Ahoj Eva39, aj ja idem k Dr. Červenovi 20.9., tak sa tam asi stretneme. Mám tiež trosku zmiešané pocity, ale aj tak sa veľmi teším. Ja mám výšku 169 cm a váha 50 kg. Mne navrhol 320 anatomické a sťahovaciu bandáž mi dal 70B. Hm, mne sa zdá ale tá veľkosť malá. No uvidím. Nechala som si radšej od doktora poradiť, aby som zasa nevyzerala ako Pamela. Aj keď chvíľkami uvažoval nad veľkosťou 420 ml. Ja si myslím, že s tvojou veľkosťou budeš určite spokojná. Tak babule držkajte nám palce. A hneď po operácií ako budem môcť určite sa tu ohlásim.
Ja mam cez prsia 83 a tiez mi ide dat 400 a tu stahovaciu podprsenku budem mat 75C. Strawberry, skus sa ho na to opytat, je to zaujimave.
Nenavrhol ti doktor viac? Ja mam podobne cisla ako ty a budem mat 400 ml.
Karinka, ja som po operácií viacej než rok a poviem ti, že nestretnúť tohoto lekára, tak by som teraz asi plakala, alebo by som bola po reoperácií. Je to odborník so super prístupom. Jemu sa môžeš zveriť bez obáv, len mu presne povedz, čo chceš a nemaj strach to povedať. Veľa šťastia
Ahoj aj ja idem na operáciu 15.11. Ale v Košiciach. V Chirmede. Len stále neviem, či si dať 420 alebo 460ml! Mám výšku 174cm. A hrudník pod prsiami 80 cm. Poraď prosím.
Daj si viac. Je to rozdiel len 40 ml.
Súhlasím so strawberry, daj si viac. Nie je to až taký veľký rozdiel. Budeš určite spokojná. Držím palce. Daj vedieť ako si sa rozhodla.
Ahoj, ja mam siedmy den po opke. Obvod pod prsiami mam 82 cm. Mam vlozene 320 ml, anatomicke a mam podprsenku pooperacnu 80 B. Musi ta to stahovat, aby si implantaty nasli svoje spravne miesto. S normalnou podpsenkou tato pooperacna nic nema.
Ahoj Simona, aké to bolo po operácií? Mohla si v ten deň vstať z postele? A ako si zvládla prvý týždeň? Ja idem v pondelok. Mám trošku obavy keďže mám 2, 5 ročného syna.
Ahoj Ciba, ja som bola na operácii 9.9. u Dr. Červeňa, pod prsiami mám 75 cm, implantáty mám 410 ml anatomy, podprsenka 75D - sťahujúcu, výška 172, vôbec to nie je veľké aj ja som sa toho bála.
Ahoj, ja som po operácii týžden, v deň operácie som vstala z postele, sestrička mi musela pomôcť ale dá sa, je to taký pocit silného napätia v prsiach, teraz už normálne chodím, dobré to už bolo na 3 deň, bolesť je teraz už len mierna, iba ráno keď vstanem z postele, nemaj strach nie je to také hrozné, ja som na 3 deň už vešala prádlo a mám tiež rodinu držím palce.
Ahoj Ada, ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Strašne moc sa na to teším. Len si neviem predstaviť, že si syna nezoberiem na ruky. Ale ja to určite zvládnem. Už aby som mala po.
Danka aj ja mám 2 ročnú dcéru, takže sme na tom podobne. Tak možno sa nám detičky osamostatnia. Ty kedy ideš na op.?
Ahoj strawberry, ja idem tiez ku dr. Cervenovi v oktobri 19. idem mat 375 ml a podprdu mi predpisal 75D.
Ahojte, v decembri som objednana k doktorovi, MUDr. Guba v ULK, v BA, mate niektora skusenost s tymto doktorom? Ja mam obvod pod prsiami 77 cm, prsia 84 cm, nosim 75B, odporucil mi 325 ml, anatomicke tvarovatelne pod sval. Podla toho co tu citam, by som sa odvazila aj do vacsich. Poradte prosim
Ahoj, a akú máš výšku a váhu? Vraj záleží aj aké máš široké boky. Aspoň mi tak povedal doktor.
Ja idem už v pondelok (20.9.) do BB k Dr. Červeňovi. A teba to kedy čaká?
170 cm vyska, 54 cm vaha, boky 90 cm.
54 kg
Ahoj, tak keď ti môžem poradiť, určite by som išla do väčších. Neviem ale si trosku nižšia ako ja. Ale boky mame rovnaké aj miery skoro a ja idem na 460. Pod 420 by som nesla. Kamoska je asi tak vysoká ako ty, len chudsiA a dávala si 380. Lutuje ze si nedala viac. Ma C. Tak skus si to este premysliet. Vies ked da zhoja a odpuchnu aby sa ti nezdali male.