvacsenie prs v Chirmede KE, len aj po 2 konzultaciach si nie som ista velkostou. Teraz mam male prsia, jednotky. Po operacii by som chcela take pekne 3-ky, 3 a polky. Mam vysku 174 cm, 60 kg, pod prsiami meram 79 cm. Doktor mi odporucal 420ml, povedal, ze to budu pekne prsia, no podla pribliznych fotiek co mi ukazal, sa mi zdali male. Doma som si skusala aj ryzou naplnene sacky vlozit do podprsenky a to sa mi celkom pozdavalo, no vraj efekt prs bude mensi ako ryza, vzduch a pod. Cez boky mam 90. Povedal, ze by som zniesla pri svojej vyske, vahe a rozmeroch aj 460ml. Podla mier co mi meral prsnik, sirku mam 13 cm a implantat ma 12, 7 - 460 ml. Len na tu velkost mi povedal, ze nemusi tak dlho vydrzat pekny, ze moze sa mi natiahnut koza a pod. No neviem teraz fakt. Ci mensie, len s tym zas nie som spokojna, alebo vacsie a sa strachovat, ze budu ovisnute. Poradte mi prosim. Nechcem zas vyzerat ako sex bomba, ale vacsie si fakt prajem, aj ked neverim, ze by mali tak ovisnut. Podľa mna môžu max. prirodzene klesnúť.

Ja mam cez prsia 81 a pod 70cm a idem na 400ml :slight_smile: dam vediet ci su to dyne

Ahojte,
v novembri idem na operaciu k dr. Cervenovi. Obvod prs mam 76 cm a pod prsiami 70 cm. Dohodli sme sa na 325 ml, gulaty tvar a vyssi profil. Doktor mi vymeral velkost novej podprsenky (tej stahovacej po operacii) 70 A. Je to mozne? Povedal mi, ze nech sa toho nebojim, ze sa zmestime aj do trojok, ale ze budem nosit Ackovu podprsenku. Nejako nechapem. Viete mi to niektora vysvetlit?

Urcite? Tak to je zaujimave. Ale viem, ze on ma na to nejaku tabulku. Ja mam 81 cez prsia a budu mi vkladat 400 ml a budem mat 70D.

Ja idem k dr. Cervenovi na buduci tyz. 20.9. Pri konzultacii mi hned navrhol 370 anatom. Mne sa to zdalo moc, tak som zvolila 325 anatom. Ale este pri odchode mi sestricka radila 370 a ked som si ich obj. v BA taktiez mi radili 370. Tak uz su v BB a o tyzden idem, mam zmiesane pocity iba z velkosti ci som sa rozhodla spravne. Vysku mam 165 cm, vaha 48 kg, ale jednoznacne mi radili vacsie, no snad budem spokojna, drzte mi palcek.

Ahoj tiež idem v novembri na operáciu, 15.11. Teraz v piatok idem na konzultáciu, tak som zvedavá, čo povie mne. Pretože s tým 70A to je zvláštne. Kamarátke dávali 350 ml a nosí D! Je štíhla a menšia, ale má to fakt krásne. Také akurát k jej postave. Má asi 165 cm a takých 52 kíl.

Ahoj Ajka, ja mám takú zvláštnu otázku. Vidím, že u teba to bola poriadna zmena z AA na D. Všimlo si okolie zmenu? Ľudia, ktorým si to predtým nepovedala? Mal niekto odvahu sa ťa na to priamo spýtať? Napríklad v práci? Nie je zvláštne odísť na týždeň na dovolenku a vrátiť sa ako sexbomba? No možno to chce mať asi trochu vyššie sebavedomie, ako mám ja. Idem na opku v novembri a potom do práce medzi samých chlapov.

Ahojky Misa, ej veru som spochybnela, na nete o 200 ml nikde nie je zmienka, babule si asi fakt davaju od 300 vyssie. Idem na dalsie konzultacky, tak som zvedava co mi poradia, sak nech ma aj manzel nieco z toho, ked uz som sa rozhodla ze ano. Len nechcem, aby to vyzeralo neprirodzene, a aby mi to nebranilo v sportovani, mam 164 a 48 kg.

No vazne. Aj na objednavke mam napisane pri podprsenke 70A. Budem musiet asi zavolat. Ja som strasne na hrudniku utla. Mam velmi maly rozdiel medzi obvodom prs a pod prsiami. Ja idem 24.11.

Ja mam cez prsia 76 a pod 70. Najprv sme sa dohodli na 300 ml, ale doktor povedal, ze 325 ml sa zmestia. Ja som sa toho zlakla, ale ukludnil ma, ze ich mat velke nebudem. A hovoril, ze skoro vsetky pacientky po operacii lutuju, ze si nedali spravit vacsie.

Budem ti drzat palce, nech to co najmenej boli a nech si spokojna. Potom daj vediet, ako si spokojna. Ja meriam 167 a vazim 53.