AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Ahojcek, ja som bola na operacii u Dr. Cervena v BB cca pred 6 -timi rokmi. Odporucil mi iba 260tky, ale ze samozrejme mi moze dat aj tie 300-vky. Pochodila som troch lekarov, kazdy mi radil nieco ine, tak som potom bola poriadne nerozhodna. Chcela som ich mat pekne, primerane k svojej postave a zaroven zas nie neprirodzene, neprimerane. Nakoniec som sa rozhodla pre zlatu strednu cestu a teraz viem, ze som sa mala radsej rozhodnut pre tie vacsie, nakolko casom spuchnu a po viacerych rokoch aj spadnu, zda sa, ze sa zmensili. Moja vyska je 165, a vahu som vtedy mala 45kg. Hrudnik som mala da sa povedat v case pred operaciou totalne plochy a teraz nosim podprsenku 75B. Cisla 70, 75, 80 znamena vlastne iba obvod hrudnika pod prsiami a kosiky A, B, C - su vlastne velkosti tvojich prs. A-cka su najmensie a C-cko najvacsie kosiky, cize aj najväcsie prsia. Bolesti som vobec nemala, ked som sa zobudila, nechcelo sa mi verit, ze ma vobec operovali, trpla mi vsak chrbtica, s nou som mala dost dlho problemy. V prvy den som riadne po operacii vstala z postele s pomocou sestricky, sla na WC, jasne utriet som sa nedokazala, prvy tyzden ani vzpazit ruku a ucesat sa, ale inak nic mimoriadne neznesitelne. Co sa tyka bolesti, je to individualne, takze je zbytocne sa vypytovat druhych. Dufam, ze tieto slova sa k tebe dostanu, drzim palce, chvilku bolesti vystrieda dlhorocna spokojnost, radost a zvysene sebavedomie. Tak sa maj a papa.

Akú cenu ti vyrátali v Pezinku? Tu je to viac ako 3000 euro bez operačných vyšetrení. A ako dlho si čakala na termín? Predpokladám, že do Pezinka asi až tak často nechodí a vôbec, že vzhľadóm na veľký dopyt po jeho osobe sa na operáciu uňho čaká dlho.

Ahojte, volali mi z Novamedu tak ak vsetko bude ok v pondelok idem na operaciu. Uvolnil sa im termin. Momentalne mam problem s predoperacnym vysetrenim. Predstavte si, ze sestricka u mojej obvodnej lekarky mi robi problemy. Vraj mi nezobere krv a tak dalej. Dnes som u nej bola, pokazila mi cely den jej pristupom. Drzte mi palce baby. Ozvem sa Vam potom :slight_smile:

Idete niektora v pondelok 4. 10. ?

Strawberry, držím ti palce! A ty si si stihla objednať implantáty? Alebo ti ich objednávali oni? Ale s tou sestričkou, to je sila. To sa tiež teším na reakciu môjho lekára, lebo on povie každému čo si o ňom myslí. A ako to nakoniec dopadlo s tou sestričkou?

Ahojte! Teraz som Vás našla. Aj ja idem na zväčšenie a strašne sa bojím. Operáciu mám koncom októbra. Možem pred operáciou fajčiť?

Teraz pondelok ta uz operuju? Joj Tebe je naozaj dobre. Napis nam hned ako budes moct, strasne som zvedava. Drzim Ti palce.

Ano teraz v pondelok hned rano. Mam obavy baby. Budem moct ist o tyzden do prace? Mam sedave zamestnanie. A zaujimalo by ma ako ste sa obliekali do kabatov a tak tie co mate rez pod pazuchou a nemohli ste dvihat do vysky ruky.

Ak mas sedave zamestnanie ako pises, tak kludne mozes nastupit po tyzdni do prace. Ja mam rez odspodu ale aj tak som nemohla dvíhat ruky hore. Ale neboj, co sa tyka cesania tak to som sa uz na druhy den. Ale na umyvanie vlasov si radsej niekoho zaobstaraj. Na oblecenie su najlepsie kosele alebo mikina na zips a s kabatom ti niekto pomoze.

Budem Ti držať palce. Napíš hned ako budeš môcť! Zvedavá som na teba aj ja idem koncom oktobra, a už teraz sa bojím.

