Bola som v stredu okolo 11tej asi s dcerkou. Zbierala si cukriky z misky. Potom musela vdetkym kyvat. Mozno si to bola ty. Dakujem za cislo. Urcite sa ozvem. Misa
Ahoj Vcielka, aj ja sa chystam na konzultaciu k dr. Cervenovi. Tiez som 6 mesiacov po porode a chcela by som vediet, ako dlho nebudes moct po operacii zdvihat babo na ruky?
Strawberry, neviem nájsť na teba v starých príspevkoch tú tvoju adresu. Chcela som sa ťa spýtať na predoperačné vyšetrenia v Žiline. Kde to robia? Musím sa tam objednať, alebo tam prídem a v ten deň ma aj zoberú?
Mne drobca zakázali dvíhať 2 týždne.
Mam sa super. Prsia su krasne, som velmi stastna, ze som si ich dala spravit. Uz sa neviem dockat kedy uz budem moct nosit pekne podprsenky, ale na to si asi este pockam. A ty sa mas ako? Zvladas to? A ako sa ti spi na chrbate? Mne to uz poriadne lezie na nervy. Uz som mesiac po operacii, to by som mohla zacat spavat na boku, co ty na to?
Ahoj Danka, boli sme spolu na opke, pamatas? Ja som tiez v pohode, vyzeraju super, take dobre D. Tiez ma nici spanok na chrbte, ale ja to uz pomaly skusam na bok, ale iba pokial sa mi da a podprdu sportovu bez kostic uz nosim par hodin pocas dna od stredy, dufam, ze tym nic nepokazim, ale som sa pytala a ze mozem, tak pa a nech sme skoro pekne.
Ahojte kočky, prosím vás koľko výjde nakomplet operácia v BB u doktora Červeňa? Ďakujem
Ahoj Evka, vies, ze na teba myslim ako sa asi mas? Som rada, ze sa mas dobre. Ja som uz tiez mala 2x obycajnu podprsenku ale vecer ma potom trosku boleli prsia. Na druhy tyzden idem na kontrolu, tak som zvedava co uz mozem a co este stale nie. Maj sa krasne, papa.
2138 € zalezi ale, ci chces okruhle implantaty alebo tie “kvapkove”.
Ja napríklad u neho budem platiť až 2640 práve kvôli anatomickým implantátom, ktoré samotné ma vyšli 1300 EUR ale záleží aj od značky.
No ja mam dnes 16 den po operacii. Neboli ma nic uz pri vstavani, len chrbat. Je to priserne. V noci sa pravidelne budim na bolest chrbata, musim vstat a ist sa prejst a potom si znova lahnut. Nad ranom mam take stavy, ze sa chcem dat nabok. Mne doktor povedala, ze mesiac a pol po operacii sa moze na boku a bruchu, aspon dufam teda. Tak skus este vydrzat. Ja by som si uz tento pondelok mala dat tu podprsenku bavlnenu, ale neviem, tato mi vyhovuje bez zdravotneho pasa cez den. Prsia mi uz odpuchli. Ked chodim, tak uz tie prsia necitim ako dve skaly, uz ich zacinam vnimat ako svoje, ale potesilo by ma, kebyze uz sa tvaruju a hlavne makknu. Su take tvrde - neohybne. Ty ich mas tiez este take? Mne doktor povedala, ze prekpoklada, ze aj ked teraz po mesiaci, ked pojdem na kontrolu, ze este budu tvrde, tak dufam, ze sa to potom zmeni.
No podprsenka netusim ci vystuzena alebo nevystuzena, len dole aby mala kosticu. Podla mna je to asi jedno, nie? Vies co, ja som si obvod prs este nemerala, ked stale odpuchavaju. Zmeram neskor, ale doktor povedal, ze to bude cez prsia 83-84 a co som si pozerala velkostne tabulky v onlineshopoch, tak je to 70B. A ty ako po opracii? Uz prsia nebolia? Co chrbat?
Ja som sla cez svoju obvodnu lekarku, zobrala mi krv a s vysledkami som sla prednostne na interne vysetrenie, to je vsetko.
A ako vyzeraju velkostou? Ked uz odpuchli? Si spokojna?
Danka dnes som bola s kamoskou, ta bola 2 tyz. po nas, jej to menil po 15 rokoch, ona to ma trosku probl., lebo jeden prsnik ma iny, ako druhy, ale Dr. jej fakt vykuzlil co sa dalo a ma to pekne. Tak ona je 2 tyz. po opke a dnes uz bola bez podprdy, asi moc skoro, ale ona to ma druhy x, tak uz to berie inak. Jednej veci nechapem, ja mam 370 anatom a mam fakt velke D / 70 az 75 velmi som spokojna, pooperacnu mam 75 D, ta kamoska ma implant. 445 anatom a podprdu pooperacnu ma 75 B a normalnu ma tiez 75 B, je to mozne, neviem sa fakt v tom zorientovat, je to o profile? Ja mam fakt take velke prsia, skoro az mi je D kosik maly.
Ano, vobec nevidno rozdiel takto na pohlad, ked to porovnam s vypchatou podprsenkou, co som nosievala, no su trosku vacsie, ale nie o moc. Su fakt take do ruky, ako doktor povedal Spokojna som. Je to taky zvlasnty pocit sa chytit za prsia, ale taky prijemny pocit.
Evka a kamoska nema sirsi hrudnik? Sa jej to asi viac strati. A tvoja vyska?
Ahoj, tak to si ma moc nepotesila, ze este nemozem spavat na boku. Ten chrbat ma tiez poriadne boli a hlavne rano. Aj ked som mesiac po operacii mam ich stale tvrde. Dufam, ze zmaknu a do vystrihu ich budem moct dat k sebe. O tyzden vo stvrtok idem na tu kontrolu, tak dam vediet co je nove. Baby, my to zvladneme a potom budeme poriadne kocky.
Tak do tych velkosti sa naozaj nevyznam. Ja mam 320 anatomicke a su dobre C. Ale nechapem, ze aj normalnu ma 75B. Ja som vsetky B podprdy vyhodila. Baby neviete, ako je to s vymenou implantatov po 15 rokoch? Mne Dr. povedal, ze si ich nemusim menit.
Ahoj Ivka. Chcem tiež podstúpiť túto opku a chcem vedieť, koľko si platila. Ja ešte len zbieram odvahu, ak sa Ti chce a máš čas, tak mi o tom niečo povedz.