AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Dievcata, tym 70A myslia stahovaciu podprsenku, ktoru dostanete na treti den po operacii, aby vam drzali prsia. Ona je elasticka a “musi stahovat”. Ja mam 164 / 50kg, som 4. den po operacii, prsia mam veru pekne a riadne. Dali mi 290 ml, co bude teraz tak C ale momentalne mam stahovaciu podpdu 70A, takze tak.

Ja idem 15.11. Drzim palec. Neboj zvladnes. Potom napis, ako to prebiehalo. Zvladnes.

Kocky, pri vyske 178 a vahe 60, aku velkost by som si mala dat, poradte. Nechcem byt ako Pamela, ale chcem mat priemerne.

Ahoj. Ludia si urcite vsimli zmenu - hovoria mi, ze vyzeram o dost lepsie, ale ocividne nemaju odvahu sa na to opytat, pretoze som sa s touto otazkou nestretla. Podla mna vacsina z nich uvazuje, ze v com som ina a su dost v rozpakoch. Zasadny rozdiel je v tom, ze hociake tricko dam na seba, vyzera super :slight_smile:

Miska ma pravdu. Kľudne si daj aj 420ml. Ja idem na 320ml (výška 169 cm a váha 50 kg) len preto lebo vyzerám dosť chudo. Doktor mi navrhoval aj 420 ml ale ostala som radšej pri tých 320 ml. Hm, budem asi ľutovať, že som nešla aspoň na 370 ml. A nedali ti vyskúšať také falošné prsia ako by to asi vyzeralo? Mne to v BB dali.

Ahoj Luci, daj si minimálne 420 ml.

Nebude to prilis vela, dost som tenka. A ake si mam dat okruhle ci anatomicke, ked chcem docielit prirodzeny efekt?

Ja by som to nechala na lekára a akurát mi pripomenula, že chcem najvačšie ake sa dá, alebo teda čo vlastne chceš. Oni najlepšie vedia, čo je pre Tvoju postavu najlepšie. Ver mi. Ja som sa zverila do rúk lekára pre mna najlepšieho a najmilšieho, a s ktorým som sa mohla rozprávať o všetkom, a on mi aj veľa vecí v oblasti otázok prečo nie také a prečo také ano, krásne vysvetlil. Teraz skáčem od radosti nad svojimi novými krásnymi prisami :slight_smile: Dievčatá tu na fóre isto prešli plastikami a ich rady su dobre myslené, no každá sme iná a preto by som sa najmä o tomto rozprávala so svojim dr, ktorému ten zákrok zverím a ktorého si zaplatim. Tak isto ak máš aj pochybnosti, ci nie sú malé. Ty si to platíš. Prečo by Ti mal dať malé. Chce Ti ako lekár to najlepšie? Na to netreba zabudnúť:-)

Veronika dakujem za vysvetlenie. Uz to chapem. Mozem sa spytat kolko si mala obvod prs a pod prsiami pred operaciou? Respektive aku velkost podprsenky si nosila pred operaciou?

Mozes mi povedat aj meno doktora, u ktoreho si bola?

Danka, tak cakam, co napises, vcera som na teba velmi myslela. Dufam, ze si dopadla ok a ze mi napises, len same dobre spravy. Misa

Ahoj, chcem sa spýtať, ako si bola spokojná s operáciou na Interklinik. Ja som objednaná ale k MUDr. Hederovi, ešte som však nezaplatila a nie som úplne rozhodnutá. Ďakujem za odpoveď.

Ahojte,
chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosti s Interklinik. Idem k MUDr. Hederovi. Čítam samé chvály na BB, avšak predsa je to len ďalej od BA a treba chodiť na kontroly a mám málo dovolenky, tak som sa rozhodla pre BA. Uvažovala som aj nad Ružinovom, ale odradila ma tá väčšia možnosť infekcie, vzhľadom na to, že je to veľká nemocnica s množstvom rôznych chorôb. A tiež na mňa zle nemocnice vplývajú. Aj keď na súkromnej klinike zas nie je Áro, z čoho mám tiež obavy. Po deťoch nemám vôbec žiadne prsia a cítim sa preto nepríjemne. Rozhodujem sa už dlhšiu dobu ale až teraz som našla odvahu. Len neviem či ju nestratím.

Ahoj kocky, tak som vahala, vahala, nakoniec som sa definitivne rozhodla, ze nie 420 ml, ale 460 ml. Po zhliadnuti relacie bez servitky. Cifrovej prsia su ozaj pekne a su to patky. Keby som mala 4ky, vobec by som sa nehnevala. Tie jej su uz ozaj obrovske, ale sa jej proste hodia, nevyzera nejak sproste. Povedala som si, som vysoka, dlhovlasa blond, tak mozem mat aj pekne vacsie prsia. Ked uz idem, nech to stoji za to, viac krat uz nepojdem. A ked odpuchnu, nech sa mi nezdaju male. 15.11. sa tesim, strach z bolesti prekonava tuzba po peknych prsiach.

Budes urcite spokojna, Dr. Cerven ich robi naozaj krasne. A bolest sa da zvladnut. Nie je to take strasne ako to niektore baby opisuju. Je sice pravda, ze kazda mame iny prah bolesti. No, pre krasu sa trpi.

Ahoj, neboj sa a chod do toho. Urcite ti to zvysi sebavedomie. Ja som uz 5 den po. Bola som v BB u Dr. Cervena. Kedze sa mi po kojeni zmensili prsia, tak som sa rozhodla pre tuto moznost. Urcite si to daj spravit. Naozaj budes velmi spokojna.

Ahoj, ja som tiez isla na konzultaciu do BB k Dr. Cervenovi a ten mi povedal, ze operuje aj v Pezinku, takze z BA to mas len par km, ja idem buducu sobotu (do PK), tak Vam opisem - tu hroznu bolest.

Danka neboj sa. Urcite to zvladnes. Vobec to nie je az taka neskutocna bolest. A su predsa aj lieky od bolesti. Mas pocit, ze ti na prsiach sedi slon. Je to taka silna svalovica. Mna asi najviac bolelo ked som bola na druhy den na preveze a potom mi tie moje opuchnute prsia pchali do tej malej stahujucej podprsenky. V noci spavam v polosede a vtedy to vobec neboli. Treba mysliet len na to, ake budeme potom krasne. A Dr. Cerven je najlepsi.

Danka, ja sice idem na operaciu v Kosiciach, ale verim, ze tiez mi spravia krasne prsia. Isla by som uz aj skor, v oktobri, no mam este nejake povinnosti. Verim, ze to do novembra zbehne raz dva a ze sa dockam peknych prs.

Miska, tiež som zvažovala KE, ale je to pre mňa ďaleko. Videla som aké prsia spravili jednej kámoške v KE a je veľmi spokojná. 15. 11. je aj môj den D, ale v BB. Danka26 ako prebiehal ten deň? Čo sa dialo keď si prišla, ako dlho trvalo, kým ťa pripravili? Aké boli sestričky? Prosím opíš mi to, nech viem, čo ma tam čaká.