AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Ahoj Tereza, neviem kolko platila Ivetka, ale ja budem platit 2225 eur. Je to cena so vsetkym, este aj vratane predoperacnych vysetreni. Aku odvahu? Ved trosku bolesti snad zvladnes? Ja idem 8.11. a najradsej by som bola, keby to uz bolo zajtra. Chces ist tiez do Chirmedu? Si z KE?

Miska drzim Ti palec, nech to mas v pohode za sebou a nech sa ti to hoji pekne. Ako dlho si cakala na termin? Ja zatial bludim po internete a hladam co sa da o tom vsetkom zistit, no asi najlepsie su spravy od bab, ktore to maju za sebou. Som z MI, tak najblizsie to mam do KE, nechcem sa trepat niekde dalej.

Ahoj, zalezi ake si das implantaty, cena sa odvija od toho aky vyrobca, kde si to davas, ci pod sval alebo pod zlazu. Daju Ti na vyber z viacerých znaciek, ale aj poradia co je najlepsie. Ja som bola v Chirmed, mala som to za 2200 so vsetkym, aj s predoperacnym. Pokial si este nebola na konzultacii, tak viem, ze chirmed ma konzultacnu ordinaciu v Michalovciach na Kostolnom namesti. 2 krat do tyzdna je tam lekar prave kvoli ludom, ktorí zvazuju operaciu, aby usetrili jednu cestu na konzultaciu. ich cislo je 0911 402 434. Inak ja to mam pekne, som 10 dni po tom a uz mi to pomaly odpucha, tak sa tesim na nove podprdy co si teraz nakupim. Ozvi sa ako si pokrocila.

Este chcem reagovat na prvy prispevok. Takze nemas sa coho bat. Tesne po opke prvy den to nebolo najprijemnejsie, citila som iba taky tlak ale nic hrozne. Dali nam infuzie proti bolesti a prespala som cely den. Na druhy den som sama sla na wc, najedla som sa a umyla si zuby. Personal bol uplne super a ustretovy. Obaja lekari su milí a hlavne velmi profesionalni. Takze ja nelutujem, uz sa tesim kedy budem moct nosit klasicku podprdu, lebo teraz musim nosit kompresivnu podrsenku. Objednaj sa na konzultaciu do MI na tom Kostolnom namesti, tam ti povedia co ta bude zaujimat, konzultacia stoji 9 eur, ale aspon ti na otazky odpovie odbornik. Budes v tom mat jasnejsie. Kludne ale pis a pytaj sa ak chces.

Vies co, tak termin som si urcila sama. Nemohla som ist skor, teraz cez vikend mam este povinnosti a potom menstruacia cize, najskor az toho 8-ho. Podla mna aj skor by sa dalo. Neboj sa, pod do toho. A ako ivetka hovori, zavolaj si v MI na konzultaciu a uvidis.

Dakujem za rady a urcite sa ozvem. Je to super, ze maju konzultacie aj v MI. Vidim, ze ste pozitivne naladene a to je super. V dobrom Ti zavidim, ze uz to mas za sebou.

Strawberry, zaujimalo by ma, ako s odstupom casu vnimas velkost svojich impl., nemas pocit, ze su mensie, ako si si predstavovala? Alebo vacsie?

No tak urcite odpuchli riadne. Teraz su uz take do ruky, mne to staci, urcite by som vacsie nechcela. Stale si na ne zvykam. Na buduci tyzden uz mozem cez den nosit normalnu podprsenku.

A kolkatku podprsku budes nosit?

70B by som mala. Zajtra by mi mala prist podprsenka co som si objednala, tak napisem ci sedi alebo nie. :smiley:

Ahoj, a kolko ta ta operacia vysla? Ja mam ist do BA k dr. Palencarovy a cena bude 2700 e (kvapkovy tvar).

Ahojte kocky, kazdy den chodim a citam stale tie iste prispevky. Teraz, ked sa mne blizi termin operacie tu uz nie ste? Snad sa budem moct tesne pred aj po mat komu zdoverit so svojimi pocitmi.

Poprosím Vás dámy, aby ste túto diskusiu presunuli sem: http://www.zzz.sk/?diskusia=98 kôli tomu, že toto je diskusia k článku a je tu tak veľa textu, že keď si niekto tento článok otvorí s pomalším internetovým pripojením, tak može mať problémy.

Misa, neboj sa, ja som tu a na návrh admina sa môžeme stretnúť tam, kde nás hodí link. Tiež sa mi to blíži ako tebe 15.11., takže viem veľmi dobre, ako sa cítiš a tiež stále čítam tie isté príspevky :slight_smile:

Ahoj, ja som sa dnes vrátila z BB, operoval ma primár Lehotský. Vôbec nič ma nebolelo, robili ma teraz v piatok, cítim mierny tlak v prsiach, ale žiadnu bolesť. Veľmi držím palce, pá, Ria z Popradu.

Ahoj, ja som platila 2200, ja mam Nagor okruhle stredny profil, anatomy su drahsie. Ja som sa rozhodla pre okruhle z toho dovodu aby som mala dekolt. Anatomy urobia objem hlavne v dolnej polovici. Ale zalezi od Tvojho stavu prsnika a hlavne treba pocuvat chirurga co Ti radi. Tak drzim prsty, Lenka.

Ahoj Tereza. Co mas nove? Bola si sa ukazat? Ja som 3 tyzdne po tom, a je to krasne, uz to odpuchlo no a vyzera to na mensie D. Sa tesim.

Ahoj, chcem sa opytat, vsimlo si to vobec tvoje okolie, ze doslo ku zmene? Ked vravis, ze nieje velky rozdiel medzi tym, co bolo.

Ahoj, chcela by som ťa pekne poprosiť o info, ako si sa nakontaktovala na Dr. Červeňa? Tiež sa chcem na to dať.
Jana

Najdi si na nete kliniku Novamed, tel cislo na Dr. alebo na recepciu, tam ta prepoja do ordinacie a tam sa objednas na konzultaciu.