Ahojte damy, potrebovala by som poradit. Kto je lepsi na augmentaciu prs, Mudr Jezovitova alebo Mudr Cerven. Na cene velmi nezalezi, dolezity je prirodzeny vzhlad aj pre relativne velky implantat cca 400 ml. Dakujem.

Ja som bola u Dr. Cervena. Som maximalne spokojna a vyzerajú prirodzene. Co som sa pred operaciou informovala, tak je vraj najlepsi na SR.

Obidvaja sú naozaj machri na prsia, bola som u obidvoch na konzultácii a poznám aj plno báb čo operovali. Idem k Ježovitovej, lebo som z Pezinka a ona je tam stále, tak mi to príde bezpečné.

Ahojte, tak sa hlasim. Akurat pre hodinou som prisla domov. Takze zvladnut sa to da. Rano ma pokreslil doktor, sla som na salu. Zobudila som sa po cca hodine bez bolesti. Prespala som cely den, vecer som zjedla kusok vecere a polievky, zase spala. Na noc som dostala liek od bolesti a na spanie. Nebolelo ma nic, akurat teraz ma to stipe, tak som si dala liek. Cestou domov ma nic nebolelo, neviem ake silne lieky davaju, ale kebyze si nevidim prsia tak ani neviem ze som bola na operacii. No ale teraz to uz viem, pretoze ma palia :frowning:
Sestricky su uplne super a aj pan doktor :slight_smile:

Tak gratulujem aj ja, nech sa rychlo zotavis :slight_smile: po tichucky ti zavidim, ze uz mas po :slight_smile:

Ahojte baby. Tak ja sa chystám vo štvrtok 14.10. k Dr. Červeňovi. Mám 169 cm, 49 kg, som veľmi útla v hrudníku, tak sme sa dohodli na okrúhlych 325 ml implantátoch.
Na jednej strane sa veľmi teším na nové krásne prsia, a na druhej sa zas bojím že ma uspia a viac sa nezobudím. Myslíte, že pri tej mojej výške a hmotnosti ich nebudem mať veľké? Chcela som väčší rozdiel ako o číslo, teraz nemám takmer žiadne. Povedal, že to budú také C-čka.

Strawberry, gratulujem, teraz už bude zo dňa na deň lepšie. Až príde chvíľa, kedy vojdeš do obchodu a kúpiš si krásnu podprsenku a vtedy si povieš, že to stálo za to! Teda zo skúsenosti mojej kamarátky to hovorím. Ja mám obrovskú dilemu. Fakt neviem, či mi to ešte stojí za to v 35 rokoch a po dvoch deťoch ísť do toho. Ale keď nepôjdem, tak budem možno ľutovať. A zvažujem, že ešte zmením veľkosť. Pri mojej výške 170 a 63 kíl mi doporučil 420 ale asi to zmením na 370. Ja som skôr taký športový typ. Baby ktoré ste si dali 420, je to veľke?

Ahoj, ja mam miery ako Ty, ale mam 320 ml anatomicke a som maximalne spokojna. Narkozy sa neboj. Tiez ma robil Dr. Cerven a nemusis sa bat, ze budu velke. On velkost navrhuje tak, aby vyzerali prirodzene.

Ja tiež verím strawbery, že už máš všetko najťažšie za sebou a bude už len a len lepšie. Držím palce. A violetke odkazujem, že ja som ešte o dosť od nej staršia a predsa som sa rozhodla, že idem do toho, lebo keď nie teraz, tak už nikdy. A prečo by som si aj nemohla nemohla urobiť takú poriadnu radosť, veď doteraz som myslela len na deti a tie sú už veľké. Po tridsiatke určite nič nekončí a myslím, že práve vtedy je ten správny čas. Lebo do tridsiatky má skoro každá ešte prsia pevné a aj keď malé, vyzerajú dobre. Ja tiež pravidelne cvičím, váhu mám ako keď som chodila ešte na gympel, dokonca aj miery v páse a v bokoch rovnaké, len ten hrudník je po dvoch deťoch nulový. Ja som už nad tým uvažovala tri roky a myslím, že zbytočne. Teraz som sa zrazu rozhodla a hneď som sa aj objednala. Takže nie je neskoro, ale nič sa nestane, keď sa rozhodneš aj neskôr.

Dievcata, kolko rocnu garanciu davaju doktori?