AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Gentiana, ďakujem za tvoj príspevok. Asi som niečo také potrebovala počuť. A máš pravdu. Doteraz som myslela iba na deti, na domácnosť, na všetko a na všetkých, iba nie na seba. Je čas sa trošku odmeniť a vrátiť sa do práce po materskej v super kondícii a ešte sa aj vyhovoriť, že prsia mi pribudli po pôrode. No len či mi to niekto uverí :slight_smile:

Ja mam 325 ml gulate. Neviem ti este povedat co a ako, lebo su napuchnute. Danka, Tebe po akej dobe asi vidielne odpuchli?
Co sa narkozy tyka nemaj strach. Sestricky su take vtipalky, ze si ani neuvedomis a uz ti budu oci klipkat a uz sa len zobudis po :slight_smile: Tak to aspon bolo u mna. Zobudila som sa velmi skoro po operacii. Ale co si pamatam, ze som mala zimnicu ked som sa prebudzala, lebo ma stasne triaslo a pocula som sestricky ako hovoria, ze mi daju deku.

Violetka tiez si myslim, ze mas pravo sa sama sebe pacit v kazdom veku. A preco nie prave teraz v tvojom veku? Ved si mlada mamina. Co sa velkosti tyka, tak ja ti radim tiez viac. Daj na doktora, vie co robi. Operuje uz 15 rokov ci kolko. Ked mna videl na konzultacii, hned povedal, ze uz presne vidi ake ich budem mat, uz to ma v oku, ako sa hovori. :slight_smile:

Ked sa budes uz zotavovat z operacie, tak ja budem u doktora na kontrole. Budem na teba mysliet a drzat ti palce :slight_smile:

Baby, ktore ste po operacii, aj vy ste mali taku divnu bolest pod najspodnejsimi rebrami na bruchu? Doktor povedal, nech sa toho nezlaknem, ze to nic nie je, ale nejako som vtedy nevnimala co mi hovori. Neviete?

Ďakujem! A fotku nepošleš?

Ja som skor bolest citila medzi prsiami :slight_smile: Aj ja mam dnes 4 den a bez tabletky, uz som dnes umyvala riad, bola v obchode.

Mne dali dozivotnu, ale stat sa moze vselico. Ze ak sa mi s nimi nieco stane, tak mi daju nove.

No ja som si ich videla az na kontrole (10 den od operacie) , lebo mi zakazali davat si dole podprsenku. A vtedy uz boli odpuchnute. Ale este 1, 5 mesiaca sa budu tvarovat. Takze konecny vysledok je najlepsi o 2 mesiace.

Jeej ďakujem si zlatá. Tak ma prídi kuknúť :slight_smile: Ja si ešte doliečujem nádchu, v pondelok idem na predoperačné, v stredu pre výsledky, no a štvrtok ideme na to. Fakt to hrozne prežívam, už by som chcela mať za tým. Najhoršia bude tá rekonvalescencia, bolesti sa nebojím, ale mám doma takmer 3-ročného hyperaktívneho čertíka, a postrach Denis je proti nemu nič. Ešte som sa chcela spýtať aký máš profil, lebo mne o profile nepovedal nič.

Ahojte, nemate niektora operaciu u dr. Cervena v BB 2. 11 ?

Cau Lusianka, narkozy som sa bala aj ja, ale teraz sa na tom bavim. Bola som prvy krat uspana, ale nic to nie je. A aj ja mam 325 a mam dostatocne velke prsia. Smelo do toho. Jedine coho by si sa mala bat - bolesti, ale s tym musis pocitat. A hlavu hore, vydrzali ine, vydrzis aj Ty.

Ahojte baby. Tak zajtra ma čaká opka v BB, mám hrozný strach, určite ani spať nebudem. Mám prísť ráno na lačno, a to je tiež problém, lebo ja rada papkám (aj keď to na mne vôbec nie je vidno), a keď sa ráno nenajem, točí sa mi hlava atď. Strawberry prosím ťa ako to prebiehalo, ráno si prišla na 7.45 a o koľkej si išla na sálu? Dnes si brali malého moji rodičia, ja som sa s ním nevedela rozlúčiť, mám hrozný pocit, že sa viac nezobudím. Strašne sa teším na nové prsia, len tento strach neviem prekonať. Dali ti aj niečo aby si sa nebála? Ja som v živote nebola v narkóze.

Ahoj lussinka86!
Zajtra Ti budem držať palce. Určite bude všetko vporiadku.

Baby nezabudnite si zobrat so sebou malu Coca-Colu. Velmi, ale skutocne velmi Vam to pomoze po narkoze.

Ahoj, mozes mi poradit? Ja chcem ist tiez do BB, kolko ta to cele vyslo? Dakujem.

Ahoj Dorotka mna to v BB vyslo okolo 2447 EUR. Ale zalezi ake mas implantaty.

Ahojte baby, tak sa hlásim. Opku mám za sebou, som doma. Tak čo napísať. Strach z narkózy bol úplne zbytočný, ani som nevedela, kam som sa podela :slight_smile: Ja som to znášala o dosť horšie ako opisovala strawberry. Mám nízky tlak, takže keď som sa prebrala, všetko sa so mnou točilo. Baba vedľa mňa behala ako srnka, a to išla na sál po mne. Mne namerali tlak 80/50, nevedela som sa ani posadiť, lebo som mala pocit, že odpadnem. Ale to bolo všetko tým tlakom. Večer mi dali infúzku na zvýšenie tlaku, a potom už bolo fajn, aj na wc som prešla. Horšie to bolo s bolesťou. Dávali mi analgetiká, no ja som mala pocit, že tá bolesť nikdy neskončí. V noci som nespala ani minútu, no zato som si oddýchla dnes doma. Dá sa to zvládnuť, myslím že ten jeden deň a jednu noc s bolesťami vydrží každý. Takže naozaj odporúčam, ráno na preväze som si videla prsia a v tom momente ma bolesti prešli :slight_smile: Sú krásne. Tak baby smelo do toho, u mňa boli problémy naozaj len kvôli tomu nízkemu tlaku, a to mám celý život. A aj to po tej infúzke už bolo OK. Teraz už cítim len poriadnu svalovicu.

Ahoj Dorotka. Záleží od toho, aké budeš mať implantáty. Keď máš malé prsia, ktoré neprevísajú, dávajú okrúhle. Keď ich máš trošku ochabnuté, dávajú anatomické, tie sú o niečo drahšie. Tak mi to vysvetlili. Ja mám okrúhle 325 ml. Vyšlo ma to spolu 2130 eur + 20 eur konzultácia a 21 eur som platila za interné predoperačné vyšetrenie, lebo to brali že je to na vlastnú žiadosť.

Super, že si už po. Akú veľkosť ti dávali? A ako to vyzeralo na prevaze? Som zvedavá.